| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 16:28
Wy fani Pogoni Nowej czemu jestescie przeciwko Pogoni Ptaka ? Przeciez TO POGON NOWA podpisala umowe z Ptakiem i cieszcie sie ze Ptak bedzie sponsorowal swoje rezerwy... bo inaczej jak mysle ze Pogon Nowa bez Ptaka nie przetrwa nawet 2 lat. Jak ja bylem na I treningu Pogoni Nowej.. az mi sie zachcialo plakac.. sami juniorzy ( moi znajomi )... i jeszcze oni maja zagrac w IV lidze ? Przeciez spadna z tej ligi do V. A tak po za tym zadna firma szczecinska ani poza wojewodztwem zachodniopomorskim nie zainteresuje sie Pogonia Nowa ! I nikt by nie chcial grac w IV lidze... to normalka. Wiem o tym doskonale ze Ptak zniszczyl kilka klubow... ale tam nie bylo doskonalych warunkow co do sukcesow pilkarskich ! A w Pogoni ma wielkie szanse... a teraz przedstawiam nastepujace argumenty:
- jeden z najpiekniejszych stadionow w Polsce ( wkrotce calkowite zadaszenie ? - czyli wkrotce pierwszy w Polsce stadion zadaszony )
- Szczecin jest polozony blisko Niemiec - zachodu
- kiedys sie chodzilo srednio po 15-16tys kibicow - a wiec jedna z najwyzszych frekwencji w polskiej lidze wszechswiatow
A na mecze LKSa chodzilo tyle kibicow ? Tak samo na Piotrkovii ? Czy ich stadiony sa porownane do stadionu Pogoni ? Kazdy zna odpowiedzie na te pytania.
Dajmy czas Ptakowi, chodzmy na mecze Pogoni Ptaka oraz Pogoni Nowej. A po za tym jak dobrze wiecie... Pogon Nowa juz nie ma szans w ciagu 10 lat zawitac do I czy II ligi. Wiec pogodzcie sie z tym.
Jezeli ktos teraz porzadnie spier... Pogoni Ptaka to i tak Pogon Nowa w tym samym czasie przestanie istniec bo kto bedzie finansowal ? Kto bedzie chcial od nowa zbudowac PN ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ja w ogole was nie czaje ? Rzeczywiscie nastapi podzial wsrod kibicow. - 07/07/2003 19:26
CELCIUSZ nie znasz tematu to nie pisz takich rzeczy, rozmawiales z ludzmi z PW wiesz dlaczego tak jest najlepiej zwalic wine na CHLASTE PAWLAKA i innych, najprosciej jest atakowac!! a tak naprawde to tylko oni wzieli sie do roboty, aby jakos to wszystko poskladac do kupy. Poczekaj troche i dopiero to ocenisz..
i moowie to tez do innych. Panie i Panowie prosze o chwile cierpliwosci, niech dzialaja a potem ich ocenimy, narazie wszyscy siedzimy w tym samym bagnie, a oni sa jak narazie jedynymi ktoorzy staraja sie NAS z tego bagna wyciagnac.
pzdr
musimy sie starac aby nie bylo zadnego podzialu, kazdy z nas ma swoje zdanie i swoje racje ---wszyscy jestesmy kibicami POGONI i musimy trzymac sie razem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-