Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> W koncu POGON czy Piotrkovia????? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BJK
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8955 dni

*

W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 15:15
Mam pytanie : czemu w newsach piszesz ze np. sparing jakis tam wygrala Piotrkovia a dopiro w nawiasie piszesz (POGON) ??????/ w Koncu to juz jest POGON a nie ma zadnej piotrkovi!!! dziwi mnie to .... pozdr.

Jun miedzy czeka:D hehehe :D

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8957 dni

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 15:21
Dla mnie zawsze to bedzie Piotrcovia. Mimo zmiany nazwy.

Czy jak sie nazwe Adam Mickiewicz to bede autorem 'Pana Tadeusza'?

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8405 dni

**

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 16:20
Jest juz tyle tych tematow o Piotrcowi ze nastepny naprawde byl zbedny!!!

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 17:54
> Jest juz tyle tych tematow o Piotrcowi ze nastepny naprawde byl zbedny!!!

Temat był zbędny, ale to nie zmienia faktu, że dla wielu to jest Piotcovia podszywana pod Pogoń

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 20:26
To nigdy nie będzie Pogoń!!!

Dziękuję :)
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 22:22
Pogon,Pogon,POGON,P-O-G-O-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAm juz dosyc ludzi i osob ktore sa takei jakie sa:):):) (ale zem powiedzial). Piotrcovia gra w 4 lidze a Pogon w 2.Czy to takei trudne do odroznienia???? Skor tak bardzo jestescie za Pogonia to mam dla was smutna wiadomosc... Gondor wycofal ja i prawdopodobnie upadnie.:(:(:( To jest jak w zyciu,LUDZIE!!! Jedni sie rodza a inni niestety umieraja:( Peace!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 22:55
Tu masz rację...Pogoń umiera, a rodzi sie niewiadomo co...uszanuj zdanie innych, ja nie zabraniam nikomu kibicowania tej drużynie, pewnie z czsem sam będę interesował jej wynikami ale jak pisałem wcześniej nigdy nie uznam jej za prawdziwą Pogoń, dla mnie będzie ona tylko substytutem...

Dziękuję :)
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8405 dni

**

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 22:56
> Pogon,Pogon,POGON,P-O-G-O-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAm juz
> dosyc ludzi i osob ktore sa takei jakie sa:):):) (ale zem powiedzial).
> Piotrcovia gra w 4 lidze a Pogon w 2.Czy to takei trudne do odroznienia???? Skor
> tak bardzo jestescie za Pogonia to mam dla was smutna wiadomosc... Gondor
> wycofal ja i prawdopodobnie upadnie.:(:(:( To jest jak w zyciu,LUDZIE!!! Jedni
> sie rodza a inni niestety umieraja:( Peace!!

Popieram powyrzsza wypowiedz w 100% !!

BJK
Kibic
Na forum od 8955 dni

*

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 14/07/2003 23:49
Sanbal i o to chodzi!!! To jest stornka o POGONI wiec piszczie POGON w newsach i wogole! Piotrkovia gra w 4 lidze wiec zostawcie ja w spokoju! A jezeli dla kogos to nie jest POGON no to jego zdanie i tyle! Prawdziwa POGON powoli sie konczy , zostakl zamkniety jakis rozdzial naszego klubu! Teraz powstaje nowy .... i tez to jest POGON tylko troszke inna! ... pozdrawiam :)

!POGON TO MY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 15/07/2003 11:29
Niewiem co o tym wszystkim myśleć, ale z to wiem ze to mój 200 post :D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 15/07/2003 15:16
> Sanbal i o to chodzi!!! To jest stornka o POGONI wiec piszczie POGON w newsach i
> wogole! Piotrkovia gra w 4 lidze wiec zostawcie ja w spokoju! A jezeli dla kogos
> to nie jest POGON no to jego zdanie i tyle! Prawdziwa POGON powoli sie konczy ,
> zostakl zamkniety jakis rozdzial naszego klubu! Teraz powstaje nowy .... i tez
> to jest POGON tylko troszke inna! ... pozdrawiam :)

!POGON TO
> MY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![

Racja prawdziwej Pogoni już nie ma. Teraz zostaje nam liczyć na Pogoń Ptaka.

Obrazek gif wstawiony na forum
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 15/07/2003 16:49
> Pogon,Pogon,POGON,P-O-G-O-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAm juz
> dosyc ludzi i osob ktore sa takei jakie sa:):):) (ale zem powiedzial).
> Piotrcovia gra w 4 lidze a Pogon w 2.Czy to takei trudne do odroznienia???? Skor
> tak bardzo jestescie za Pogonia to mam dla was smutna wiadomosc... Gondor
> wycofal ja i prawdopodobnie upadnie.:(:(:( To jest jak w zyciu,LUDZIE!!! Jedni
> sie rodza a inni niestety umieraja:( Peace!!
fakt jest faktem Pogon nowa zostala wlaczona do klubu pana Ptaka no i coz juz nic na to w tej chwili nie poradzimy musimy poczekac i zobaczyc co przyniesie czas!ja mam nadzieje ze wszystko stopniowo jakos sie powoli ulozy.nie licze na to chociaz bardzo bym tego chcial ze Pogoń ptaka od razu wejdzie do pierwszej ligi i zaraz zdobedzie mistrzostwo moim pierwszo rzednym marzeniem jest to zeby w naszym klubie zaponowala normalnosc zebysmy wreszcie mogli skupic sie tylko na dopingowaniu druzyny! Dajmy Pogoni w 2 lidze troche czasu i kredyt zaufania dla pana Ptaka!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: W koncu POGON czy Piotrkovia????? - 15/07/2003 23:24
Boberek wydaje mi sie ze kredyty zaufania szczecinskich kibicow juz dawno sie wyczerpaly(przynajmniej moj) a co do tego czy Pogon czy Piotcovia to wydaje mi sie ze minie jeszcze sporo czasu zanim JA bede mogl nazwac ten twor nasz kochana Pogonia Szczecin..Pozdrawiam!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769024023 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005