Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rob :]
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8951 dni

POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:05
Po prostu wspaniale !! Kto nie byl na meczu niech zaluje i to ostro !! Bylo super !!

I co niedowiarki ?? Pogon wygrala a groclin nic nie pokazywal jak na v-ce mistrza Polski to dno kompletne !! Pogon wspaniale rozpoczela , ladne akcje w I polowie , groclin troche potem przewazal ale jakos sie udalo dowiezc 0:0 do konca I polowy .

Poczatek II ataki Pogoni , i tak prawie przez cala II polowe , Pogon miala pare sytuacji dobrych ale nie wkorzystala ich ...

I polowa dogrywki - szalencze ataki Pogoni , super bylo 11 min czerwona kartka dla 6(groclin) nie pamietam kto :P , ale pozniej to juz tylko ataki Pogońi

II polowa dogrywki - ataki Pogoni i w 26 minucie bramka !! nie douwazylem kto strzelil :P

Potem to groclin robil kontry a Pogon sie cofnela , ale bylo dobrze , aha pod koniec byl slupek dla grocilnu - myslaem ze wyzione ducha ...

Najlepszy pilkarz meczu : Batata !! gral po prostu super !! wymiatal wszystko w obronie i osmieszal niektorych graczy z groclinu , 2 zajebisty Bugaj ganial przez caly mecz jak nakrecony po prostu zloto nie pilkarz ;D , 3 zawodnik z nr 4 nie wiem dokladnie kto ale super gral w obronie , ogolnie caly zespol gral super !!

Kibice super doping szczegolnie w dogrywce !!
Oby jak najwiecej takich meczy , kto nie byl niech zaluje i to ostro |!!

POGON POGON POGON !!

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:10
Jezu takiego meczu nie widzialem od 2 lat!!! POGON 1 LIGA Z TAKA FORMA!!!!! Wszyscy na mecz w piatek!

Pogoń To My!
Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:12
Zwariowalem!! W groclinie z 6 gral sobolewski, u nas z 4 Parzy. Jeszcxze przy 0:0 byla poprzeczka dla groclinu...
Tylko wyparlo kilka razy jakos tak niepewnie....
Ale ogolnie.... FIESTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:16
ooooooooooo jeahhhhhhhhhhhhhhhhh

Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:21
Kto nie był niech żałuje . Jest poprostu zajebiście lepiej być nie może : walczyli (z taka gra to nawet jakby przegrali 1:0 to bym im klasakał i dziekował na koniec) , odnieśli zwycięstwo ( po prostu zajebioza ) i na dodatek szczęścia Flota jebneła zydzew. Qrwo no czego więcej pragnąć. Piłkare pokazali, że im zależy . Niestety też nie wiem kto był strzelcem bramki, ale to jak narazie namniej ważne , najważniejsze jest zwycięstwo i to z nie byle kim !!! Wszyscy zagrali bardzo dobrze a szczególnie moim zdaniem wyróznili sie : Bugaj (za walke) , Batata(tu chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości), ten Łabędź (dobrze mieszał ,, dużo widział i wogóle jakos sie wyrózniał ) no i zawodnik z numerem 4 (pewny punkt w obronie). Poprostu nie pozostaje nic innego jak przyklasnać [Ostatnio edytowane przez Gaca: 2003-08-02 22:23]

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:23
Dziekujemy dziekujemy !!!! extraaaaaaaaa sam niedowierzam jeszcze !! super amtmosfera gra Pogońi jeszcze lepsza !! Batata super sie popisywal :) rozne nozyce itp. !! Dziedzic extra trzymaj tak dalej !!!!!! qrde sam niewiem co pisac !!!

Rob :]
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:27
Dobra juz troche ochlonelem i sie umylem , po malej ulewie ;D ... wszyscy jak sie wpieprzyli pod daszek hehe ja stalem gdzies tam z tylu nawet murawy nie widzialem , ale super bylo ...

Wyparlo tragedia , mial moze 1 2 ladne parady ale reszta do chrzanu , wogole stal tylko w 5 i nawet nie wychodzil do dosrodkowywan , bleee wydawalo mi sie ze lepszy jest , Parzy wspaniale gral z Batata w obronie wszystko wykopywali niech nam zazdroszcza takich obroncow !! chociaz mysle ze batata bardzieby sie przydal gdzies w napadzie , on ma taki ciag na bramke .

Kibice moze nie dopisala ilosc , ale cos tam slyszalem ze biletow nie bylo ze nie wpuszczali ale nie wiem za bardzo o co chodzi , ale kibice zachowywali sie usper szczeolnie taki mlyn nie wiem dokladnie gdzies tam na srodku czy nie widzialem bo plot zaslanial , siedzialem w 2 sektorze i na dole kibice chyba mieli jakies odchyly caly czas grupka bluzgala tylko Liberde , no dobra 1 czy 2 mozna bo popychal Pogońiarzy w polu karnym ale ile mozna I polowa , II , i cala dobrywka n/c , ale ogolnie zachowanie kibicow fajne doping przez I i II polowe taki sobie ale w dogrywce to bylo TO !! super doping byl ..

Normalnie az mi sie lezka w oku kreci , oby wiecej takich meczy , po prostu rox bylo na stadionie , ci ktorzy przeczekali ulewe moga byc z siebie dumni ;D

Wszyscy w Piatek na Pogon !!

aha no i sedzia dupy dawal na kazdym kroku myslalem ze tam wejde na ta murawe i go rozjebie , takie decyzje z dupy dawal ze szok , ale mial zonka bo Pogon wygrala !!a bramki nawet nie pamietam wiem ze Bugaj poszedl lewa flanka i podal w srodek do Dziedzica i on chyba tak strzelil tak jakby pietka czy jakos tak :P [Ostatnio edytowane przez Rob :]: 2003-08-02 22:29]

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
Mayday
Kibic
Na forum od 8640 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:31
trafilem wynik :D

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
henieq
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:33
mecz ,który pamieta sie przez lata, nic dodac nic ując; ach ta szybkość Bugaja niesamowite!!!

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Pogn Pogon Pogon.Pogon.Pogon lalalalalalalalalalalalal
Wypasiony mecz, jeden z lepszych w moim zyciu. Tyle 100%wek co Pogon nie wykorzystala...Swoja droga mamy bardzo pojemna kryta;)

JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Byłem, widziałem i... się przekonałem :) Głód Pogoni zwyciężył... Ptak czy nie Ptak ch** mu w dupe! Co nie zmienia faktu, że dalej podchodze do tego z dystansem...

MW'03
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:36
Jeszcze chyba niie było takich emocji na meczu pucharowym, no chyba ten z lechem 12:11.

vice mistrz polski poszedl sie j****ć, wrocił na wieś:P [Ostatnio edytowane przez adam_mks: 2003-08-02 22:36]

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:54
Rob nie przesadzaj Wyparło nie był taki zły , jak dla mnie to zagrał calkiem poprawnie

valeron
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:59
Nio to super :) Mysle ze pilkarze chcieli tez za wszelka cene pokazac ze to nie zadna piotrkowia tylko Pogon. Bo przeciez dla nas szczecinskich kibicow tak super zagrali. Wiec sa nasza druzyna. Brawa!!

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8405 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:59
Prawie rok czekalismy na zwyciestwo, jestem niezwykle szczesliwy, takie emocje ostatni raz byly za Bekdasa, wrocimy do I ligi w chwale, teraz chcialbym zeby wylosowali nam Lecha albo Legie, ale by byly wyjazdy!!

Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:01
Gratuluje zwuciestwa lecz mimo tego nie przekonuje mnie to kompletnie.
Nie chodzi mi o sam mecz ale o organizacje jego.

Godzine przed meczem ludzie stawali zeby kupic bilet a dostawali go w 10min. meczu
Podzial na sektory - zenada.

Heh jestem ciekawy waszysz komentarzy po paru meczach przegranych :]
Bo teraz nawet Bugaj jest bogiem ;-)

Mimo mojech niecheci do pana Ptaka i ogólnie calej Ptakopodobnej druzyny gratuluje, bo jakby nie patrzec Ptakovia jest 2ligowcem a Groclin V-ce mistrzem.

PS
Na kogo trafiamy w kolejnej rundzie ?

PPS
Ostudzcie troche emocje bo mozecie nie podniesc sie po porazce ;)

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:05
jak ktos nie jest przekanany nadal pozostaje mu Pogoń nowa ...dzisiaj pokazali na co ich stac w 4 lidze zycze powodzenia

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8957 dni

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:07
> Moje czary nigdy jednak nie zawodza ;)
Ty, mialo byc 23C i lekki wiaterek a nie ulewa. Wrrr.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:09
W 100% zgadzam się z Westman-em...

Dziękuję :)
ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:11
> > Moje czary nigdy jednak nie zawodza ;)
Ty, mialo byc 23C i lekki wiaterek
> a nie ulewa. Wrrr.
ale za to fajne teksty walil :p
pozdro

[Ostatnio edytowane przez Ma$t€®: 2003-08-02 23:11]

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769016032 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005