| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Szczakowianka w II lidze - 31/07/2003 19:10
no właśnie..mnie tez to jebie. Jak by spadł Lech,Legia albo wrzucili by nam Lechie z niższych lig to było by coś.
Oczywiście nie życze Legii spadku lecz mistrzostwa ale tak jakos sobie przypomniałem mecze własnie z nimi. A co do Lechii to bylo by extra jak by wpadli do Szczecina
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Pogon-Szczakowianka w II lidze - 31/07/2003 23:39
Dla mnie szkoda, że Świt zagra w 1 lidze, ponieważ mielibyśmy fajny wyjazd do Nowego Dworu Maz. (blisko Warszawa, a co za tym idzie ziomki z Legii i imprezka.) To miał być mój jedyny wyjazd na tego twora (ptakopiotroPogoni), ale widocznie nie będzie, chyba że jakaś dobra ekipa się zbierze do Gdyni czy Krakowa.
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: Pogon-Szczakowianka w II lidze - 31/07/2003 23:40
Świt zagra zamiast Szczakowianki w ekstraklasie. Zespół z Jaworzna ukarany odjęciem 10 punktów. Sześciu piłkarzy zdyskwalifikowanych dożywotnio!
Na dzisiejszym posiedzeniu PZPN podjęto decyzję o zweryfikowaniu drugiego meczu barażowego o ekstraklasę pomiędzy Szczakowianką Jaworzno a Świtem Nowy Dwór Mazowiecki na walkower dla Świtu. W związku z tym Świt zagra w ekstraklasie w miejsce Szczakowianki. Szczakowianka została dodatkowo ukarana odjęciem dziesięciu punktów w nadchodzącym sezonie.
Dożywotnio zdyskwalifikowano sześciu piłkarzy zamieszanych w "aferę barażową". Są to: 28-letni Maciej Krzętowski, 29-letni Maciej Lewna, 26-letni Grzegorz Miłkowski, 30-letni Rafał Ruta, 28-letni Adam Warszawski i 26-letni Marek Zawada. 27-letni Słowak Boris Peškovič został zdyskwalifikowany na rok.
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|