| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 10:52
Mowa o Januszu Dziedzicu i Marcinu Kryśińskim!! Oni jako jedyni nie podpisali kontraktó z Pogonią i wyjechali ze Szczecina.Pierwszym interesuje się podobno Bełchatów a drugi chce grać w ŁKSie!! Jeżeli to prawda to było by bardzo źle,bo Dziedzic wydawał sie doskonałym materiałem na napastnika..... Jedyna nadzieja w dwóch brazylijczykach którzy sa na testach.Nie wiem jak Wy ale to mnie zaniepokoiło.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 11:43
Nie rozumiem dlaczego wszyscy sie tak podniecaja ww Dziedzicem strzelil 1 bramke , no dobra ale kto by nie trafil z 5 metrow prawie do pustej bramki , a nie pamietacie jak pieprzyl kazda pilke ktora dostawal ?? sytuacje 1 vs 1 chyba ze 4 niewykorzystane , na mecuz bylo widac ze brak mu zimnej krwi i ze na razie na gwiazde ligi nie wyrasta
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 12:02
> Nie rozumiem dlaczego wszyscy sie tak podniecaja ww Dziedzicem strzelil 1 bramke
> , no dobra ale kto by nie trafil z 5 metrow prawie do pustej bramki
No, nie tak znowu do pustej - stał bokiem do bramki, piłka przeszła między nogami Liberdy...
> a nie pamietacie jak pieprzyl kazda pilke ktora dostawal ??
Szczerze mówiąc, ja nie pamiętam 
Dziedzic był materiałem na naprawdę niezłego napadziora - wielka szkoda, że odchodzi. Mam nadzieję, że Chifon i Brazylijczycy go zastąpią...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 12:20
O czym Ty gadasz ? Zebrpo moze byc dobry ale za 2-3 lata.Narazie jest zbyt miekki.A Kulkiewicz musi jeszcze popracowac nad soba.I zadne z nich nie jest napastnikiem a takeigo widzialem w Dziedzicu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 13:54
> A kto powiedzial ze Dziedzic jest dobry? moze Lewczenko sie rozstrzela nie wiesz
> tego!
Twoj optymizm jest czasami denerwujacy!! Losy Lewczenki sa znane nam od kilku tygodni a Dziedzica obserwowalem juz dawno.Jest wyszkolony technicznie,potrafi sie znalesc w polu karnym i ma precyzyjny strzal.A Lewczenko jak narazie nic nie pokazal-nawet bramka go nie usprawiedliwia bo i Wyparlo by trafil z takiej pozycji. I wlasnie:to tez jest dziwne ze gral w meczach anagle mowia ze nie mial podpisanego kontraktu!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 14:47
Czemu caly czas musimy zyc w nadzieja - chodzi mi o to ze kiedy Pogon kupuje zawodnikow wyolbrzymia ich nazwiska, a pozniej ci zawodnicy sa zbedni (mowa o tych 2 brazylijczykach). Mozliwe ze Dziedzic nie jest rewelacja ale napewno lepiej miec takiego pilkarza w kadrze niz miec jakiegos kaczora. Dziwi mnie fakt ze Dziedzic nie ma podpisanego kontraktu z Pogonia chociaz gral i obawiam sie ze pzpn (jak zwykle) moze sie doczepic do tego. Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez RapBoy: 2003-08-19 14:48]
|
Zawsze Wierny
|
|
|
|
Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 15:08
> Czemu caly czas musimy zyc w nadzieja - chodzi mi o to ze kiedy Pogon kupuje zawodnikow
> wyolbrzymia ich nazwiska, a pozniej ci zawodnicy sa zbedni (mowa o tych 2 brazylijczykach).
Kto wyolbrzymia ich nazwiska? Przecież wiemy tylko tyle, że PODOBNO są utalentowani... Nikt nie twierdzi, że to supergwiazdy - tacy piłkarze na pewno nie zawędrowaliby do II ligi polskiej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 20/08/2003 14:18
Przeciez ani Kulkiewicz ani Zeborwski nie jest napastnikiem!!! A w tej formacji najbardziej potrzebujemy wzmocnien. Niech sprobuja z Misiura bo za Kurasa gral b.dobrze tylko trzeba nad nim popracowac. Ktos wie co z Moskalewiczem? On by sie przydal... czas wrocic na strare smieci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2