| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wywiad z Gondorem - 22/07/2003 21:23
Wlasnie skonczyl sie na TV Gryf wywiad z Gondorem, pisalem mniej wiecej qumplowi na gg co moiwl wiec powlejam najciekawsze wypowiedzi, nie beda spojne, ale oddajace jego wypowiedzi :
-Żal mi jako podatnikowi ze tak marnuje sie publiczne pieniadze
-Nie przychodzilem do Szczecina zeby cos zabrac, zniszczyc czy zdewastowac
-Dokonczylem sezon tylko dlatego ze namawialy mnie do tego wladze miasta, robiac mi nadzieje na podpisanie umowy
-Pomysl o Pogoni Antoniego Ptaka jest Moj...mial to byc prezenet dla szczecinskich kibicow i w pewnym sensie spelnienie moijej ambicji. Wchwili gdy cala sprawa wyszla na jaw Miasto i reszta weszla w moj interes
-Przegralem w chwili wypowiedzenia mi stadionu
-Przyjscie ptaka jest pozytywna sprawa, ale uwazam ze Ptak tez nie przyjdzie za darmo, musi byc cos co tworzy bedzie pieniadz a mianowicie biznes
-TVG:w jednym wywiadzie powiedzial pan ze nie wierzy w wygrana w prcoesie LG: bardzo sie ciesze z wygranej, wielu widzialo w nas winowajcow, teraz widac ze sport w szczecinie pogrzebaly wladze miasta a w szczegolnosci Marian Jurczyk
-Szczecin potrzebuje rozmachu, powinien przestac oczekiwac, powinnismy rzadac od miasta zdecydowanych dzialan: wladze maista upodabniam do misia, misu przychodzi do ula zjada miod i wygania wszystkie pszczoly (inwestorzy )
-Nauczylem sie jednego w dzialniach z miastem : zeby im nie ufac
-To byla wielka lecja trudna, ceizka, dla mnie, mojej rodziny, znajomych itp z drugiej strony dalo to ostrzezenie dla innych ludzi, nie tylko w Szczecinie ale i poza Polska. Zly stempel jaki Szczecin sobie zrobil bedzie trwal bardzo dlugo,
-TVG:czy ma pan zamiar pojawiac sie na meczeach MKS Pogon Szczecin LG: ja nie ma w sobie zlosci i zapominam szybko o wszelkich pomowieniach, w sport pilki noznej wciagnalem sie, pilke zrozumialem, poznalem wszelkie oblicza sportu (moge odkryc wiele zlych rzeczy o sporcie). chailbym przyjechac na mecz, jestem zaproszony przez A Ptaka , nie mam zalu do kibicow, chociaz bardzo na ostatnich meczach mi sie od nich oberwalo, ale kiedys zobacza ze sie mylili w stosunku do moje osoby. Zycze sukcesow A Ptakowi, zeby kibice mieli na dobrym poziomie sport, zeby cieszyli sie sportem i zapomnieli o glupotach ktore mielismy przez 4 lata...i nie zapominali ze w sporcie musi byc biznes.
-TVG:czy ma pan zainwestowac w sport?LG: ja jestem czloiwiekem niespokojnym musze cos robic, od sportu nie odchodze
DO TEGO DOCHODZI WIELE WYPOWIDZEI NA TEMAT WLADZ MIASTA, ZE TO ONE SA WINNE ZA UPADEK POGONI, A TAKZE NA REDAKTOROW GAZET W SZCZECINIE
Wywiad ogolnie ciekawy, nawet czasami Gondor fajnie gadal, nie zabraklo oczywiscie przechwalek jaki Gondor jest ielki, szanowany itp
To tyle, milej lektury
|
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 22/07/2003 21:35
"teraz widac ze sport w szczecinie pogrzebaly wladze miasta a w szczegolnosci Marian Jurczyk"
Z tym sie zgodze w 100%! gdyby nie miasto to czuje ze mielibysmy teraz 1 lige i "normalna" Pogon!
"Żal mi jako podatnikowi ze tak marnuje sie publiczne pieniadze"
I z tym tez sie zgodze..bo juz sie to w jakis stopniu odbilo..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 22/07/2003 21:54
Według mnie Mikołajczyki i inni mają za swoje, niech teraz płacą z własnej kieszeni za te łapówki co wzieli. Ludzie co ten Jurczyk robi dla tego miasta. Za jego rządów dług miasta rośnie, że niechce mi się mysleć co będzie dalej...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 07:29
-Żal mi jako podatnikowi ze tak marnuje sie publiczne pieniadze
Zgadzam sie z tym!!
-w jednym wywiadzie powiedzial pan ze nie wierzy w wygrana w prcoesie LG: bardzo sie ciesze z wygranej, wielu widzialo w nas winowajcow, teraz widac ze sport w szczecinie pogrzebaly wladze miasta a w szczegolnosci Marian Jurczyk
popieram w 100% nigdy bym sie nie spodziewal ze zgodze sie z czyms co powie Gondor a jednak.... .wiec to byly teksty z ktorymi sie zgadzam ale sa tutaj rowniez bardziej zabawne teskty!!!!
--To byla wielka lecja trudna, ceizka, dla mnie, mojej rodziny, znajomych
tylko pytanie kto im taka sytuacje zafundowal odpowiedz jest jedna leszek kondom!!!
-TVG:czy ma pan zamiar pojawiac sie na meczeach MKS Pogon Szczecin LG: ja nie ma w sobie zlosci i zapominam szybko o wszelkich pomowieniach, w sport pilki noznej wciagnalem sie, pilke zrozumialem, poznalem wszelkie oblicza sportu (moge odkryc wiele zlych rzeczy o sporcie). chailbym przyjechac na mecz, jestem zaproszony przez A Ptaka , nie mam zalu do kibicow, chociaz bardzo na ostatnich meczach mi sie od nich oberwalo, ale kiedys zobacza ze sie mylili w stosunku do moje osoby.
alez on jest zabawny ty kondom raz na zawsze wypierd...........z naszego miasta jesli ci zycie mile!!!gdy przyjdziesz na stadion to cie odpowiednio przywitamy!!!my nigdy nie mylilismy sie w stosunku do twojej osoby i nigdy to sie nie zmieni zawsze gondor i jurczyk,mikolajczak beda najwiekszymi grabarzami naszej starej Pogońi!!!! ((((
--TVG:czy ma pan zainwestowac w sport?LG: ja jestem czloiwiekem niespokojnym musze cos robic, od sportu nie odchodze
panie boze miej w opiece kluby w ktore zainwestuje swoje wyimaginowane pieniadze Gondor!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 08:03
Les Gondor i jego ludzie, którzy w ubiegłym tygodniu wyprowadzili się z obiektów Pogoni, zabrali ze sobą całe wyposażenie.
Z magazynów zniknęły piłki, przenośne bramki i mury do ćwiczeń, a z budynku wszystko co dało się wynieść, nawet centralka telefoniczna. – Została wyrwana z sieci – mówi wiceprezes SSA MKS Pogoń, Marek Pawlak. – Zabrano w całości sprzęt sportowy kupowany przez SSA Pogoń od czasu rządów Sabriego Bekdasa. Nie wiem, czy na wszystko pan Gondor miał odpowiednie papiery. Cały ten dorobek wywieziono do Lipian.
A piłkarze obecnej Pogoni w ostatnią niedzielę powrócili ze zgrupowania w Dębicy. – Mieliśmy przyjechać już w sobotę – tłumaczy trener Bogusław Baniak. – Ale dowiedzieliśmy się, że ze Szczecina zniknął sprzęt. Dlatego po drodze zatrzymaliśmy się w ośrodku pana Ptaka w Gutowie Małym i wzięliśmy potrzebne nam rzeczy. Przeprowadziliśmy do Szczecina prawie cały ośrodek, łącznie ze sztangami i przenośnymi bramkami. Żeby tak zrujnować budynek klub! – mówi dalej wyraźnie podburzony Baniak. – To skandal. Ja szanuję pana Gondora, ale przy rozstaniu z klubem jemu i jego ludziom zabrakło klasy! – zakończył.
NIC DODAC NIC UJAC CALY GONDOR ZLODZIEJ I GRABARZ!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 09:20
jebane urzedasy ,to moze teraz na forum wypowie sie elektorat : kto glosowal na jurczyka ?!!! a kto nie glosowal ,ja glosowalem na runowicza i nie bylo by czegos takiego jak by on rzadzil !!
|
schranz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 09:33
Hmmm ciekawią mnie 2 teksty:
> Les Gondor i jego ludzie, którzy w ubiegłym tygodniu wyprowadzili się z
> obiektów Pogoni, zabrali ze sobą całe wyposażenie.
> Z magazynów zniknęły piłki,
> przenośne bramki i mury do ćwiczeń, a z budynku wszystko co dało się wynieść,
> nawet centralka telefoniczna. – Została wyrwana z sieci – mówi
> wiceprezes SSA MKS Pogoń, Marek Pawlak. – Zabrano w całości sprzęt
> sportowy kupowany przez SSA Pogoń od czasu rządów Sabriego Bekdasa. Nie wiem,
> czy na wszystko pan Gondor miał odpowiednie papiery. Cały ten dorobek wywieziono
> do Lipian.
> A piłkarze obecnej Pogoni w ostatnią niedzielę powrócili ze
> zgrupowania w Dębicy. – Mieliśmy przyjechać już w sobotę – tłumaczy
> trener Bogusław Baniak. – Ale dowiedzieliśmy się, że ze Szczecina zniknął
> sprzęt. Dlatego po drodze zatrzymaliśmy się w ośrodku pana Ptaka w Gutowie Małym
> i wzięliśmy potrzebne nam rzeczy. Przeprowadziliśmy do Szczecina prawie cały
> ośrodek, łącznie ze sztangami i przenośnymi bramkami. Żeby tak zrujnować budynek
> klub! – mówi dalej wyraźnie podburzony Baniak. – To skandal. Ja
> szanuję pana Gondora, ale przy rozstaniu z klubem jemu i jego ludziom zabrakło
> klasy! – zakończył.
> NIC DODAC NIC UJAC CALY GONDOR ZLODZIEJ I GRABARZ!!!!
A do tego jeszcze to:
> chailbym przyjechac na mecz, jestem zaproszony przez A Ptaka
Czegoś tu nie rozumiem. Ale co do przyjazdu gondora... taczki znów pójdą w ruch
|
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 09:36
mnie w czasie wyborow nie bylo w szczecinie bylem wtedy u kuzyna w krakowie na osiemnastce!ale gdybym byl to bym glosowal na runowicza mimo wszystko! moi rodzice napewno nie glosowali na jurczyka,wiec kto go wybral,emeryci ??
|
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 12:39
To teraz mozemy podziekowac m.in tym kibicom Pogońi ktorzy glosowali na pana jurczyka ,bo do tego zeby Runowicz wygral niewiele glosow brakowalo chyba z tysiac o ile dobrze pamietam.Juz wolal bym Lubinska na tym stanowisku choc to baba ale napewno madrzejsza od tego starego kretyna Jurczyka,mozna mu byc tylko wdziecznym za lata 80 ale teraz to on juz sie nie nadaje do polityki,pozatym mysle ze to spora czesc stoczniowcow glosowala na niego.
|
schranz
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 12:49
specjalnie przejechalem pol miasta ( bo mieszkam gdzie indziej a gdzie indziej mieszkam) zeby glosowac na Runowicza, zreszta po oswiadczeniu ze PW popiera Runowicza inaczej nie mozna bylo.
a wracajac do gondora, czy to nie jest kradziez, przeciez te wszystkie rzeczy byly juz w klubie jak ten gamon przyszedl? wiec w kajdany zlaodzieja.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 12:50
ech mialo byc "gdzie indziej mieszkam a gdzie indziej jestem zameldowany" sorki
|
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 20:52
> edek mniejsze zlo 
dokladnie tak
|
Szczecinska Brac
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 23/07/2003 22:28
> > edek mniejsze zlo 
dokladnie tak
Już zapomnieliście ,że nie było żadnych przeszkód aby Runowicz będąc prezydentem załatwił sprawę Pogoni.Dokumenty były parafowane.Bał się d... podjąć decyzji.Nie chwalcie się,których rodzice głosowali na czerwonego bo oni sami nie przyznają się do organizacji przestępczej.
|
whc
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 24/07/2003 14:32
Wole taka organizacje przestepcza niz Jurczyka.Pozatym kazdy kto sie dobierze do wladzy kradnie (wiekszosc z was pewnie to samo by zrobila )i niewazne czy to lewica czy prawica,akurat traf chcial ze kilka afer wyszlo na jaw ,ale juz takze wole sld lub innych zlodziei niz polska miala by rzadzic samoobrona lub lpr.
|
schranz
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 24/07/2003 20:28
Dokumenty były parafowane.Bał się d... podjąć decyzji.
i wierzysz ze by podpisali?
tak samo by podpisali, jak podpisali do tej pory. Zaczely by sie sprzeciwy przeciagania, a to dzialkowcy, a tamto, a sramto.
|
Szczecinska Brac
|
|
|
|
Odp: Wywiad z Gondorem - 24/07/2003 20:54
Gondor chce podac miasto do sadu! Bedzie sie domagal blisko 30 milionowego odszkodowania! Zobaczyl chlopak ze Bekdasowi sie udalo to i on chce teraz sobie troszke zarobic!
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|