Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOniasty
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8386 dni

Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 16:28
Wy fani Pogoni Nowej czemu jestescie przeciwko Pogoni Ptaka ? Przeciez TO POGON NOWA podpisala umowe z Ptakiem i cieszcie sie ze Ptak bedzie sponsorowal swoje rezerwy... bo inaczej jak mysle ze Pogon Nowa bez Ptaka nie przetrwa nawet 2 lat. Jak ja bylem na I treningu Pogoni Nowej.. az mi sie zachcialo plakac.. sami juniorzy ( moi znajomi )... i jeszcze oni maja zagrac w IV lidze ? Przeciez spadna z tej ligi do V. A tak po za tym zadna firma szczecinska ani poza wojewodztwem zachodniopomorskim nie zainteresuje sie Pogonia Nowa ! I nikt by nie chcial grac w IV lidze... to normalka. Wiem o tym doskonale ze Ptak zniszczyl kilka klubow... ale tam nie bylo doskonalych warunkow co do sukcesow pilkarskich ! A w Pogoni ma wielkie szanse... a teraz przedstawiam nastepujace argumenty:
- jeden z najpiekniejszych stadionow w Polsce ( wkrotce calkowite zadaszenie ? - czyli wkrotce pierwszy w Polsce stadion zadaszony )
- Szczecin jest polozony blisko Niemiec - zachodu
- kiedys sie chodzilo srednio po 15-16tys kibicow - a wiec jedna z najwyzszych frekwencji w polskiej lidze wszechswiatow

A na mecze LKSa chodzilo tyle kibicow ? Tak samo na Piotrkovii ? Czy ich stadiony sa porownane do stadionu Pogoni ? Kazdy zna odpowiedzie na te pytania.

Dajmy czas Ptakowi, chodzmy na mecze Pogoni Ptaka oraz Pogoni Nowej. A po za tym jak dobrze wiecie... Pogon Nowa juz nie ma szans w ciagu 10 lat zawitac do I czy II ligi. Wiec pogodzcie sie z tym.
Jezeli ktos teraz porzadnie spier... Pogoni Ptaka to i tak Pogon Nowa w tym samym czasie przestanie istniec bo kto bedzie finansowal ? Kto bedzie chcial od nowa zbudowac PN ?

:)
Greg20
Kibic
Na forum od 8320 dni

Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 16:41
My nie chcemy ptaka bo on zrobi wjajo wszystkich tak jak jego poprzednicy, sami namawiamy innych aby nie przyjmowali Gondora a my co robimy bierzemy takiego co ŁKSa rozwalil i w Łodzi nik go niechce, jestem ciekaw kiedy wkacu zaczna wszyscy zaczna uczyc sie na bledach.

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
LeOniasty
Kibic
Na forum od 8386 dni

Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 16:52
Boze nie czaisz tego wszystkiego ? Ptak ma idealne warunki w Szczecinie wiec moze go w pelni wykorzystac ! Pogon bez Ptaka w ogole by nie istniala ! PN zapewnie na wiele lat utkwi w IV lidze !

:)
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 17:39
Co to za herb?

schranz
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 17:42
Manchester City :D

Hold skladam temu miastu...
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 17:44
taka prawda gdzie pieniadze na Pogoń nowa no gdzie ratunkiem dla nich byl ptak wiec podpisali z nim umowe a wy ciagle pierdolicie ze Pogoń ptaka Pogoń nowa co za roznica miejcie pretensje to chlasty i spolki ze podpisali umowe z ptakiem a nie marudzicie...

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 19:18
juz nie ma co przekonywac innych do swoich racji bo kazdy ma swoje zdanie i go nie zmieni a najlepsza weryfikacja tych klubow bedzie czas a potem sieokzae kto byl bliski prawdy sceptycy czy optymisci Pogońi ptaka! ale rozlam kibicow jest bardzo nie pokajacy !

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 19:26
CELCIUSZ nie znasz tematu to nie pisz takich rzeczy, rozmawiales z ludzmi z PW wiesz dlaczego tak jest??? najlepiej zwalic wine na CHLASTE PAWLAKA i innych, najprosciej jest atakowac!! a tak naprawde to tylko oni wzieli sie do roboty, aby jakos to wszystko poskladac do kupy. Poczekaj troche i dopiero to ocenisz..
i moowie to tez do innych. Panie i Panowie prosze o chwile cierpliwosci, niech dzialaja a potem ich ocenimy, narazie wszyscy siedzimy w tym samym bagnie, a oni sa jak narazie jedynymi ktoorzy staraja sie NAS z tego bagna wyciagnac.

pzdr

musimy sie starac aby nie bylo zadnego podzialu, kazdy z nas ma swoje zdanie i swoje racje ---wszyscy jestesmy kibicami POGONI i musimy trzymac sie razem.

celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 21:39
przepraszam ja nikogo nie oceniam mowie tylko jak ktos ma jakies pretensje to do nich

Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 09/07/2003 08:26
Oczywiscie spotykamy sie na stadionie :D :D :D :D

1948
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769027532 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005