| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Flagi........ :> - 09/08/2003 03:26
hmm zastanawia mnie jedna kwestia hmm mianowicie sciagnieca flag podczas meczu...... przesada ?? przesada !!!!!!!!!!!!!!! i jak zrodla donosza uczynili to dzialacze skupieni wokol gondora czyli co ? SCANDAL !!!! i wrrr :>:>:>
|
HW RoZpoCzNie, HW tAk sZybkO niE SkoŃcZy !!!!!!!
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 03:32
Po prostu, KOLEJNY PRZEWAŁ W ICH WYKONANIU. Zastanawiam się, jak to w ogóle możliwe, że oni po machlojach z poprzedniego sezonu mają cały czas COKOLWIEK do gadania... Czy nie powinno się ich wypierniczyć wpizdu ze stadionu za coś takiego? Niech sobie jadą do Gondora.
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 04:30
odpowiedz jest krotka....podjechalismy w przerwie meczu do goscia co zdejmowal flagi ( taki smieszny napinacz w czarnej koszulce) i pytamy sie co jest z tymi flagami a on na to: chomik kazal zdjac bo zaslanialo ludziom!!!!!!!!! kurwa zenada!!!!!
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 07:36
Pic na wode-foto montaż!!Co sie dizeje??Chomik kazal??TO juz go ktos tez kupil??Kur**!!!!Rozumie jak by ktos sieidzla na dole ale tam nuikogo nie bylo!!Nastepnym razem to tkaiego trzeba potraktowac twardym jablkiem w glowe!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 11:14
>
> Czy nie powinno się ich wypierniczyć wpizdu ze stadionu za coś
>
sprobuj szczescia chyba bys nie dal rady.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 12:09
po chuj wogole te gadanie?mozecie se tu mowic co chcecie ale dobrze wiecie kto ma decydujacy glos wsrod kibicow!sa to wlasnie Chomik i znana Szczecinska grupa hehe(cale szczescie).a te flagi byly zdjete w celu pokazania ze nie wszyscy wsrod kibicow godza sie z przenosinami piotrcovii do Szczecina i tyle w temacie.pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 12:41
Co za idioci z was !! Boshe ludziom zaslanialy flagi ... rozumiecie ?? przychodza na mecz i chca go obejrzec a nie przez flagi a flagi se mozecie na lukach wieszac albo na ziemi za bramkami klasc ja tu nie widze problemu i co z teg oze flagi zostaly zdjete stadion sie zburzy przez to ?? ... n/c
A co do topicu to moznabylo to napisac a temacie Pogon 1 : a0 aluminium ... ale nic widze ze panie daza do tego zeby jak najbardziej nas wqrzyc <roftl>
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 13:22
> Co za idioci z was !! Boshe ludziom zaslanialy flagi ... rozumiecie ??
> przychodza na mecz i chca go obejrzec a nie przez flagi a flagi se mozecie na
> lukach wieszac albo na ziemi za bramkami klasc ja tu nie widze problemu i co z
> teg oze flagi zostaly zdjete stadion sie zburzy przez to ?? ... n/c
Idiota to jesteś ty. Flagi nie zostały zdjęte bo ludziom przeszkadzały... To był tylko pretekst...
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 13:34
Ehe a CI ludzie co siedzieli na dole to przyszli sie na mecz poopalac ?? ... pretekst nie pretekst ale flag i tak nie powinno byc
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 13:59
> po chuj wogole te gadanie?mozecie se tu mowic co chcecie ale dobrze wiecie kto
> ma decydujacy glos wsrod kibicow!sa to wlasnie Chomik i znana Szczecinska grupa
> hehe(cale szczescie).a te flagi byly zdjete w celu pokazania ze nie wszyscy
> wsrod kibicow godza sie z przenosinami piotrcovii do Szczecina i tyle w
> temacie.pozdro.
Bzdura!!!
Jezeli komus nie podoba sie przeniesienie Piotrcovi do Szczecina to bojkotuje mecze(ew. oglada z obojetnoscia, choc w to raczej nie wierze), a nie przychodzi na stadion wywiesza flagi i krzyczy POGON, a potem mu sie nagle przypomina, ze w sumie to on tej druzyny nie lubi :>
Chomik skomprowitowal sie w zeszlym sezonie, a teraz stracil "wladze" i pieniadze i jest mu z tym cholernie zle... zalosne!
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 14:00
> Ehe a CI ludzie co siedzieli na dole to przyszli sie na mecz poopalac ?? ...
> pretekst nie pretekst ale flag i tak nie powinno byc
w sumie masz racje dla mnie powinny one wisiec tylko na meczach z ruchem lksem craxa i arka.
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 14:03
Co do tego, że ktoś jest w stanie oglądać mecz bez emocji to jestem w stanie w to uwierzyć. Bo jak tu dopingować w piekle które już zostało podsumowane w jakimś innym temacie.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 14:19
> > Ehe a CI ludzie co siedzieli na dole to przyszli sie na mecz poopalac ?? ...
> pretekst nie pretekst ale flag i tak nie powinno byc
w sumie masz racje dla
> mnie powinny one wisiec tylko na meczach z ruchem lksem craxa i arka.
Czy Wy sie z choinki urwaliscie, czy co?
Na POGON przychodzilo juz duzo wiecej ludzi i byly sposoby zeby poradzic sobie z problem flag zaslaniajacych widok.
Jezeli juz identyfikujemy sie z tym klubem, to flagi powinny byc obecne na kazdym meczu!
|
|
|
|
|
Odp: Flagi........ :> - 09/08/2003 14:22
jesli juz sie idenfikujemy ale gosciu nie rozumiesz ze sila wyzsza nie akceptuje tej Pogonii chocby prosty przyklad TC i co zrobisz jak oni karza sciagnac flagi.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|