| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 00:22
Wasz awans do I ligi to chyba realna sprawa i w przyszłym sezonie znów będzie mecz przyjaźni.LEGIA-POGOŃ DWA BRATANKI I DO PIŁKI I DO SZKLANKI.Czekamy na was.Życzenia awansu z Warszawy.
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 00:35
Ale znów było dużo ludzi na meczu.Widać,że Portowcy mają jednych z najwierniejszych kibiców w Polsce.Tak trzymajcie przyjaciele.
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 02:51
CTych najwierniejszych to było widać ilu jest pod koniec poprzedniego sezonu - nie zadużo...
A jesli chodzi o awans to jestem tego pewien na 98% - znow mam info z pierwszej ręki   [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-17 02:52]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 12:10
Ja tam licze na awans, tylko tak dalej. Pogoń się rozkręca i jeszcze troche a forma będzie jeszcze lepsza. A nawet w meczu z Tlokami Portowcy pokazali, że nawet jak im nie idzie i mają słabszy dzień to i tak potrafią wygrywać. Szczęście sprzyja lepszym, jak to mówią.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 12:28
U-96 wierność to bardzo trudne słowo do zdefiniowania zwłaszcza "ta wierność do klubu jako kibic"... (zresztą nie raz już o tym rozmawialiśmy )
Niestety takich już mamy w Szczecinie kibiców... jeżeli są wyniki są i pełne trybuny, a że w II lidze MKS Pogoń jest faworytem (to są zwycięstwa i rzecz jasna są kibice...) tak było również przy okazji wcześniejszych "wizyt" Pogoni w II lidze. Inna sprawa, że teraz duża część ludzi na trybunach to kibice, którzy przychodzą przede wszystkim z przyzwyczajenia (przynajmniej narazie...).
A żeby nie rozmywać tematu... O tym jaki potencjał ma drużyna pyryBaniaka dowiemy się dopiero przy okazji meczów z innymi faworytami czyli - Ruchem, Szczakowianką, Cracovią, Arką, Zagłębiem, Bełchatowem.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 15:08
chyba normalna sprawa ze jak sa wyniki to sa kibice
pozatym pochuj czas marnowac i kase na taka zenade jak sezon temu.
sklad byl na poziomi 4 ligi to i kibicow bylo tyle co na czwartej.
a pozatym kibice kibicoja jak widza ze zawodnicy sie staraja a w ostatnim sezonie to juz im chyba zabardzo sie niechcialo grac.
a jak wy jestescvie tacy prawdziwi kibice to chodzcie sobie na 4 lige a nie na piotrkovie
|
POGOŃ FOREVER!!!
|
|
|
|
Odp: Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 15:44
Szansa na awans jest i cała Warszawa na to liczy ale sezon dopiero się zaczął więc nie można niczego przesądzać.
Myślę jednak że Pogoń,Ruch i Zagłębie powrócą do I ligi.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 15:45
> chyba normalna sprawa ze jak sa wyniki to sa kibice
>pozatym pochuj czas
> marnowac i kase na taka zenade jak sezon temu.
>sklad byl na poziomi 4 ligi to i
> kibicow bylo tyle co na czwartej.
>a pozatym kibice kibicoja jak widza ze
> zawodnicy sie staraja a w ostatnim sezonie to juz im chyba zabardzo sie
> niechcialo grac.
>a legie to mam gleboko w dupie zreszta chyba tak jak prawie
> wszyscy. no moze poza ta banda malolatow z takzwanego mlyna.
>a jak wy
> jestescvie tacy prawdziwi kibice to chodzcie sobie na 4 lige a nie na piotrkovie
Kurwa stary przesadziłeś!!! Kurwa jeszcze nikt mnie na tym forum tak nie wkurwił!!!
Wstyd mi za takich "kibiców" jak ty...
Brak mi słów...
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-17 15:46] [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-17 15:49]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 15:55
> chyba normalna sprawa ze jak sa wyniki to sa kibice
pozatym pochuj czas
> marnowac i kase na taka zenade jak sezon temu.
i w tym momencie widac jaki z ciebie "kibic"
> zawodnicy sie staraja a w ostatnim sezonie to juz im chyba zabardzo sie
> niechcialo grac.
> jestescvie tacy prawdziwi kibice to chodzcie sobie na 4 lige a nie na piotrkovie
no i chodze, cos ci nie pasuje cieciu jeden. WRRR
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Awans-to chyba realne? - 17/08/2003 19:39
Jeżeli miałbym wymienić najpoważniejszych kontrkandydatów do awansu:
1. Zagłębie (głównie dzięki osobie trenera, skład mają taki sobie)
2. Ruch (jak wyżej)
3. Cracovia (solidny skład, słabiutki trener)
4. Radomsko (dobry skład, tragiczni bramkarze)
5. Bełchatów (atuty: Mariusz Kuras, Mariusz Kuras i Mariusz Kuras)
Wydawało się, że o awans powalczy Arka. Okazuje się jednak, że zamiana Józefowicza na Podstawka fatalnie wpłynęła na grę ataku Arki. Zajmą miejsce w środku tabeli.
P.S. Aha, dodam że Pogoń jest dla mnie głównym faworytem do awansu. Tuż przed Zagłębiem. [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-08-17 19:40]
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|