| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogon 0:0 - 13/08/2003 21:36
10 osob a gdzie wielkie TC?, Kaczorowski w meczu Pogoni Nova byl najgorszym zawodnikiem zdjetym w przerwie, na jakiej zasadzie wpuszcza sie go w meczu II ligowym?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogon 0:0 - 13/08/2003 23:02
Szkoda że nie zwycięstwo ... no ale remisik tez nie taki zły , chociaż jeżeli Pogoń chce awansować do 1 ligi to takie mecze musi przechylać na swoją korzyść . Pozdr all
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogon 0:0 - 13/08/2003 23:36
0:0 NA WYJEŹDZIE W PIERDOLONEJ ŁODZI
TO NIE JEST ZŁY WYNIK
SZKODA ŻE BATATA NIE TRAFIŁ
CHUJ W DUPE NASZYM STACJOM RADIOWYM
TERAZ PORA ZATRZEĆ TŁOKI
:edbounce:
TYLKO POGOŃ
|
byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogon 0:0 - 14/08/2003 00:44
OK, niech to będzie tak ujęte.
W drugiej połowie wjeżdzają młodą ekipą hools (17-19 lat) w nasz sektor i przeganiają naszych. Pare osób się postawiło ale od razu zaliczyli oklep.
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogon 0:0 - 14/08/2003 11:18
w sumie bylo 38 kibicow , z wawy tak jak mowi EmSior
LKS wjezdza na sektor i nie robi zadnej masakry tylko przegania nas z sektora!
p.s. - ma ktos dostep do zdjec / video z tgo meczu ( chodzi o wjazd kibicow LKSu na nasz sektor) ?!?
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogon 0:0 - 14/08/2003 13:55
dobra to przegonili naszych co za roznica ..z tego co wiem od jednego ziomka z lodzi to jedna osoba sie od nas postawila reszta spierdalala jak zajace ...jednym slowem wstyd...zreszta nie chce mi sie juz o tym gadac ...po tym meczy juz mnie nie interesuja takie sprawy i koniec ..nierozmawiam na tematy hools bo wstyd
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogon 0:0 - 14/08/2003 16:28
gradus zeby bronic honoru i barw to u nas musi byc ekipa ....a niestety u jej nie ma a pojedyncze jednostki moga sobie bronic ale niewiadomo czego... i nigdy nie mowilem ze jestem jakis wielki chuligan takze nie mac tu ty nasz intelektualisto
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1