| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń Nowa - Ptak = 0 - 15/08/2003 12:45
zagorzali fani Pogoni Nowej oraz Walczącej powedzcie co znaczyla by Pogoń N bez Ptaka?? przeciez na inauguracje 4 ligi przegrała 8:0 (bez zawodnikow Ptaka) a kolejke pozniej wygrała 2:0 z zawodnikami . Czy nadal wierzcie ze gdyby Ptak nie zacal sponsorowac Pogoni to czy Pogon N tak szybko weszlaby do tak szybko do 1 ligi??
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Ptak = 0 - 15/08/2003 13:01
Te osoby dobrze wiedza z by tak sie nie stalo.Podziwialem ludzi z PW za to ze maja taki zapal i dobre checi ale "dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane".Bez Ptak nie zdzialali by wiele o ile by wogole wystartowali w rozgrywkach.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Ptak = 0 - 15/08/2003 13:18
Zgadzam sie, aczkolwiek temat moim zdaniem zupelnie niepotrzebny, juz sie powoli klotnie zaczely uspokajac, a teraz pewnie znowu sie zacznie... Pogoń Nas Jednoczy - nie dzieli (przynajmniej z zalozenia...)
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Ptak = 0 - 15/08/2003 13:33
Po raz kolejny mieszacie fakty. Temat by przerabiany wiele razy i juz zygac sie chce jak sie cos takiego widzi.
Gdy powstawała PN nie było zadnego Ptaka a Gondor nie smierdział groszem i było wielce pradopodobne jak nie pewne na 100% ze w ogole niczego nie bedzie na jesieni.
Pozniej pojawił sie Ptak który pierdolił co dzien co innego.Raz ze wchodzi w Pogon raz nie.Wszystko to stopowało rozmowy z Miastem,trenerami,zawodnikami i ... sponsorami a przyjanajmniej z jedna powazna firma ktorej nazwa tu nie padnie bo firma ta nie chce byc wiazana z Ptakiem - ale nie wyklucza wspołpracy w przyszłosci.Czas naglił a Ptak grał na czas.
Wbijcie to sobie do mozgownicy ze co innego jest dla firmy sponsorowac pierwsza druzyne - nawet jesli ta gra w IV lidze niz rezerwy zespołu np. Ptaka.
Tak ciezko jest to wam sobie uswiadomić - kwiacie młodziezy polskiej?!
Gmnazjalisci,maturzysci,studenci a nie widza roznicy dla sponsora - heh...
Ostatecznie PW wniosła aportem do społki miejsce w IV lidze i od tej pory PN jest tak de facto druzyna rezerw Ptaka i to kto w niej gra decyduje Ptak,Czesny i Baniak.
Jasniej juz chyba nie mozna wiec jesli ktos do tej pory tego nie skumał to juz jego problem.
"Bez Ptak nie zdzialali by wiele o ile by wogole wystartowali w rozgrywkach" - taaa "oni" "oni" "oni" heh... a kim Ty jestes?!
Co zrobiłes dla ratowania Pogoni gdy jeszcze nikt nie słyszał o pomysle wejscia Ptaka do Szczecina?
Na co bys chodził gdyby Ptak nie przyleciał do Szczecina a PW nie załozyłaby PN i nie wywalczyła dla niej IV ligi?! Pomysłałes o tym choc przez chwile?!
No dalej - czekam na Twoja odpowiedz 
Krótka pamiec maja jak widze co niektórzy i pytanie tylko czy to aby tylko alkohol jest tu winien czy moze cos innego ...
Pozdro dla normalnych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Ptak = 0 - 15/08/2003 13:49
no i sie zaczyna...
Panowie, dajcie sobie spokoj bo ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi...
ch. - sorry za moją krótką pamięć i dzieki za przypomnienie...mój błąd, przyznaje sie bez bicia
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Ptak = 0 - 15/08/2003 14:23
Nic dodać nic ujać do wpisu ch. Dziwi mnie tylko, że są jeszcze osoby wśród kibiców Pogoni, którzy nie rozumieją tak banalnych spraw...
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Ptak = 0 - 16/08/2003 15:36
Ch. nie chce mi sie komentowac Twojego wpisu.Ale ja i tak miastu nie wierze bo to sa sprzedawczyki. A co zrobilem dla klubu czy chocby dla kibicow to moja sprawa.PEacE!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Ptak = 0 - 16/08/2003 16:23
Nie wymagam od Ciebie zadnego komentarza tylko odpowiedzi na jasne,konkretne pytanie
Na co bys chodził gdyby Ptak nie przyleciał do Szczecina a PW nie załozyłaby PN i nie wywalczyła dla niej IV ligi?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Ptak = 0 - 20/08/2003 13:41
> Ja moge odpowiedziec, byc moze to glupia odpowiedz, ale w Szczecinie jest Arkonia
Ciekawe czy kibic np. Wisly odpowiedzial by na takie pytanie: "jest jeszcze Cracovia...". Przeciez kibicujemy Pogoni...
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|