Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Cieniutko z dopingiem.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mayday
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8640 dni

Cieniutko z dopingiem.... - 08/08/2003 23:12
Na meczu z Aluminium poprostu zero. Tylko czasami sie pospiewlo :( Na stadionie jest kilka grupek spiewajacych i bawiacych sie. Zamiast zebrac sie pod zegarem i stworzyc konkretny mlyn to oni swoje i sieda porozpraszani po calym stadionie. Tak nie moze byc. Na meczu z Polarem(a raczej Śląskiem) trzeba sie zmobilizowac i pokazac ze potrafimy sie bawic!!!!!!
POZDRAWIAM

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 08/08/2003 23:29
ale po chuj nowy temat...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 08/08/2003 23:32
Zgadzam sie z toba Mayday w 100%! Na nastepny mecz wszyscy spiewajacy pod mlyn i bedzie jazda! :)

Tylko Pogoń!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 08/08/2003 23:42
tylko prosze was nie zabierajcie ze soba swoich 15 letnich kolegow...

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 08/08/2003 23:47
Ja mam 15 lat, ale sie nie pcham do prowadzenia dopingu!

Tylko Pogoń!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 08/08/2003 23:59
a do czego sie pchasz?!?! ( to nie jest ironiczne pytanie zalezy mi na szczerej odpowiedzi)
picie na meczach alkocholu bo starzy nie patrza, doping dla druzyny, chcesz tworzyc oprawe , liczysz na jakas awanture

Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:05
Czlowieku o czym ty piszesz?! Nie pcham sie do zadnego pica alkoholu na meczu, na zada awanture nie licze, chce poprostu brac udzial w dopingu i cieszyc sie ze zwyciestw Pogoni (mam nadzieje ze bedzie ich jak najwiecej!)!

Tylko Pogoń!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:09
to byly przykladowe opcje do wyboru, miales napisac co bys chcial na meczach robic albo po co na nie przychodzisz

napisz to schematycznie np:
- przychodze liczac na awanture i przyjezdnymi
- chce pogadac z kolesiami z innych dzielnic z kotrymi zadko sie widuje
- chce odpalic kilka rac
- pragne aby moj doping dodawal skrzydel pilkarza

rozumiesz teraz? po prostu napisz co chcesz robic na meczach!!!
trzeba bedzie niedlugo wziasc sie za jakas oprawe + konkretny doping wiec trzeba sie okreslic !

D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:12
No doping i oprawa ultras lekko śmieszne:)

Młode Wilki
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:17
I co ja mam pisac na forum co chce robic na meczach Pogoni?! Wedlug mnie kazdy sam sobie powinien odpowiedziec na to pytanie... Jakos dla mnie dziwnie brzmi te pytanie: Co chcesz robic na meczach? Fakt, pozadny doping przez 90 min. by sie przydal...
[Ostatnio edytowane przez Prezes: 2003-08-09 00:18]

Tylko Pogoń!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:20
pytanie jest jak najbardziej potrzebne, jak widzisz BRAK DOPINGU ORAZ OPRAWY na naszym stadionie jest razaaca rzecza, kazdy to dostrzega ale nikt nic nie robi, was ( netowcow) jest w miare duzo , mogli byscie sie zebrac np: w 20-30 osob , zrzucuic po 10 zeta kazdy i zakupic np: 20 rac i pobawic sie w oprawe , dlatego sie pytam co bys chcial robic!
innych tez prosze o to bo ruch ultras w szczecinie wymarl i trzeba go wygrzebac z popiolu!!!

AlterEgo
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:34
> pytanie jest jak najbardziej potrzebne, jak widzisz BRAK DOPINGU ORAZ OPRAWY na
> naszym stadionie jest razaaca rzecza, kazdy to dostrzega ale nikt nic nie robi,
> was ( netowcow) jest w miare duzo , mogli byscie sie zebrac np: w 20-30 osob ,
> zrzucuic po 10 zeta kazdy i zakupic np: 20 rac i pobawic sie w oprawe , dlatego
> sie pytam co bys chcial robic!
innych tez prosze o to bo ruch ultras w
> szczecinie wymarl i trzeba go wygrzebac z popiolu!!!
Hmm znaczy Ty netowcem :):):) nie jestes???
A ruch ultras nie umarl. Nie ma opraw, bo wiekszosc podejrzliwie patrzy na Ptaka i czeka, az nowy klub udowodni, ze zasluzyl na kibicow...

Obrazek gif wstawiony na forum
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:36
Tez tak sadze ze gdy klub zasluzy na pozadny doping to bedzie go mial...;)

Tylko Pogoń!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:39
ja nie uwazam sie za netowca poniewaz forum Pogoni odwiedzam sporadycznie, o wszystkich sprawach dowiaduje sie na zywo a nie na necie, i na Pogon chodze z 10 lat a neta mam od 3 miesiecy...hehe

AlterEgo
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:46
To musze Cie z przykroscia zawiadomic, ze wraz z pierwsza wypowiedzia na forum stales sie.... NETOWCEM :D:D:D

Obrazek gif wstawiony na forum
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 00:55
jak zwal tak zwal , nie jestem typem ktory wyklada na net bo mozna sie wiele dowiedziec o wielu rzeczach , niech bedzie zatem jestem NETowcem ale nie jakims NETmaniakiem!!!

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 02:15
Mam 16 lat. Byłem na Aluminum i widze że ludzie którzy kiedyś zajmowali sie oprawą i dopingiem siedzą z boku i smieją sie.....Nie chce zeby doszlo do tego zeby jakies gnojki typu ja wisiały z racą na płocie bo to jest śmieszne. A co do zrzucenia się na oprawe z wielką chęcia...Chodzi o to żeby nikt sie nie brechtał w Polsce, że na Pogoni oprawą sie dzieci zajmują. Mam nadzieję, że ktoś zajmie się oprawą na takich meczach jak Arka czy Pasy bo nie chcę zeby młynem kierował jakiś dziadek bez uzębienia i dwóch pijanych dzieciaków bo to nie ma sensu.

God, I'm glad I'm not me.
dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 04:35
doping jakosc i ilosc mlyna poprostu zalosna

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 08:38
> pytanie jest jak najbardziej potrzebne, jak widzisz BRAK DOPINGU ORAZ OPRAWY na
> naszym stadionie jest razaaca rzecza, kazdy to dostrzega ale nikt nic nie robi,
> was ( netowcow) jest w miare duzo , mogli byscie sie zebrac np: w 20-30 osob ,
> zrzucuic po 10 zeta kazdy i zakupic np: 20 rac i pobawic sie w oprawe , dlatego
> sie pytam co bys chcial robic!
innych tez prosze o to bo ruch ultras w
> szczecinie wymarl i trzeba go wygrzebac z popiolu!!!

Pomysl jak najbardziej popieram, ale jak zwykle pewnie zabraknie osoby ktora by to zorganizowala...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Cieniutko z dopingiem.... - 09/08/2003 09:50
ale wy (czytajcie uzytkownic ktorzy juz troche na forum siedzia) znacei sie chyba nawzajem?! robiliscie jakies zloty czy spotkania , wiec mysle ze powinniscie to zaltwic

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769009969 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005