Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mayday
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8640 dni

Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 10/08/2003 23:10
Kurwa przegralismy 3:0 . .Ale Błękitni nei byli wcale gorsi !!!.
A od tej pory nie nawidze kibicow Ruchu za to co zrobili jak byl rzut rozny po ktorym Błekitni strzelili bramke nie uznana po kibic rzucil pile na boisko !!!
AHA.I najwaznejsze , nareszcie byl mlynek !!! 4 race opalone i wogole , ale doszlo tez do starcia lechowcow z garstka Pogońiarzy ze stargardu.Szkoda ze stargard bije sie ze stargardem !!! .Ale mecz pod wzgledem oprawy byl zajebisty , ale pod wzgledem sedziowania TRAGEDIA !!!

NO POWIEDZCIE SLEDZIKI GDZIESCIE KURWY BYLI KIEDY MYSMY Z KOLEJORZEM W STARGARDZIE RZADZILI!!!!
P.S. Pogonilismy was sledzie z naszego stadionu. Uciekaliscie jak psy!!!
Choc przyznaje SZACUNEK ZA ODWAGE, ZE ZAATAKOWALISCIE!!!!

hmmmmm taką wypowiedz wyczytałem na forum Błekitnych. Wiem ze do jakiegos starcia dzoszło ale jak było na prawde nie wiem gdyz nie byłem na tym meczu. Moze ktoś z forumowiczów wie jak było naprawde??

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 10/08/2003 23:47
15 masek ktore zostaly w drugiej polowie zaatakowaly blekitnych jednak skonczylo sie to lekkim wpierdol.byla to niezbyt przemyslana akcja dlatego ze lepsza ekipa w przerwie opuscila stadion.no trudno,my wtedy szukalismy ruchu na miescie.ale rewanz bedzie na arce(prawdopodobnie)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 10/08/2003 23:48
a mozesz podac stronke blekitnych.pozdro

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 11/08/2003 00:38
Stronka Blekitnych to BLEKITNI Stronka czasem zle dziala... Przynajmniej mi.
[Ostatnio edytowane przez Prezes: 2003-08-11 00:39]

Tylko Pogoń!
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 11/08/2003 00:44
dziękówa

Mayday
Kibic
Na forum od 8640 dni

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 11/08/2003 15:12
> 15 masek ktore zostaly w drugiej polowie zaatakowaly blekitnych jednak skonczylo
> sie to lekkim wpierdol.byla to niezbyt przemyslana akcja dlatego ze lepsza ekipa
> w przerwie opuscila stadion.no trudno,my wtedy szukalismy ruchu na miescie.ale
> rewanz bedzie na arce(prawdopodobnie)

dzieki za odpowiedz.:) pozdrawiam

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 11/08/2003 17:36
Hmm...z tego co wiem to rewanz ma byc w ta sobote w stargardzie...ale nie jestem pewien na 100%

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 11/08/2003 21:06
Ciekawe jak bedzie mecz Błękitni : Pogoń?? moze bedzie ciekawie

Młode Wilki
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 11/08/2003 21:18
> Ciekawe jak bedzie mecz Błękitni : Pogoń?? moze bedzie ciekawie

no mysle ze nie wszyscy z Pogonii usiadal razem heheh i bedzie sie dzialo!

Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 12/08/2003 00:15
No meczyk napewno bedzie ciekawy!!!

Tylko Pogoń!
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Extra oprawa +bęcki :):) blekitni-ruch - 12/08/2003 00:57
No napewno razem wszyscy nie usiądą bo tam pojedzie (jak będą dobrze grac) na moje oko ok.3tys. kibiców bo to jest 37km. bedzie nas wiecej jak ich:)

Młode Wilki
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769009939 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005