Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Określcie sie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pit26
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8285 dni

Określcie sie - 04/07/2003 11:47
Skoro juz przeprowadzka ptaka do szczecina stala sie faktem, to moze kazdy z was okresli sie krotko i konkretnie czy jest za Pogońia ptaka, czy jest przeciw.

krotkie odpowiedzi , tak lub nie ,bez zbednych komentarzy.
zobaczymy ktora opcja przewaza na forum.
pozdro

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
pit26
Kibic
Na forum od 8285 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 11:48
ja jestem na TAK!

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 11:49
tak!!!!

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 11:53
Hmm..mialo byc krotko ale coz..przeciez byla juz sada na ten temat...ale co mi tam JESTEM NA NIE!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
K M
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 12:04
Nie... a może tak? Wszystko zależy od tego czy będzie przy tym PW, co jest jednoznaczne z tym na jakich warunkach będzie tutaj Ptak i jakie będzie miał prawa.

Ale jednak mimo wszystko jestem bardziej sceptyczny i jeżeli miałbym wybierać, schylał bym się bardziej na nie.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
+ P I V O -
Kibic
Na forum od 8243 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 12:05
TAK !!!!!!! ZDECYDOWANIE

++++ ODRZANKA RADZISZEWO ++++
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 12:12
tak

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 12:22
NIE!!! Nie dajcie się tak w konia robić!!!

Llibertat per a Catalunya!
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 12:27
a ja tam wole chodzic na 2 lige niz na 4 i czekac az moze za 10 lat zagraja w extraklasie

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 13:08
Tak,Si,Yes,Ja,Łi .........

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 13:09
NIE

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
K M
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 13:16
Dziwię się wam wszystkim, którzy ślepo mówią TAK. Widocznie nic was nie nauczyły ostatnie lata (przygody z Bekdasem a później Gondorem). Widocznie dla was nie liczy się dobro Pogoni, to co będzie kiedyś. "Nieważne jakim kosztem, byle by tym sezonie chodzić na 2 a nie na 4 ligę" - tak was rozumiem, tak piszecie, jest to typowe DLA PIKNIKÓW. Ludzi którzy nie identyfikują się z klubem (nie obchodzi ich co będzie z Pogonią "jutro"), ale pragną tylko pooglądać trochę piłki.

Popatrzcie na ostatnie kluby, w które wchodził Ptak...
ŁKS - ledwo zipie. Po wyjściu Ptaka był bliski upadku. Cudem utrzymał się w II lidze. Nie może się podnieść... ciągła wegetacja w dolnych rejonach tabeli II ligi.
Piotrcovia - klubu takiego już właściwie nie ma... Na stadionie, zamiast obiecanej I ligi, powstaje bazar. A w Piotrcowie nie ma już żadnej drużyny!!!
Lechia/Olimpia - Klub po fuzji, przy udziale A.Ptaka. Wszystko padło po jednym sezonie. Lechia nie miała żadnego klubu, a ich kibice założyli swój własny... od B klasy! Jak sami mówią to był strzał w dziesiątkę! Idą jak burza, pnąc się co sezon o jeden poziom wyżej. Całe środowisko się zintegrowało, a w Gdańsku ponownie jest "moda na Lechię" (mimo, że grają w IV lidze).

Osiągnęliśmy już wiele. Mamy zgłoszoną drużynę Pogoń Nowa do IV ligi! Przypomnę, że Lechia startowała od B klasy. NIE ZMARNUJMY TEGO.
Nie wiadomo czy po przyjściu Ptaka PN będzie działała tak jak zakładano. Nie wiadomo jak to się odbije na jej funkcjonowaniu. Wiadomo za to, że tylko głupi może wejść trzy razy do tej samej rzeki... Rzeki, której nurt kończy się bardzo szybko. Rzeki brudnej, syfiastej, beż żadnych perspektyw. Która tak naprawdę sama nie wie czego chce. A może wie - tylko to ukrywa...

Dlatego nie można hurra optymistycznie witać Ptaka. Nie można, mówić "Tak - bo chce piłki II ligowej a nei IV ligowej" - każdy by tego chciał. Mogę się założyć, że wszyscy działający przy PW i KSPS woleli by 100 razy spokojnie zasiąść na trybunach, planować wyjazdy, czy zajmować się oprawą meczy, aniżeli "budować" klub. W końcu to "tylko" kibice. To kibice, którzy nie skrzywdzą Pogoni nigdy - a jeżeli się dogadają z Ptakiem to będę wiedział, że wszystko to będzie działało na zdorwych zasadach. Dlatego nie jestem teraz na nie, nie jestem na tak - jestem na... za Pogonią Walczącą i KSPS - jakąkolwiek podejmą decyzję. Natomiast jeżeli w Pogoni Ptaka ludzie ci nie będą mieli nic do gadania - jestem zdecydowanie na nie, bo nie trzeba być jasnowidzem, żeby wiedzieć jak to się skończy...

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
F48
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 13:19
Nie...

W Jedności Siła...
Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 13:34
YES [Ostatnio edytowane przez matek: 2003-07-04 13:35]

Pogoń To My!
brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 13:41
NIE!!!!!!!!

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 13:51
oczywiście na TAK!!!!!!!!!!!!!!!

Na zawsze Pogoń
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 13:55
Zdecydowanie przeciw!

MW'03
Greg20
Kibic
Na forum od 8320 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 14:00
Oczywiscie ze NIE

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
valeron
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 14:04
Tak - jak juz pisalem w innych postach wszystko zalezy od tego jak zostanie sporzadzona umowa miedzy Stowarzyszeniem Pogon, Ptakiem i Pogonia Nowa. Jezeli ludzie dobrze nad tym popracuja zeby w razie co nic na tym nie stracic, to jestem za. Lepiej ogladac 2 lige niz 4 :) pzdr

Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
DPSM
Kibic
Na forum od 8584 dni

Odp: Określcie sie - 04/07/2003 14:07
3x NIE

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769027532 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005