| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 08:40
Tez sie pytam...... po co takei cos zamieszaczac? Pozniej forum jest tylko zapvchane i naprawde interesujace tematy spadja na dalsyz plan...... bezsens.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 10:02
siska.... po prostu dziwczyny to ogranizocze stworzenia, ciezko zauwazyc post POGON - ALUMINUM 1:0! a jak juz go jakas szmula zauwazy to jeszcze domyslec sie ze tam sie wyraza opinie o meczu... nie no nie bedziemy (faceci) wiecej od was wymagac takich trudnych rozumowan, zakladajcie sobie nowe posty tak bedzie latwiej! pozdrawiam
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 10:29
OD PEWNEGO CZASU NA FORUM POJAWIA SIE WIELU "NOWYCH" KTORZY CZASAMI WYPISUJA STRASZNE GLUPOTY I NIEJEDNOKROTNIE ZAKLADAJA BEZSENSOWNE TEMATY.CZY TEZ TO ZAUWAZYLISCIE?? [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2003-08-09 10:30]
|
|
|
|
|
Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 10:30
Maly ustawke zaproponuj lepiej uzyc argumentow sily w Twoim przekonaniu prawda ? pozdrawiam a tak nawiasem mowiac chetnie weszla bym z Toba w polemike na ten temat mam nadzieje ze bedzie kiedys okazja
|
HW RoZpoCzNie, HW tAk sZybkO niE SkoŃcZy !!!!!!!
|
|
|
|
Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 10:38
Asiu ja sie wcale nie czepiam ale skoro napisalas ze to topic o meczu...to po co dwa topici(lub wiecej) na temat jednego meczu...i nie mowie tylko o tym...jeszcze takie typu(10 000 jestem w szoku..czy cieniutko z kibicowaniem) to wszystko mozna by bylo napisac w jednym topicu...Pozdrawiam!
P.S.Maly_ps nie jest to moja sprawa ale ostatnio zauwazylem ze prawie w kazdym poscie sie kogos o cos czepiasz...naprawde jestes taki naj ze wszystkich sie czepiasz?Rowniez Pozdrawiam
[Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-08-09 10:38]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 10:38
jaka ustawka?! o czym ty mowisz?! przeciez napisalem zebyscie zakladaly sobie nowe posty...
a co do polemiki to bardzo chetnie powymnieniam sie z Toba argumentami...
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 10:50
hehe nie wiedzialam ze wyrazenie zadowolenia bo zwyciestwie wywola lawine komentarzy ale chcialam sie wypowiedziec i to zrobilam i szczerze mowiac wali mnie czy to jest nowy temat czy nie, nikogo nie zmuszam do czytania przeciez!!
Maly doceniam komentarz i szanuje Twoje zdanie i nie tylko Twoje a co do wymiany pogladow rowniez wyrazam taka chec
|
HW RoZpoCzNie, HW tAk sZybkO niE SkoŃcZy !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dziekuje za mecz !!!!!!! - 09/08/2003 14:26
> siska.... po prostu dziwczyny to ogranizocze stworzenia,
Swietny tekst :>... troche sie dziwie, ze dziewczyny Cie nie zjadly.
Rob jakos mi sie wydaj, ze to akurat nie dziewczyny maja problemy z "czytanieme ze zrozumieniem"
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|