Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wladze MKS Pogon Szczecin << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Prezes
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8332 dni

Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 20:21
Hmmm... Czterech vice-prezesow?!?!?!?! Wiedzialem, ze tak bedzie... Stolki, stolki, stolki Panowie Chlasta, Pawlak i banda...[Ostatnio edytowane przez Prezes: 2003-07-08 20:24]

[Ostatnio edytowane przez Prezes: 2003-07-08 20:38]

Tylko Pogoń!
weteran 69
Kibic
Na forum od 8450 dni

**

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 21:01
A co ciebie tam brakuje ,jak bys zrobil cokolwiek dla Pogoni to rozumie a jak nie to zamknij ry....Twoim zdaniem klub powinien byc prowadzony przez duchow co ich nie widac!?!?!?

Pogoń to więcej niż klub
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 21:06
Chodzi mi o to chlopcze... ze tak ci Panowie zarzekali sie, ze jezeli do 1 lipca, godz 15 Ptak nie da ostatecznej odpowiedzi co do Pogoni, to zajmuja sie tylko IV ligowa Pogonia Nowa, a tu co?!?!?!?! Przyszly "stolki" i ultimatum nie istnieje... Hitem jednak dla mnie jest posada Pana Huegela, ktory "bardzo wiele" zrobil dla Pogoni...

Tylko Pogoń!
ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 21:07
> Hmmm... Czterech vice-prezesow?!?!?!?! Wiedzialem, ze tak bedzie... Stolki,
> stolki, stolki Panowie Chlasta, Pawlak i banda...

Nie siej zametu zakompleksiony nieudaczniku.

Powstała nowa spółka i kazdy ma tam swojego reprezentanta co jest jak najbardziej zrozumiałe ... dla normalnych bo ci drudzy to jak widac nie pojmuja podstawowych rzeczy.

P.S

Co w twoim profilu robi znak PW pozostanie juz chyba tylko twoja słodka tajemnica :P

chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 21:12
Hitem dla mnie jestes ty "panie" Prezesie, kolejny z propagandy Gondora? A moze sam sie o stolek starales i nie wyszlo?:wysmiewanie_sie: [Ostatnio edytowane przez chrisxx: 2003-07-08 21:15]

Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 21:16
> Powstała nowa spółka i kazdy ma tam swojego
> reprezentanta co jest jak najbardziej zrozumiałe ...

Drogi "ch" czyzbys popieral "nowa spolke" ?!?!?!?! Hmmm... To czemu dnia 06/07/2003 o godz. 3.22 napisales: "(...)ale ja wybieram Pogon Nową bo Ptakowi nie ufam"
Nagle zaczeles mu ufac?!?!?! To ciekawe, bo to on rzadzi ta "nowa spolka"...

Tylko Pogoń!
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 21:17
Skoro Pogoń Nowa weszła do spółki, to i jej prezes - Rafał Chlasta też jest jej udziałowcem. Mają tam ten swój 1% ale zawsze...

Llibertat per a Catalunya!
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 21:24
Hanki, zgadzam sie z Toba... Mi nie o to chodzi, ze zle, ze oni tam sa (bo wierze w ich czyste intencje i wierze w to, ze na sercu lezy im dobro Pogoni), ale chodzi mi o sposob w jaki to zalatwili, o ich deklaracje, jakies ultimatum, ktore nic nie znaczylo w momencie podpisania umow pomiedzy Ptakiem a Miastem Szczecin, a wiadomo bylo, ze za wejscie do spolki beda musieli dostac "stolki"... [Ostatnio edytowane przez Prezes: 2003-07-08 21:27]

Tylko Pogoń!
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 21:59
> Hanki, zgadzam sie z Toba... Mi nie o to chodzi, ze zle, ze oni tam sa (bo
> wierze w ich czyste intencje i wierze w to, ze na sercu lezy im dobro Pogoni),
> ale chodzi mi o sposob w jaki to zalatwili, o ich deklaracje, jakies ultimatum,
> ktore nic nie znaczylo w momencie podpisania umow pomiedzy Ptakiem a Miastem
> Szczecin, a wiadomo bylo, ze za wejscie do spolki beda musieli dostac
> "stolki"...

A jakie mieli wyjście??? Nie podpisać z Ptakiem??? Skąd PN by wzięła kase na start???

MW'03
ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 22:13
Wiesz co - widze ze sobie nie porozkminiamy w tym topicu bo ty chyba sam nie wiesz po co go załozyłes i o czym chcesz tu pisac.

Raz bowiem na dzien dobry atakujesz - zupełnie bezpodstawnie Chlaste i Pawlaka a za chwile piszesz o moim zaufaniu do Ptaka.

W tym przypadku jedno z drugim ma sie tak jak iglo dla murzyna.

Wiec powtorze Ci jeszcze raz - moze w koncu zrozumiesz - ze jest to spolka i kazdy ma w niej swojego reprezentanta. PW desygnowała do niej Chlaste i Pawlaka i tak tez sie stało.
Prawo głosu mieli ludzie nalezacy do PW i to oni o tym zadecydowali w rzeczywistym głosowaniu a nie w necie tak jak bys pewnie wolał.
Wybor akurat tych osob jest wyborem na dzien dzisiejszy najlepszym z mozliwych.

Piszac o stołkach nie masz chyba pojecia o pracy jaka czeka tych ludzi i o odpowiedzialnosci jaka na nich ciazy.
Ja osobiscie nie pisałbym sie na to bo z charakteru swojej pracy wiem ile beda musieli poswiecic czasu,zdrowia i nerwów aby wszystko grało tak aby zawistni nie mieli sie do czego przyczepic.

Teraz dalej.
To ze nie ufam Ptakowi nie oznacza ze bede wszystko negował dla zasady.

W tym przypadku nie widze niczego podejrzanego i dlatego nie mam zamiaru tego podwazac.

Tak samo nie bede siał wrogiej propagandy jesli Ptakowi faktycznie sie uda i moje podejrzenia co do jego ukrytych zamiarów nie sprawdza sie.

Po prostu wyjdzie na to ze sie pomyliłem w stosunku do jego osoby co jednoczesnie nie było by takie złe bo oznaczało by ze Pogon w koncu stała sie normalnym klubem a o to nam chyba wszystkim chodzi.

Gosc po prostu musi mnie przekonac swoimi poczynaniami i działaniami ze faktycznie chce dobra tego klubu i nie planuje zrobic tego , co zrobił w swojej dotychczasowej karierze z Polonia-Lechia,ŁKS i Piotrcovia.
Innymi słowy nie rzucam mu sie po nogi tak jak to zrobiła czesc dziennikarzy np. Głosu Szczecinskiego i co młodsi kibice ktorzy o wyczynach Ptaka dowiedzieli sie zupełnie nie dawno.

Tym czasem bede sie przygladał działaniom Ptaka z boku - kibicujac druzynie Zbyszka Kozłowskiego,który pokazał ze nie obce sa mu wyzwania i ciezka praca.
( Mogł zostac w Stargardzie a wybrał trenerke w Pogoni Nowej,przychodzac niemalze w ciemno)

Ptaka i spolke czeka naprawde ciezka robota aby przekonac do siebie takie osoby jak ja.
I na pewno nie zrobi tego pozorowanymi ruchami - zatrudniajac "pod publiczke" tzw.szczecinskie akcenty gdy w tym czasie najlepszych swoich piłkarzy oddaje do innych druzyn.

Szczecinskie akcenty nie wystarcza aby zrealizowac zamiary o ktorych tak szumnie mowi Ptak i społka.
Tu potrzeba walczakow ktorzy okaza sie lepsi od Arki,Cracovii,Bełchatowa,Ruchu i kilku innych kandydatow do awansu.

Ptak musi miec swiadomosc ze tylko wynikami bedzie w stanie przyciagnac na stadion ludzi i przekonac ich do siebie bowiem taka jest niestety mentalnosc zwykłego kibica tym bardziej w sytuacji gdy mamy do czynienia z przenosinami zespołu z jednego miasta do drugiego.

Narazie ludzie sa podejrzliwi i wcale im sie nie dziwie ale z drugiej strony szukanie sztucznych problemów i negowanie rzeczy oczywistych (wybor Pawlaka i Chlasty do zarzadu) jest po prostu niepowazne i smieszne.

Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 22:21
Teraz nic nie moge zarzucic Twojej wypowiedzi, bo nawet mi sie podoba... ;)

>To ze nie ufam Ptakowi nie oznacza ze
> bede wszystko negował dla zasady.

I oto chodzi!! Szkoda tylko, ze nie wszyscy tak uwazaja... bo niestety jest tu duza grupa osob, ktora robi wiele rzeczy wlasnie dla zasady... :|

Tylko Pogoń!
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 22:23
> Wiesz co - widze ze sobie nie porozkminiamy w tym topicu bo ty chyba sam nie
> wiesz po co go załozyłes i o czym chcesz tu pisac.

Raz bowiem na dzien dobry
> atakujesz - zupełnie bezpodstawnie Chlaste i Pawlaka a za chwile piszesz o moim
> zaufaniu do Ptaka.

W tym przypadku jedno z drugim ma sie tak jak iglo dla
> murzyna.

Wiec powtorze Ci jeszcze raz - moze w koncu zrozumiesz - ze jest to
> spolka i kazdy ma w niej swojego reprezentanta. PW desygnowała do niej Chlaste i
> Pawlaka i tak tez sie stało.
Prawo głosu mieli ludzie nalezacy do PW i to oni o
> tym zadecydowali w rzeczywistym głosowaniu a nie w necie tak jak bys pewnie
> wolał.
Wybor akurat tych osob jest wyborem na dzien dzisiejszy najlepszym z
> mozliwych.

Piszac o stołkach nie masz chyba pojecia o pracy jaka czeka tych
> ludzi i o odpowiedzialnosci jaka na nich ciazy.
Ja osobiscie nie pisałbym sie
> na to bo z charakteru swojej pracy wiem ile beda musieli poswiecic czasu,zdrowia
> i nerwów aby wszystko grało tak aby zawistni nie mieli sie do czego
> przyczepic.

Teraz dalej.
To ze nie ufam Ptakowi nie oznacza ze
> bede wszystko negował dla zasady.

W tym przypadku nie widze niczego
> podejrzanego i dlatego nie mam zamiaru tego podwazac.

Tak samo nie bede siał
> wrogiej propagandy jesli Ptakowi faktycznie sie uda i moje podejrzenia co do
> jego ukrytych zamiarów nie sprawdza sie.

Po prostu wyjdzie na to ze sie
> pomyliłem w stosunku do jego osoby co jednoczesnie nie było by takie złe bo
> oznaczało by ze Pogon w koncu stała sie normalnym klubem a o to nam chyba
> wszystkim chodzi.

Gosc po prostu musi mnie przekonac swoimi poczynaniami i
> działaniami ze faktycznie chce dobra tego klubu i nie planuje zrobic tego , co
> zrobił w swojej dotychczasowej karierze z Polonia-Lechia,ŁKS i
> Piotrcovia.
Innymi słowy nie rzucam mu sie po nogi tak jak to zrobiła czesc
> dziennikarzy np. Głosu Szczecinskiego i co młodsi kibice ktorzy o wyczynach
> Ptaka dowiedzieli sie zupełnie nie dawno.

Tym czasem bede sie przygladał
> działaniom Ptaka z boku - kibicujac druzynie Zbyszka Kozłowskiego,który pokazał
> ze nie obce sa mu wyzwania i ciezka praca.
( Mogł zostac w Stargardzie a wybrał
> trenerke w Pogoni Nowej,przychodzac niemalze w ciemno)

Ptaka i spolke czeka
> naprawde ciezka robota aby przekonac do siebie takie osoby jak ja.
I na pewno
> nie zrobi tego pozorowanymi ruchami - zatrudniajac "pod publiczke"
> tzw.szczecinskie akcenty gdy w tym czasie najlepszych swoich piłkarzy oddaje do
> innych druzyn.

Szczecinskie akcenty nie wystarcza aby zrealizowac zamiary o
> ktorych tak szumnie mowi Ptak i społka.
Tu potrzeba walczakow ktorzy okaza sie
> lepsi od Arki,Cracovii,Bełchatowa,Ruchu i kilku innych kandydatow do
> awansu.

Ptak musi miec swiadomosc ze tylko wynikami bedzie w stanie
> przyciagnac na stadion ludzi i przekonac ich do siebie bowiem taka jest niestety
> mentalnosc zwykłego kibica tym bardziej w sytuacji gdy mamy do czynienia z
> przenosinami zespołu z jednego miasta do drugiego.

Narazie ludzie sa
> podejrzliwi i wcale im sie nie dziwie ale z drugiej strony szukanie sztucznych
> problemów i negowanie rzeczy oczywistych (wybor Pawlaka i Chlasty do zarzadu)
> jest po prostu niepowazne i smieszne.

piekny poemat nie ma co .nic dodac nic ujac...................! mysle podobnie jak ty nie jestem przekonany 100% do ptaka ale dam mu kredyt zaufania!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 22:47
100 % Poparcia dla ch. !! Bede realizowal dokladnie to samo co on ! Poki co IV liga z ludzmi do ktorych mam 100% zaufania - a jak sie okaze ze Ptak chce tu naprawde stworzyc cos dla Szczecina i przede wszystkim na dluzsza mete to moze sie przekonam i zaczne z calego serca ten klub dopingowac.

weteran 69
Kibic
Na forum od 8450 dni

**

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 08/07/2003 23:04
ch. tez masz u mnie 100% poparcia.

Pogoń to więcej niż klub
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 09/07/2003 08:22
Jezeli chodzi o to ultimatum to powiem tak, ze gdyby PW go nie wystosowalo, sprawa zapewne przeciagnela by sie jeszcze o kilka dluzej. Nigdy nie zamyka sie szansy rozmow, jezeli druga strona takowe zaproponuje dzien lub dwa dni po jego ogloszeniu.
A co do zaufania do Ptaka, to nikt przeciez nie powiedzial, ze nosimy go na rekach. Na zaufanie trzeba zasluzyc.
Czytam forum i widze, ze wszyscy maja ogromny dystans do nowych wladz i nowej Pogoni. I bardzo dobrze. Duzo sie juz nauczylismy przez ostatnie kilka lat i to dodatkowo nas wzmocnilo.
Prezes pisze o stolkach. Twoim zdaniem to zle, ze w scislych wladzach klubu sa kibice? "Stolkow" wcale nie jest duzo.
Zgodze, ze Huegel nie powinien tam byc, ale..... nie cofa sie kijem Odry :P

1948
RAFek
Kibic
Na forum od 8885 dni

**

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 09/07/2003 10:33
> Chodzi mi o to chlopcze... ze tak ci Panowie zarzekali sie, ze jezeli do 1
> lipca, godz 15 Ptak nie da ostatecznej odpowiedzi co do Pogoni, to zajmuja sie
> tylko IV ligowa Pogonia Nowa, a tu co?!?!?!?! Przyszly "stolki" i ultimatum nie
> istnieje... Hitem jednak dla mnie jest posada Pana Huegela, ktory "bardzo wiele"
> zrobil dla Pogoni...

Wywołany niejako do tablicy informuję, że w dniu 01,07,2003 w godzinach popołudniowych otrzymałem telefon od niejakiego Antoniego Ptaka z informacją, że wina w opóźnieniach podpisania umów z Miastem nie leży po jego stronie i ustaliłem, ze jeżeli do dnia następnego do ich podpsiania nie dojdzie, każdy robi to co robił do tej pory: Ptak walczy Piotrcovia o I ligę, My budujemy Pogoń Nową. JAk wiesz, albo i nie, porozumienie takie zostało z miastem podpisane i to bynajmniej nie w sobotę (sobota była dla masmediów.

Co do stołków - pozdrawiam :) i zapraszam do roboty -było i jest jej w chuj...

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
ArP
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 09/07/2003 12:07
Co za debil założył ten temat, sam byś się wziął do roboty, co ty zrobiłeś dla ratowania klubu?
Pogoń Walcząca 100 % poparcia, wierze, że dzielnie będziecie bronić naszych interesów!!!!

[Ostatnio edytowane przez Arturo: 2003-07-09 12:11]

Pogoń Szczecin MKS!
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 09/07/2003 13:01
> co ty zrobiłeś dla
> ratowania klubu?

A ty co zrobiles dla klubu, ze tak na mnie najezdzasz?!
A ja przynajmniej kupilem cegielke... :P

Tylko Pogoń!
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 09/07/2003 15:20
Ciekawe ile beda zarabiac :)

schranz
K M
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Wladze MKS Pogon Szczecin - 09/07/2003 15:27
A może ktoś wkońcu zamiast pytać się "ile będą zarabiać?" Spytałsię ile dotychczas wyłożyli kasy ze swojej kieszeni na Pogoń!?!? Albo ile czasu poświęcili na ratowanie Pogoni - za który nie dostali żadnej kasy?! To im sięnależy i tyle w temacie... Chciałbyś być na ich miejscu??? To, kurwa trzeba było przez ostatni rok codzień zapieprzać żeby Pogoń istaniała nadal...

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769023961 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005