| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 15:15
Mam pytanie : czemu w newsach piszesz ze np. sparing jakis tam wygrala Piotrkovia a dopiro w nawiasie piszesz (POGON)  / w Koncu to juz jest POGON a nie ma zadnej piotrkovi!!! dziwi mnie to .... pozdr.
Jun miedzy czeka hehehe 
|
"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."
POGOŃ SZCZECIN
HWDP na zawsze HWDP
|
|
|
|
Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 15:21
Dla mnie zawsze to bedzie Piotrcovia. Mimo zmiany nazwy.
Czy jak sie nazwe Adam Mickiewicz to bede autorem 'Pana Tadeusza'?
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 22:22
Pogon,Pogon,POGON,P-O-G-O-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAm juz dosyc ludzi i osob ktore sa takei jakie sa  (ale zem powiedzial). Piotrcovia gra w 4 lidze a Pogon w 2.Czy to takei trudne do odroznienia ? Skor tak bardzo jestescie za Pogonia to mam dla was smutna wiadomosc... Gondor wycofal ja i prawdopodobnie upadnie.  To jest jak w zyciu,LUDZIE!!! Jedni sie rodza a inni niestety umieraja Peace!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 22:55
Tu masz rację...Pogoń umiera, a rodzi sie niewiadomo co...uszanuj zdanie innych, ja nie zabraniam nikomu kibicowania tej drużynie, pewnie z czsem sam będę interesował jej wynikami ale jak pisałem wcześniej nigdy nie uznam jej za prawdziwą Pogoń, dla mnie będzie ona tylko substytutem...
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 22:56
> Pogon,Pogon,POGON,P-O-G-O-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAm juz
> dosyc ludzi i osob ktore sa takei jakie sa  (ale zem powiedzial).
> Piotrcovia gra w 4 lidze a Pogon w 2.Czy to takei trudne do odroznienia ? Skor
> tak bardzo jestescie za Pogonia to mam dla was smutna wiadomosc... Gondor
> wycofal ja i prawdopodobnie upadnie.  To jest jak w zyciu,LUDZIE!!! Jedni
> sie rodza a inni niestety umieraja Peace!!
Popieram powyrzsza wypowiedz w 100% !!
|
|
|
|
|
Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 23:49
Sanbal i o to chodzi!!! To jest stornka o POGONI wiec piszczie POGON w newsach i wogole! Piotrkovia gra w 4 lidze wiec zostawcie ja w spokoju! A jezeli dla kogos to nie jest POGON no to jego zdanie i tyle! Prawdziwa POGON powoli sie konczy , zostakl zamkniety jakis rozdzial naszego klubu! Teraz powstaje nowy .... i tez to jest POGON tylko troszke inna! ... pozdrawiam
!POGON TO MY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (ale zem powiedzial).
> Piotrcovia gra w 4 lidze a Pogon w 2.Czy to takei trudne do odroznienia ? Skor
> tak bardzo jestescie za Pogonia to mam dla was smutna wiadomosc... Gondor
> wycofal ja i prawdopodobnie upadnie.  To jest jak w zyciu,LUDZIE!!! Jedni
> sie rodza a inni niestety umieraja Peace!!
fakt jest faktem Pogon nowa zostala wlaczona do klubu pana Ptaka no i coz juz nic na to w tej chwili nie poradzimy musimy poczekac i zobaczyc co przyniesie czas!ja mam nadzieje ze wszystko stopniowo jakos sie powoli ulozy.nie licze na to chociaz bardzo bym tego chcial ze Pogoń ptaka od razu wejdzie do pierwszej ligi i zaraz zdobedzie mistrzostwo moim pierwszo rzednym marzeniem jest to zeby w naszym klubie zaponowala normalnosc zebysmy wreszcie mogli skupic sie tylko na dopingowaniu druzyny! Dajmy Pogoni w 2 lidze troche czasu i kredyt zaufania dla pana Ptaka!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 15/07/2003 23:24
Boberek wydaje mi sie ze kredyty zaufania szczecinskich kibicow juz dawno sie wyczerpaly(przynajmniej moj) a co do tego czy Pogon czy Piotcovia to wydaje mi sie ze minie jeszcze sporo czasu zanim JA bede mogl nazwac ten twor nasz kochana Pogonia Szczecin..Pozdrawiam!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
- 1
-
|