Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PrezentacjA PogoNi ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rob :]
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8951 dni

PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 18:17
Bylem , zobaczylem , wrocilem ... i stwierdzam ze nie bylo to nic wielkiego :P , kibicow calkiem duzo ( moze na moje oko kolo 2-3 tys) pilkarzy odroznialy tylk okoszulki ktore byly wg mnie bardzo ladne i fajne ;D ( qpie se na pewno) , najbardziej mnie rozmieszylo jak kazali wejsc pilkarzom na pomnik zeby bylo ich lepiej widziec - lol ...

A fotoreporter stal se u gory na balkonie i foty strzelal , ale do 1 zdjecia chyba z 10 min sie przygotowywal , a stac na sloncu w tlumie spasionych smierdzacych od potu kibicow nie jest zbyt mile :P ale coz mam nadzieje ze bede gdzies na plakacie i bede mogl sobie go powiesic nad lozkiem ;D

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 18:34
Nic ciekawego nie było. Fajne było przywitanie jurczyka :D i tekst : Kaczor qrwa nie pij tyle (czy cos w tym stylu ) :D . Pewnie dadzą to drugie zdjęcie, a ja byłem tylko na pierwszym :( , bo już mi się nie chciało stać i czekać na drugie w taką parówe. Ogólnie było spox . Pozdrawiam all

tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 19:23
Napewno bylo chlodniej niz na wdsie :)

schranz
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 19:54
Najlepszy z tego wszystkiego był B.Baniak!! Ale sie ciesze że niebyło bluzgów na Jurczyka , a tym bardziej na Ptaka!! ten ostatni zasłużył na największe słowa uznania od nas czyli kibiców!!

Młode Wilki
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 20:26
a ja powiem szczerze ze bylo calkiem milo i sympatycznie chociaz myslalem ze inaczej to wszystko bedzie zorganizowane ale nie narzekam najlepsze momenty byly jak trzeba bylo chowac browara za siebie jak przejezdzaly patrole policji i jak dwoch reporterow z gazety wyborczej robilo ze mna i z moim kuzynem wywiady do gazety!ukaza sie chyba w poniedzialek! fotograf byl zajebisty jak kur.........robil zdjecia pol godziny i bugaj ktory sie wdrapal na pomnik i malo sie nie zjebal jak schodzil<lol> . przynajmniej miejsce bylo lepsze niz WDS ostatnio!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 21:42
Gdzie sa zdjeciaaa !!!!??????? :) Tak ogolnie to nic ciekawego !! Jurczyk wyglądał jka mafioza !!! :D

JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 22:10
Nie byłem i nie żałuje. Co do koszulek (widziałem w dzisiejeszej wyborczej) wogóle nie pasuje na nich to logo Pedimu...

MW'03
galerro masterro
Kibic
Na forum od 8225 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 22:47
ja tez bylem. bylo zajebiscie ale jednak nie bylo 2-3 tys ludzi tysiac to gora ;] he porobilem zdjecia i wrocilem do domu bylo ok;]

Pogon na zawsze w moim sercu ;]
peace
Kibic
Na forum od 8209 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 23:42
A ja wam powiem, ze mi sie z Was wszystkich chce smiac. Jak mozna sie tak szybko sprzedac? Ogolnie na prezentacji zebrala sie banda piknikow. Na poczatku gwizdy na Jurczyka, powiedzial kilka slow i brawa. Zapomnieliscie Baniaka jak spiewal "bo Lecha kocham"? Hehe widze ze cel pierwszej ligi przyslania wam oczy i trzezwe spojrzenie na obecna sytuacje.
PTAK NIE
PIOTRCOVIA NIE
BANIAK NIE
PSEUDOBIZNESMENI WYPIERDALAC
POGON TO MY!!!

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 01/08/2003 23:59
> A ja wam powiem, ze mi sie z Was wszystkich chce smiac. Jak mozna sie tak szybko
> sprzedac? Ogolnie na prezentacji zebrala sie banda piknikow. Na poczatku gwizdy
> na Jurczyka, powiedzial kilka slow i brawa. Zapomnieliscie Baniaka jak spiewal
> "bo Lecha kocham"? Hehe widze ze cel pierwszej ligi przyslania wam oczy i
> trzezwe spojrzenie na obecna sytuacje.
PTAK NIE
PIOTRCOVIA NIE
BANIAK
> NIE
PSEUDOBIZNESMENI WYPIERDALAC
POGON TO MY!!!
ty uwazaj co mowisz nie obrazaj nie ktorych prawdziwych kibicow takich jak ja ! ja bylem dzis na prezentacji i czasem klaskalem czasem nie zalezy czy sie zgadzalem z tym co ktos mowil! nie bylem nie jestem i nigdy nie bede piknikiem w tej rundzie wiosennej bylwm na wszystkich meczach w 1 lidze!wciaz nie jestem przekonany do Ptaka ale to nieznaczy ze nie moge klaskac na prezentacji!chodze juz na mecze prawie od 10 lat i nigdy nie dam sie sprzedac nigdy!

Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 00:27
Wez peace nie wiesz o co kama to zamknij jape ...

Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 00:42
Peace ma racje

Ludzie Ptak obiecuje, Jurczyk tez, Baniak spiewa ,,A wszystko to....",
Dlatego nie rozumiem jak mozna tak latwo wierzyc.
Widac, ze wizja awansu do ekstraklasy obiecanego przez Ptaszysko jest tak wielka, ze zapominacie o waznych rzeczach.
I przykro powiedziec, ale wiekszosc z kibiców sie sprzedala!
Przypomnijcie sobie Gondora i Wernera ,, Walczymy o Puchary bo walka o utrzymanie nic nie daje" I gdzie te puchary!?
A Ptaszek powie ,, Walczymy o Awans, Puchar Polski, Puchar UEFA nastpnie Lige Mistrzów, Superpuchar Europy i Mistrzostwo Swiata a osiagniemy to z Bogusiem B. i pilkarzami lecha"
Zobaczcie, ze gdyby nie Ptak i jego podejzane interesy ,, Nie przychodze do Szczecina zarobic" to teraz wszyscy zyliby Pogonia Nowa. A tak? Co z tego, ze mamy tam przedstawicieli kibiców jak i tak Ptak rzadzi i ma wszystko w dupie. W klubie balagan az strach. Dlatego nie wierze, ze awansuja a raczej widze Ptakovie w 3 lidze. I moze za rok beda 3 Pogonie w III lidze?
-Gondora
-Ptaka
-Pogon Nowa

Dlatego JA ( z naciskiem na JA) mówie :
PTAKOVII SZCZECIN - NIE!!
Bogusiowi mimo, ze kocha - NIE!
Pseudobiznesmenom - NIE!

Bo Pogon to MY kibice a nie Ptak i jego interesy. Ludzie nie dajcie zwiesc sie paru obiecanka PTAKA o wielkiej PTAKOVII

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 00:58
A skad ty "Westman" wiesz co powie Ptak? Jurczyk to moze sobie obiecywac, on nic nie zrobil i nic nie zrobi! Co nam pozostaje innego niz ta Pogoń?! Watpie żeby na Pogoń Nową chodziło dużo kibiców, chyba nikt jeszcze nie widział jak nudne są mecze w 4 lidze, a wątpię żeby Pogoń Nowa awansowała do 3 ligi, choć bardzo bym tego chciał! Bylem na prezentacji i twierdze, iż było dosyć sporo pikników, ale było też bardzo wielu kibiców! A z resztą, który piknik wziąłby sie za śpiewanie?! A śpiewało z tych ludzi co było na prezentacji to śpiewalo całkiem sporo!

Tylko Pogoń!
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 09:59
Hmmm chyba za czasow Gondora i Begdasa byl wiekszy balagan w klubie , ale nic twoje zdanie :P

W mnie wszystko idze w najlepszym kierunku zeby Pogon stala sie normalna druzyna , a nie bez pensji co kazdy tydzien , bez sprzetu , bez gry , bez wygranych meczy , bez kibicow ... naprawde dziwie sie tym ziomom co mowia ze kibie sie ,, sprzedali " czlowieku a komu mamy kibicowac ?? lechowi w I lidze?? Mamy Pogon i ja osobiscie chuj klade co sie dzieje w zardzadzie i czy Ptak sie interesuje Pogonia czy nie od tego jest trener i inni ludzie .

Wiec przestan tu jebac jakies niestworzone rzeczy ze kibice sie ,, sprzedali " , po prostu oni wierza w to , maja nadzieje ze z Pogonia moze byc lepiej i ze moze Ptak wyrpowadzi klub na prosta !!

Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 10:06
Rob masz pelna racje! :D

Pogoń To My!
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 10:07
Popieram twoje zdanie Rob:] !ale sluchaj malkontenci i narzekacze zawsze sie znajda! wiec nie ma sie nimi co przejmowac ja i tak bede chodzil na obie Pogońie! bo przy calym szacunku mimo ze na poczatku bardzo sie cieszylem ze powstala Pogon Nowa to co sie potem okazalo ze nikt nie chce w nia inwestowac a cegielki kupowalo malo ludzi w sumie! na Pogon Nowa nie bylo Perspektyw nie mial tam kto grac!

JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 10:29
Chorągiewki!

MW'03
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 11:17
zlewam na to ze ktos nazywa mnie choragiewka za to ze chodze na mecze Pogoni w drugiej lidze i ze bylem na prezentacji! informuje ze na 4 lige rowniez bede chodzil! ciekaw jestem czy rzeczywiscie wszyscy przeciwnicy Ptaka zostana dzis w domu zamiast pojsc na mecz PP???mimo wszystko pozdrowienia for everybody!

chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 13:36
Hilek a wskaz mi jakas alternatywe...Co do peaca i westmana to warto by bylo sprawdzic ich IP, bo cos mi sie wydaje ze to ta sama osoba...;)Do zobaczenia dzis na Twardowskiego!!

Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: PrezentacjA PogoNi ... - 02/08/2003 14:05
Z tego co ja sie orientuje to POGON NOWA jest teraz rezerwami MKS POGON. A jesli tak to znaczy ze jest to jeden klub. JEDEN i ten sam... Wiec nie rozumiem jak ktos w kolko gada ze nie bedzie chodzil na MKS POGON bo to nie jest jego klub, ale na POGON NOWA bedzie chodzil na kazdy mecz... Nie nazywaj innych choragiewkami bo tylko pokazujesz ze nic nie rozumiesz co sie z naszym klubem dzieje teraz. Wiec jak nie wiesz o co chodzi to po co sie wypowiadasz?

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769012896 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005