Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jedziemy Nad Morze !!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ZDR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8396 dni

**

Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 15:25
czy ktos z was wybiera sie moze na mecz z ASTRY USTRONIE MORSKIE ????????

[Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-06-26 18:46]

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 15:36
Jeszcze sporo jest czasu do tego okresu ale ja z checia bym pojechal!!!!I bysmy sie wykapali i piwa napili i dopingowlai!!Teraz dzieki temu ze Pogoń jest w 4(juz sam nei wiem czy bedzie 2 czy nie)to mniejsze kluby beda mialy 1000% obroty wieksze;)

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 15:52
ja jade :)

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 17:52
ja mialem wyjechac wtedy do krakowa ale w takim wypadku musze zostac w szczecinie! ja jade napewno z kumplem samochodem jesli beda miejsca wolne to sie odezwe na formu zeby kogos zabrac!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
weteran 69
Kibic
Na forum od 8450 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 17:56
Wyjazd marzenie !!! Plaza,kobitki.piwko, sznur samochodow i ze dwa kola narodu ze Szczecina.
Wszyscy do Ustronia !!!

Pogoń to więcej niż klub
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8369 dni

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 18:08
I znowu nasuwa sie pytanie gdzie jest cały terminarz bo mozna sobie zaplanowac wakacje itd.Kto wie niech rzuci linka

Surowi rodzice
K M
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 19:09
No to będzie niezła impreza ;)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
brodaONE
Kibic
Na forum od 8536 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 19:22
kurde masakra, piwko na plazy:) i wszyscy w barwach, normalnie ekstra a po meczu piknik z pilkarzami:)

ja jak bede mial jakies wolne miejsca tez daje cynk, moosi byc jak najwiecej.!!!!

ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 19:50
a bedzie jakis AUTOKAR organizowany ???albo wszyscy pociagiem :D [Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-06-26 20:05]

dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 26/06/2003 20:00
no bedzie pieknie:) wino,kobiety i spiew (oczywiscie pooogon):)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 27/06/2003 11:17
Ostatnio bylem w ustroniu lecz niewidzialem tam zadnego boiska :) !! Ale chyba jade
!!!!

Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 27/06/2003 11:34
no bartollo wreszcie chlopie bede mial okazje cie poznac :) w srode na krytej trybunie zalowalismy ze cie nie ma :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 14:32
http://www.ustronie.cad.pl/ustronie/galeria/stadion1.jpg;)

ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 15:34
o ja mam nadzieje ze bedzie gdzie usiasc :D:D

chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 16:08
A o to nasi "przeciwnicy":http://www.ustronie-morskie.pl/ustronie-morskie/glowna/sport/astra/astra_noga.jpg;)

PF
Kibic
Na forum od 8453 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 16:13
Jak ktoś się orientuje, to niech napisze jakim cudem Astra Ustronie Morskie będzie grała w 4 lidze?? skąd ona się tam wzieła?? Sprawdzałem na stronie zzpn.pl i taka drużyna wogóle nie grała w okręgówce, to nie mogła awansować. I też nie przypominam sobie aby wcześniej grała w 4 lidze.

POLICCY FANATYCY
Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 18:06
Ja sie orientuje... Mylisz sie Sebol. Astra wlasnie wygrala lige okregowa, grupa Koszalin w tym sezonie. W zwiazku z czym bedzie grala od nowego sezonu w IV lidze.

ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 19:40
Obrazek jpg wstawiony na forum

2 sierpień 2003 Ustronie Morskie czyli plaża, piwko, meczyk Pogoni :)

Tymczasem mamy już lipiec a Ptaszek dalej kombinuje blokując baaaaaaardzo skutecznie Pogoń Nową bowiem do czasu gdy nie będzie wiadomo o co tak naprawdę mu chodzi konkretne osoby i firmy będą zwlekać z podjęciem decyzji o wsparciu finansowym Pogoni Nowej.

Podstawowe pytanie na dziś:

Czy Pogoń Nowa ma wejść w spółkę z Ptakiem czy nie?
Jeśli to drugie - to co zrobi miasto Szczecin i osoby deklarujące pomoc ale na razie tylko na papierze.

Czas ucieka a pytań coraz więcej.

Jutro o 16:30 pierwszy sprawdzian dla kibiców Pogoni którym nie są obce jej problemy.
Po treningu odbędzie się także spotkanie i rozmowa z osobami które chcą się aktywnie włączyć w prace na rzecz Pogoni Nowej. Pracy jest dużo i tylko od was zależeć będzie w jakim stopniu i w czym będziecie w stanie pomóc.
Dla szczęśliwców rozpoczęły się wakacje, część na razie zostaje w Szczecinie wiec jeśli macie ochotę i chęć to drzwi stoją otworem. Pomóżcie tym którzy oprócz spraw związanych z PN mają jeszcze obowiązki zawodowe i rodzinne. To ma być sprawa nas wszystkich a nie kilkunastu osób.

Jutro rusza sprzedaż cegiełek z których kasa pójdzie przede wszystkim na drużynę Zbyszka Kozłowskiego, który chciałby za ok. tydzień wyjechać na obóz z chłopakami aby dobrze przygotować się do batalii o III ligę.

W tej chwili trzeba zmobilizować całe szczecińskie środowisko do pomocy drużynie!

Nie ma się co oglądać na Ptaka i spółkę bo z ich gadania na razie nie wiele wynika a bierne czekanie może się dla nas skończyć tragedią.

Od jutra ruszamy na maxa ale juz nie w necie tylko w realu!

Zróbmy wszystko aby 2 sierpnia dane nam było zajebiście się bawić w Ustroniu Morskim przed i po pierwszym zwycięstwie Pogoni w drodze do III ligi!

Obrazek jpg wstawiony na forum

Oprócz chęci, zaangażowania i wytrwałości w działaniu potrzebną nam będzie również wiara bez której nie wiele da się w życiu osiągnąć.

Widzimy się jutro o 16:30 na Twardowskiego oczywiście w barwach klubowych!

Niech Ptaszek zobaczy gdzie przychodzi!
[Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-06-29 21:05]

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8957 dni

Odp: Jedziemy Nad Morze !!!!!!! - 29/06/2003 21:25
Hehe, chrisxx, no to nasz plan raczej dojdzie do skutku :)

Oczywiscie ze tam bede !

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769031726 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005