| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
NOWA Grupa Ultras - 02/07/2003 00:34
Wraz z kilkoma kolegami jesteśmy w trakcie tworzenia nowej grupy ULTRAS. Jak wiadomo osoby odpowiedzialne dotąd za oprawe meczy mają teraz ważniejsze sprawy (Pogoń Nowa), więc my postanowiliśmy działać. Pogoni Nowej potrzebna będzie dobrze zorganizowana grupa o charakterze ULTRAS , która pociągnie organiowanie opraw, wyjazdów, itp Jak na razie szukamy chętnych którzy chcieliby zaangażować się w pomoc Pogoni Nowej poprzez wstąpienie do naszej grupy! Gdy wszystko wypali i zgłosi się spora ilośc kibiców która chce się zaangażować w sprawne działanie takiej grupy zrobimy spotkanie organizacyjne na którym wszystko ustalimy. Wszystkich chętnych prosimy o wpisywanie się w tym poście, albo o kontakt na maila: Pogoń[email protected]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NOWA Grupa Ultras - 02/07/2003 10:58
Juz chyba kilka grup ultras na necie sie tworzylo i niewiele z tego wyszlo np:ultramarines tej grupy juz chyba niema, jedyna konkretna grupa ultras ktora nas jako tako reprezentuje na arenie polski to gryfino .
|
schranz
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NOWA Grupa Ultras - 02/07/2003 11:31
Zaraz chwila......przeciez w grupie nie moga byc ooby co maa 15 lat(!!) sicc...... to powinna byc grupa, co zawsze przychodzi na mecze, lubi sie bawic, jezdzi czasem na wyjazdy, postawila by sie aby w razie czego obronic flage itp
|
MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NOWA Grupa Ultras - 02/07/2003 12:03
Z doswiadczenia wiem - ze nie jest to prosta sprawa Wszystko jest kwestia klimatu wewnatrz oraz co najwazniejsze od ludzi nalezacych do grupy. Mimo to powodzenia Sadu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NOWA Grupa Ultras - 02/07/2003 19:20
Nasza grupa nie jest tworzona w necie, założenie grupy miało miejsce wcześniej i już liczymy prawie kilkanaście osób. Średnia wieku to 17-21 lat. Vega- nie mam 15 lat, a na jakiej zasadzie działa Ultras to wiem, ale dzieki ze mi przypomniales hehe. Jesteśmy dobrej myśli na początek, jakby każdy narzekał, to nic byśmy w Pogoni nie mieli, trzeba zacząć działać.
Vasyl, wiem o jaką grupę chodzi Spoko, pogadamy na gg o tym.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: NOWA Grupa Ultras - 02/07/2003 20:38
siemka SADU ...!! ello @ll ..! jestem jednym z wspoltworcow nowej grupy narazie planujemy uszyc bluzy i flage...byc na lkazdym meczu (zdaza mi sie to juz od 4 sezonow) i jezdzic na kazdy wyjazd...!! teraz jest to realne bo za daleko nie mamy gdzie jezdzic... JEZELI CHCE KTOS ZOBACZYC PROJEKT FLAGI TO GG: 2140546
|
POGOŃ_NOWA
|
|
|
|
Odp: NOWA Grupa Ultras - 02/07/2003 21:23
Co ja bede duzo pisal do tej grupy ktora powstaje wpisaem sie dawno i mozna powiedziec ze jestem tzw wspolzalozycielem czy jakos tak jak wszystko wyjdzie dobrze to zobaczycie nas juz w ustroniu ale nic nie obiecuje hehe
|
|
|
|
|
Odp: NOWA Grupa Ultras - 02/07/2003 21:34
Ta nowa grupa ultras, to dobry pomysł!
"jedyna konkretna grupa ultras ktora nas jako tako reprezentuje na arenie polski to gryfino " - zgadza się, ale tą grupą nie kierował nikt inny jak ludzie którzy teraz mają ważniejsze sprawy niż zajmowanie się oprawami, itp.
Oczywiście ta grupa nie powinna powstawać tylko na necie, ale zrzeszać także tych kibiców którzy dostępu do niego nie mają.
Członkami takiej grupy oczywiście powinni być kibice którym klimaty ultras nie są obce i które chcą działać poświęcając temu nawet cały swój wolny czas. Myślę, że i wiek najmłodszego członka tej grupy nie powiniem spadać poniżej 17 lat ! ! !
Jak wszystko wypali, to i ja się na to pisze.
I dobra sprawa z tym spotkaniem organizacyjnym jak już będzie troche kibiców chętnych, aby sprawa nie zamkneła się tylko i wyłącznie na necie.
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: NOWA Grupa Ultras - 03/07/2003 14:47
Sadu ja chodze na mecze POGONI od 4 lat! Zadnego meczu w SZCZECINIE NIE OPUSCILEM I JAK BY COS TO JESTEM W STANIE POMOC!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|