Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ULTRASOWANIE << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
D@rek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8220 dni

ULTRASOWANIE - 11/08/2003 21:30
W temacie "cieniutko z dopingiem" były propozycje stworzenia czegoś samemu( mam na myśli ultrasowanie) więc niech każdy pisze kto by mógł zadziałać a z czasem moze powsranie jakaś grupa ultras?? Pozatym niech kazdy daje pomysły co mozna zrobic - niedługo mecze których sie niezapomina(Arka, Cracovia) i mozna by było zabłysnąć.Mam nadzieje ze poważnie to potraktujecie!!
Aha mozna zrobic napis ze styropianu - cena to ok.45zł.

Młode Wilki
Mayday
Kibic
Na forum od 8640 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 21:46
Masz racjie. Moja grupa (znaczy sie bede jej członkiem) powstanie juz we Wrzesniu. Miała co prawda powstac juz dawno temu ale jakos nam nie wychodziło :( Teraz bedzie lepiej!!! Szyjemy flagi,bluzy, Bedziemy bawic sie pirotechnika.Mam nadzieje ze zorganizujemy sie i bedziemu dzialac cos an twardowskiego!! Skład bedzie młody 17-18 latkowie ale bardzo oddany Pogoni. Jedno jest pewne ze bedzie mozna na nas liczyc. Jednym z członków bedzie sadu z tego forum.

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 21:49
no to elegancko - ja z kolesiami tez mialem cos zrobic ale niewyszło

Młode Wilki
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:03
Jak juz napisałem w temacie "cieniutko z dopingiem" pisze sie na to. Propozycje wkrotce (czyt.jutro) , poniewaz uwazam że powinny byc one przemyslane i dostosowane do szczecinskich warunkow.

Jesli chodzi o napis ze styropianu to widze że nie było Cię w grodzisku w poprzednim sezonie. Kiedy zobaczyliśmy taki napis z napisem "dyskobolia" to cała trybuna Pogoni ryknęła śmiechem, a później najgłośniejszym okrzykiem kibiców Pogoni w tamtym meczu było "co to jest?!!! co to jest?!!!" więc nie sądze żeby to był dobry pomysł.

Na razie zbierzmy ludzi do kupy (sorry za okreslenie :D) i powoli sie organizujmy...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:11
Akurat na tym meczu byłem(nieb.czerw. pks-em) a te smiechy nie były wywołane napisem a kto je ułożył - poza tym lech ułożył kilkakrotnie i jakos smiechów nie było a przeciwnie - podziw. Ale ok Ja sie pisze na to na 100% i mam nadzieje ze oprócz nas jeszcze inni. Pomysłów jest dużo naprawde ale najpierw trzeba ludzi a sezon sie juz zaczał

Młode Wilki
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:13
Najwierniejszy - nie chodzi o sam fakt ułożenia napisu, ale o jego wykonanie. No może powiesz, że to nie jest śmieszne:
Obrazek jpg wstawiony na forum

MW'03
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:26
> Akurat na tym meczu byłem(nieb.czerw. pks-em)

No to sorry, chodzi o to że jeśli taki napis (napisy) nają powstać to muszą być duże i wykonane porządnie...

1.Kiedy już się zorganizujemy (mam nadzieje że tak się stanie) to myśle że tak jak w przypadku Zaglebia
Sosnowiec przydalaby sie strona internetowa gdzie dokonywano by rozliczen, informowano o
spotkaniach itp... Jestem gotów ją wykonać i z kims poprowadzić

2. Sprawa zbiórki pieniędzy

- konto : może ktoś założyć izzy konto w mbanku (szczególy w temacie o zakładach bukmacherskim)

- można zbierać pieniądze na oprawę przed i w przerwie meczu (choć ten sposób wydaje mi się mało
skuteczny)

- gazetka (to jest to do czego przydają sie pikniki :D:D:D) można sprzedawać gazetke (podobną do
tej, która jeszcze nie dawno istniała...a może istnieje...) za symboliczne 2zl. Przy takiej frekwencji
pięniądze z takiej sprzedaży byłyby baaardzo duuuże... Jeśli chodzi o papier i druk to myśle ze nie
bedzie problemem dogadac sie z jakąś firmą w sprawie sposnosringu np.za reklamę w gazecie...

ufff... muszę odetchnąć świeżym powietrzem, następne pomysły za chwilę :D
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-11 22:28]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:26
No fakt śmieszne - jeszcze pokręcili literki . No nic ale taki napisik , jeszcze dobrze obmyslony by fajnie mógł wyjść np.
-POGOŃ TO MY
-POGOŃ 1948 SZCZECIN
-POGOŃ - LEGIA
itd. to są pomysły na szybko ale ja mam sporo pomysłó które by mogły być efektowne

Młode Wilki
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:28
Zgadzam sie z tobą helmut w 100% ale to niemoze sie skończyć tylko na gadaniu i marzeniach ale dawajcie termin i sie spotykamy - od czegoś trzeba zacząć!!

Młode Wilki
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:33
Proponuje w środę popołudniu/wieczorem najlepiej w jakimś pubie. Jeżeli komuś nie będzie pasowało to zostaje np. sobota

Tylko ze na razie to nie ma kto tam przyjść...

hmmm....nie każdy czyta tematy na forum... A gdyby tak zwrócić się do beep.pl i v.pl z prośbą o zamieszczenie informacji w newsach albo gdzieś z boku??? [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-11 22:34]

JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:36
Środa jest dobrym terminem. Ja proponuje spotkać się na stadionie Pogoni, o godzinie 17 lub 18. Co wy na to?

MW'03
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

ja moge ale w sobote . No mozna by poprosić o zamieszczenie - dobry pomysł!!

Młode Wilki
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Stadion - jeszcze lepiej! Mi pasuje...

Zaraz ułoże jakiś tekst konkretny, dam na forum do zaakceptowania i jeśli wszystkim się spodoba to wysylam... [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-11 22:38]

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Ja mam 16 latek ale sosik mogę rzucic :D. Zależy mi na oprawie i dopingu.

God, I'm glad I'm not me.
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:46
Wiek jest najmniej wazny tylko pomoc !! kombinujcie jak najwięcej wiary!!

Młode Wilki
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 22:49
a zresztą ja mam 17(w grudni kończe:) )

Młode Wilki
ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 23:07
Zdaje sie ze zapomnieliscie o tym ze w srode jest kolejka ligowa i obie Pogonie ;) graja wyjazdy wiec czesc ludzi bedzie w Polsce :)

Narazie pomyslcie co i jak , jakie materiały mozecie zorganizowac, pogadajcie z ludzmi ktorzy mogli by pomoc a np. nie maja netu i dopiero wtedy bedzie czas na zebranko.

Temat musi sie rozkrecic w szerszym gronie bo w tym juz nie raz probowano i konczyło sie na niczym.

Na zebranie kazdy powinien przyjsc z gotowymi pomysłami bo pogadac to sobie mozna przez gg.

Pzdr.

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 23:09
zwiedzilem oferty bankow internetowych (mbank i inteligo) i musze sa one do dupy....
Jutro ide do BPH w sprawie konta, konto może być wspólne, zdaje się 2 czy 3 osobowe....

Aha no i ważna sprawa - NAZWA - jakieś propozycje???

ja prponuje PAPRICANEIROS :D:D:D żart

Ch. racja....zgadzam sie [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-08-11 23:10]

D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 23:20
Dobre to PAPRICANEIROS :)

Młode Wilki
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: ULTRASOWANIE - 11/08/2003 23:57
Myśle że aby utworzyć taką grupę musiałoby bć ok. 15 osób przynajmniej, wiec zglaszac sie!!!
Jak bedzie kolo 15 zainteresowanych to ustalimy termin spotkania

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769009911 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005