| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń Szczecin vs Tłoki Gorzyce - 15/08/2003 14:53
Suchajcie jutro musi zjawic sie jak najwiecej kibicow aby stworzyc super atmosfere. Na pewno duzo osob bedzie chcialo pojechac do Stargardu na mecz z Arka ale nie robcie tego bo jestescie kibicami Pogoni!!! Przyjdzcie wszyscy jutro na Twprdowskiego o 19 i stworzymy taka atmosfere jakiej jeszcze nikt nie widzial!!!!!
|
Najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin vs Tłoki Gorzyce - 15/08/2003 18:25
Hehe ... na meczyku wydaje mi sie ze bedzie nieznacznie mniej albo nieznacznie wiecej ludu niz bylo na Aluminium , ja bede na pewno ...
Ej powiedzcie mi czy jutro mozna bedzie dostac bilety gdzies indziej niz w kasach stadionowych ?? ( czyt. tak jak przed aluminium np lider , real itp ?? )
Aha i o ktorej mecz ?? jedna zrodla podaja ze o 17:30 inne ze 0 19 [Ostatnio edytowane przez Rob : 2003-08-15 18:29]
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin vs Tłoki Gorzyce - 16/08/2003 05:40
> kupilem wlasnie bilet na mecz i nie ma numeracji sa tylko sektory na bilecie
> jutro wielki mecz POGOŃ - Tłoki 4:0 
To, że nie ma numeracji nie ma znaczenia - de facto i tak jej "nie było", każdy siadał gdzie chciał. A co do samego meczu, Tłoki najpewniej zagrają tak jak Aluminium - zamurują bramkę. Ciężko będzie ustrzelić kilka bramek. Co ciekawe, Tłoki słyną z przyzwoitej gry na wyjazdach - w sezonie 2001/02 mieli bilans 5-5-9, a w poprzednim 2-7-8 (ale z reguły przegrywali bardzo nieznacznie). Także w tym sezonie zremisowali w Bielsku. Miejmy nadzieję, że szybko zdobędziemy gola - potem powinno pójść jak po maśle.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin vs Tłoki Gorzyce - 16/08/2003 11:28
>To, że nie ma numeracji nie ma
> znaczenia - de facto i tak jej "nie było", każdy siadał gdzie chciał.
Ejjjjj, ja siedziałem na swoim miejscu
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|