| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 00:17
Moim osobistym zdaniem sądze , że możemy lecz trzeba wspólnymi siłami - jeden za wszystkich - wszyscy za jednego. Pod koniec I ligi to był koszmar i ultrasowska porażka !!!
Pokażmy , że nie tylko takie potęgi jak ARKA , CRACOWIA,RUCH, czy I ligowcy min: WIDZEW ,LECH , LEGIA , GKS, GÓRNIK potrafią się bawić na meczach i postarajmy się uszyć SEKTORÓWKĘ bo nasz jest jedyna i najstarsza w polsce !!! Pokażmy wspólnymi siłami gdzie są najlepsi kibice w POLSCE !!!!!
|
:FIREdevil:ZAWSZE WIERNI I ODDANI NA ARKOŃSKIM WYCHOWANI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 03:27
Przede wszystkim trzeba zaczac od tego czy i kto identyfikuje sie z tym tworem.
Nie moze byc tak ze jak gramy u siebie to jest
to Pogon a jak przychodzi wyjazd do Białegostoku czy Bielsko-Białej to juz jest Piotrcovia.
bez jasnych zasad nikt nie bedzie sie zajmował oprawami!
Ilu z was na dzien dzisiejszy moze powiedziec - tak to jest mój klub w 100%?!
Ilu jest przekonanych pojsc w ogien za Tą Pogoń ?!
Ilu jest gotowych poswiecac czas,pieniadze i nerwy na wyjazdach tej druzyny?
Ja osobiscie narazie biore sie za IV lige i stoje z boku 
Nie ufam Ptakowi i czekam az mnie przekona do siebie swoim czynami [Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-07-13 03:31]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 15/07/2003 15:13
> A ja sie nie idetyfikuje z Ptakeim tylko Pogonia.
Sanbal wg Ciebie Pogoń Ptaka to jest ta "właściwa" Czytaj co mówi Ptak (i skąd napływa ):
"Nie zrobiliśmy fuzji z żadnym innym klubem. My tylko przenieśliśmy siedzibę spółki do Szczecina i zmieniliśmy jej nazwę. Poza tym, to wciąż jest ta sama Piotrcovia" - powiedział Ptak.
Źródło: onet.pl
Co ty na to To ma być Pogoń
[Ostatnio edytowane przez Hilek1: 2003-07-15 15:17]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 17/07/2003 13:14
Temat jest o ultras a nie o ptaku.. Takie kocie gadanie staje sie juz nudne, ptak jest i juz tego nie zmienimy, mamy taka Pogon i taka musimy zaakceptowac. Gadanie o tym czy chcemy ptaka czy go kochamy czy nienawidzimy jest wedlug mnie juz zbedne.
A co do tematu to mysle ze jesli bedziemy wspolpracowac, to szczecinskie ultras bedzie mocne, musimy zjednoczyc sily, organizowac skladki na oprawy, moze PW zaproponuje pomysl +1 zl do biletu na oprawe?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
-
|