| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Gdzie Mlyn ? - 29/07/2003 21:45
Jestem gdzie teraz zorganizowany bedzie mlyn w zwiazku z tym iz bilety na kryta maja kosztowac 15 zl. Ktos zna odpowiedz na to pytanie?
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie Mlyn ? - 30/07/2003 09:41
mlyn moze byc tylko pod zegarem albo na luku ikoniec dyskusji bo pod kryta to byl troche nie wypal! najlepszy doping byl zawsze z luku lub z pod zegara wtedy to byly czasy............dobra okaze sie na meczu z grocclinem .najlepeij byloby gdyby wypowiedzial sie ktos na ten temat kto bedzie prganizowal doping na meczu!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie Mlyn ? - 30/07/2003 11:34
Tylko kto na ten mlyn przyjdzie bo na meczu z gwardia to jakas dzieciarnia robila posmiewisko ,kazdy mowi ze mlyn maly (glownie ci starsi )i ze sami malolaci na mlynie a sami dupy nie rusza ,mlyn musi wrocic na sektory 11-12 i tam sie dalej rozwijac bo ciagle przenoszenie mlyna niema sensu kiedys kazdy wiedzial ze mlyn jest na 12 i tam przychodzil a w ciagu ostatnich kilku lat to kilka razy co najmniej byl przenoszony
|
schranz
|
|
|
|
Odp: Gdzie Mlyn ? - 30/07/2003 12:07
> Dobrze gada dać mu wina 
hehe no to czekam na to wino! ja napewno w sobote pojawie sie na piekle !
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie Mlyn ? - 30/07/2003 12:20
a ja wam powiem tak luk(11/12) jest hujowo daleko od boiska i przy wiekszej liczbie gosci np 400 moga oni z latwoscia przekrzyczec moim zdaniem najlepszy bybly sektor 7-8 jak za dawnych lat, ale to tylko moje zdanie.
pozdro
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
Odp: Gdzie Mlyn ? - 30/07/2003 13:24
A ja sie zgadzam z Tobą "Pils"! Najlepszy doping byl z 7-8! A ty "Najwierniejszy" skad wiesz ze napewno bedzie pod zegarem? Czy to ty decydujesz gdzie bedzie młyn?! Moim zdaniem najlepsze miejsce na mlyno to 7-8 lub kryta (dobry widok, no i mozna pokazac VIPom (piknikom) jak sie dopinguje!)! Pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie Mlyn ? - 30/07/2003 13:46
Nie bylo jeszcze takiego tematu poruszanego i nie wiadomo gdzi ebedzie narazie mlyn. Trzeba przemyslec napewno beda 2 mozliwosc 7-8 i 11-12 wieksze szanse ma 11-12.
|
MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie Mlyn ? - 30/07/2003 14:05
> Boberek przed meczem na winko
hehe bardzo chetnie ale przed meczem z aluminium bo przed meczem z groclinem bede rozdawal ulotki i musze byc trohe wczesniej i trzezwy!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie Mlyn ? - 30/07/2003 14:50
sektory pod zegarem też mają swoje minusy. Jak choćby to że daleko jest do sektora kibiców przyjezdnych, a ci z kolei mają kilka razy bliżej od nas do sektorów 1,2,3,4 czy 5 gdzie zazwyczaj wiszą flagi. Jeżeli tak jak chcecie żeby wszyscy (stara gwardia itp poszli w jedno miejsce) to myślicie że jak przyjedzie np. Arka czy Cracovia i przebiegnie się po flagi na ww sektory pikniki rzucą się na nich ?!?!
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Gdzie Mlyn ? - 30/07/2003 14:58
> sektory pod zegarem też mają swoje minusy. Jak choćby to że daleko jest do
> sektora kibiców przyjezdnych, a ci z kolei mają kilka razy bliżej od nas do
> sektorów 1,2,3,4 czy 5 gdzie zazwyczaj wiszą flagi. Jeżeli tak jak chcecie żeby
> wszyscy (stara gwardia itp poszli w jedno miejsce) to myślicie że jak przyjedzie
> np. Arka czy Cracovia i przebiegnie się po flagi na ww sektory pikniki rzucą się
> na nich ?!?!
Co do sektorow 1 i 2 to tam zawsze siedzi FC Police wiec o flagi mozemy byc spokojni. A z tego co widze to stara gwardia i tak juz dawno nie siedzi w "mlynie".
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|