| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
SMIERC - 08/07/2003 10:37
w dziu dzsiejszym umarla nasza Pgon, katowana przez urzadasow miejskich, bylych i obecnych prezydentow, bekdasa,wernera, gordona , umarla oficjalnie za kadencji tego ostatniego, powodem bylo wykrwawienie w skutek przesladowan przez ludzi nie potraficych jej pomuc - chodz kazdy udawal lekarza.... Pogon miala 55 lat i byla moja najlepsza przyjaciolka, spedzilem z nia mnostwo szczesliwych jak i przykrych chwil, bylismy razem na dobre i zle, niemoge sie pogodzic z Twoja smiercja .... REST IN PEACE
na zawsze pozostaniesz w naszych sercach...chodz bedziesz juz tylko legenda....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: SMIERC - 08/07/2003 10:49
pewnie ze troche szkoda "starej" Pogoni. Ale nie ma co plakac - LE ROI EST MORT, VIVE LE ROI!!
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
Odp: SMIERC - 08/07/2003 12:09
Swiat juz nigdy nie bedzie dla mnie taki sam. Skonczyl w moim zyciu pewien etap. Wazny etap. Nigdy nie przypuszczalem, ze przyjdzie mi go zamknac tak szybko.
To bolesna strata nie tylko dla nas, ale dla calej pilkarskiej Polski. Moze kiedys ktos reaktywuje ten wspanialy klub.
A poki co ['] ['] ['].
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SMIERC - 08/07/2003 15:32
Straszne kurcze co wy piszecie, nic nie umarło....ludzie co wam jaja obcieło??
wezcie sie w garsc i do roboty, do ustronia trzeba jechac.....
pzdr for all
pit i celciusz- co racja to racja [Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2003-07-08 15:36]
|
|
|
|
|
Odp: SMIERC - 08/07/2003 16:07
Dokladnie brodaONE.Takei jest zycie ze jedni umieraja a inni sie rodza... Jezlei tego nie rozumiecie to szkoda. Do Ustronia brodaONE trzeba jechac!!I ja jade.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SMIERC - 09/07/2003 08:02
Ależ pierdoły wypisujecie. Na takiej zasadzie można napisać że już od dawna nie ma Wisły, Lecha, Lechii i dziesiątków innych klubów. A wtedy Pogoń nie istnieje od 1948 tylko jakoś później. Jeżeli uważacie, że Pogoń to tradycja, kibice, barwy, herb to ta Pogoń cały czas istnieje!!!! A zmienia się tylko jej obudowa. Fakt że nie zawsze zgodnie z oczekiwaniami. Ale POGOŃ JEST I BĘZIE>
|
21:37
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1