| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Ruch 0-0 - 28/07/2001 21:24
Meczy calkiem sympatyczny zastanawiam się tylko czemu Kuras nie zmienil Bednarza on juz nie ma slil zeby biegac po boisku a co dopiero dokladnie podac pilke. Chociaz zostaly rozegrane dopiero dwa mecze widac brak w skladzie rasowego napastnika kotry moglby przetrzymac pilke i dobrze strzelic. W meczy denerwowalo mnie to ze pomocnicy za bardzo sie cofali pod wlasna bramke. Moim zdaniem bylo za malo ruchu w ataku i dokladnych podan.
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Ruch 0-0 - 29/07/2001 11:57
Meczyk byl dobry.Mi sie podobal.A ze remis to nic sie nie stalo.Nie zawsze sie wygrywa.Trzeba myslec tak jak trener powiedzial "Dopisujemy punkt i gramy dalej".Liga sie nie konczy na meczu z Ruchem.Byla walka a to dla mnie najwazniejsze.
Niektorzy niemieli juz sily ,ale walczyli do konca.Powiem o brakach.Przede wszystkim ten najbardziej widoczny brak czyli napastnik.Niestety,ale bramek dla nas nie bedzie strzelal Leszek Pokladowski,bo on zawsze gral w pomocy.To samo Piotrowski.O szybkosci tych dwoch zawodnikow nie bede sie wypowiadal.Jacek Kosmalski tez narazie nie moze znalezc dla sebie miejsca na boisku,ale ja wierze ze on sie rozkreci.Brakuje Grzeska Mielcarskiego.On walczyl,rozpychal sie w polu karnym,pozatym jest wysoki i dobrze gra glowa.Kolejny nasz brak to skrzydla.O ile Dubiela sobie radzi na lewym,chociaz dostawal malo pilek od kolegow o tyle Bednarz na prawym niestety sie nie sprawdza.Szkoda ,ze niemamy teraz Chifona.Byl w znakomitej formie jak odchodzil ze Szczecina.Kolejnym brakiem jest brak rozgrywajacego.R.Bilinski jak narazie sie nie sprawdza i do tego gra niepewnie i traci duzo pilek.Ten problem moze zniknać jak pojawi sie Drumlak.Ostatnim brakiem jest brak zawodnika szybkiego,ktory"szarpal" by gre.Takim zawodnikiem byl Brasilia...ale juz go niema.Tak wiec braki mamy spore.Miejmy nadzieje ,ze gdy wroca zawodnicy kontuzjowani trener Kuras wkomponuje ich w zespol i choc troche je uzupelni.Teraz czeka nas Amika - lider naszej grupy.Badzmy z Pogonia na dobre i na zle.
Pozdrawiam fanow Pogoni
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Ruch 0-0 - 31/07/2001 13:47
nie bylem na meczu (wyjazd) ale sluchalem w radiu.hehe po pierwszej polowie zasnalem jak w zeszlym sezonie Pogoń cierpiala na nadmiar napastnikow tak teraz cierpi na ich brak... kurwa drumlak gdzie ty jestes!!!!!!!!!
pozdrawiam
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|