| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety?? - 14/07/2003 10:19
mysle ze na II lige bilet powinien kosztowac 10 zl (normalne i ulgowe) a na 4 lige cena powinna wynosic5 zl. mogli by pomyslec rowniez nad biletami rodzinnymi zeby przyciagnac cale rodziny czyli ze jesli ojciec przychodzilby z dwoma synami to a [przyklad jeden wchodzil by za darmo!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety?? - 14/07/2003 12:42
> Hej... Czy ktos wie ile beda kosztowaly bilety na mecze POGONI albo karnety??
Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że może to być 12 i 8zł. (II liga) O karnetach na razie cisza, o czwartej też. [Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-07-14 12:46]
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Bilety?? - 14/07/2003 17:51
Ja osobiście nie chciałbym płacić 10 zł za bilet na II Ligę. Skoro na I Ligę były po 10 zł i wiele klubów pierwszoligowych ma bilety w takiej cenie to czemu na II Ligę bilet ma kosztować tyle, co gdzieś na I Ligę Dla mnie odpowiednia cena to 8 zł, a na IV Ligę to bilet 2 zł...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety?? - 18/07/2003 14:25
16 zl na krytą trybune...... przecież to jest 2 liga , ludzie przecież to paranoja ( jak bedziemy grali w 1 to bilety na kryta beda kosztowały 32) , normalny 11 , i ulgowe 8 zl .
I znowu zadzialał u nas marketing , zamiast zrobić troszke tańsze bilety żeby ludzie zaczeli skad inąd chodzic na ten " twór " i sie do niego przyzwyczaić to odrazu trzeba było wywalić takie ceny .....BRAWO!!!!
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety?? - 18/07/2003 18:26
no cóż na ulgowe już się nie załapie, ale wogóle mogli dać choć ciutke niższe ceny, ale nie jest jeszcze tak najgorzej.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety?? - 18/07/2003 22:54
wg mnie troche przesadzili z tymi cenami biletow na druga lige!mimo wszystko i tak bede chodzil na obie Pogońie w miare mozliwosci!i poki co bede kupowal na niska trybune!
|
|
|
|
|
Odp: Bilety?? - 19/07/2003 09:34
> wg mnie troche przesadzili z tymi cenami biletow na druga lige!mimo wszystko i
> tak bede chodzil na obie Pogońie w miare mozliwosci!i poki co bede kupowal na
> niska trybune!
CENY BILETÓW:
15+1zł(1zł na drużyny młodzieżowe) - wyłącznie na górze sektorów 4 i 5 (czyli pod dachem) - miejsca numerowane.
10+1zł(drużyny młodzież.) - bilety normalne na wszystkie pozostałe miejsca
8zł bilety ulgowe - dla młodzieży uczącej się i akademickiej do lat 26.
Bilety te dostępne mają być w przedsprzedaży w klubie, wybranych pktach miasta, także w szkołach i na uczelniach.
Czyli, 16zł kosztują bilety na górną część sektorów 4 i 5 - na zdjęciu widać dokładnie które. Tych miejsc jest ~900. NIE MA ULGOWYCH NA TRYBUNE KRYTĄ.
Wszystkie inne miejsca, także na trybunie wysokiej - sektory 2,3, dół 4 i 5 (one też są pod dachem, przynajmniej te na górze przy barierce oddzielającej sektor w połowie wysokości), 6,7,8,9 łuk i niska trybuna dostępna po 11 lub 8 złotych.
[Ostatnio edytowane przez RAFek: 2003-07-19 09:43]
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
Odp: Bilety?? - 19/07/2003 10:48
Rafek dziekuje za wyjasnienie spraw zwiazanych z biletami! no i to jest dobre rozwiazanie ze i tak mozna siedziec pod dachem z biletem za 8 lub 11 zl!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Bilety?? - 19/07/2003 15:29
Bilety te dostępne mają być w
> przedsprzedaży w klubie, wybranych pktach miasta, także w szkołach i na
> uczelniach.
Tego nie rozumiem ... Jak mecz bedzie w srodku sezonu to juz biletu nie kupie (tego po 8zl) Prosze o dokladne wyjasnienie. RAFek zadzialaj w sprawie karnetow
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
- 1
- 2
-
|