| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kiepsko w młynie - 03/08/2003 12:45
Qrcze cos kiepsko z młynem nie ma kto dyrygować Niech na mecz przyjdzie Sandał czy ktoś równie dobry bo inaczej bedzie tak jak z Groclinem. Ale i tak najważniejsze, że powieźliśmy wieśniaków 
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kiepsko w młynie - 03/08/2003 15:00
Nie bylem na groclinie,to gdzie wkoncu teraz jest mlyn i czy juz na stale? na krytej napewno nie bedzie bo tam sa bilety drozsze i w ogole co to za lipa z numerowanymi miejscami !
|
schranz
|
|
|
|
Odp: Kiepsko w młynie - 03/08/2003 16:53
NUMERKI numerkami, droszcze bilety to pic na piknikow, ja nie mialem biletu wogule (?!!?) a i tak nikt mnie o nic nie pytal jak wchodzilem na miejsca po 12 zeta....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kiepsko w młynie - 04/08/2003 10:53
MaUy mlynem nie moze dowodzic chlopak co ma 16 czy 17 lat. A na meczu z Groclinem tacy co maja 12-17 to wlasnie przewazali w tym "dole mlyna" Tak byc nie moze. I nie bierz ty tez sie za to. Bo nikt nie bedzie Cie sluchal, a inni sie bada smiac. Jak przyjdzie na to czas to sie ktos pojawi o to sie nie martw. I nie probolj wiecej z kolegamni lepiej krecic....doping byl nudny, a rozjebal mnie wogole tu Cytuje "caly stadion odpowiada" i w wykonaniu 1 osoby "kto wygra mecz?" Zostawicie to "PROFESIONALISTA"
|
MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kiepsko w młynie - 04/08/2003 12:23
Ja mam 16 lat wiec sie nie pcham do dyrygowania młynem bo to było by smieszne. MaUy widziałem tego twojego koleszke a nie wiem czy dobrz cie kojaże ale był tam ziom w czarnych włosach i z aparatem cyfrowym i chciałbym zobaczyc te foto....
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Kiepsko w młynie - 04/08/2003 12:48
hehehehehehhe dla mnie to powinien Gluchy rozkrecac mlyn ale byla by faza hehe
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Kiepsko w młynie - 04/08/2003 15:15
Mazur... No ja je robilem... :>
Beda jak wroci MACIEQ z urlopu ;]
Tak mysle, ze to bedzie pod koniec tygodnia 
Ktos nade mna stal, i gadal o fotach na pogon.beep.pl :>
pZdR tych ludzi
|
..::..