| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rafal Chlasta prezesem Pogoni Nowej - 17/06/2003 00:52
Rafał był najlepszym kandydatem na to stanowisko a sprawa z Ptakiem i jego rozsadek w rozmowach tylko to potwierdziły!!!
Rafek okazał sie lepszym strategiem niz np. dziennikarz Jachno z Głosu, ktory o mało nie dostał orgazmu na wiesc o Ptaku i Czesnym!!!
Rafek - oby tak dalej i pamietaj - masz chłopie poparcie!!!
Wiem ze zrobisz wszystko dla dobra Pogoni !!!
Gratulki!!!
|
|
|
|
|
Odp: Rafal Chlasta prezesem Pogoni Nowej - 17/06/2003 01:04
Dokładnie ch. ... RAfek! Ci co cię znają wiedzą, że jesteś prawdziwym kibicem Pogoni i poświęcisz dla niej baaaardzo wiele!!! To jest nie tylko prawdziwy Prezes, ale i przykładny kibic - bo któż inny oprócz Rafała chociażby w minionej rundzie wiosennej zaliczył wszystkie wyjazdy (oprócz jednego!) Nie ma innego takiego osobnika!!! Jesteś w 100% czysty i uczciwy i daję sobie ręke uciąć, że tak będzie zawsze!!!
Zresztą kto jest prezesem, a kto nie to nieważne. I tak nikt z nas nie będzie miał z tego żadnego interesu! Ważne byśmy się zintegrowali... MY... WSZYSCY KIBICE POGONI!!! TERAZ ALBO NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rafal Chlasta prezesem Pogoni Nowej - 17/06/2003 12:10
Wczoraj widzialem taki program w tv o D. Wdowczyku... Calkiem fajnie zrobiony (chociaz osobiscie Wdowczyka nie lubie za bardzo) Pokazane jego losy jak wylecial z zydzewa tuz przed liga, jak zastapil go smuda i jak znalazl sobie robote w Kolporterze Koronie Kielce. Ale najlepszy moment tego programu to bylo jak prezes Kolportera przyszedl na trening i mowil ze musi sie troche zrelaksowac i pograc z chlopakami... Tak sobie pomyslalem ze u nas czegos takiego nie bylo,prezesi nie mieli zadnego kontaktu z pilkarzami, poza spotkaniami w biurze dotyczacymi kasy... W calym tym programie zwracali uwage na to ze polska pilka jest chora na "dzialaczy, ktorzy chce sie tylko jak najszybciej dorobic na pilce" I to jest prawda. A Wdowczyk sie wyrwal od tego ukladowego swiatka, zszedl do 3 ligi, ma tam spokoj, prezes spokojnie czeka na wyniki... To jest jeden z naprawde niewielu (jesli nie jedyny) klubow w polsce ktory ma taka sytuacje... Zazdroszcze im tego, ale tez mam nadzieje ze to co ostatnio sie dzieje z naszym klubem prowadzi w ta sama strone! Wierze ze Pogon "wstanie jak feniks" I bedzie zaraz po Kolporterze druzyna ktora udowodni ze nie kase sie robi na pilce tylko pilka robi kase!
Gratuluje RAFkowi i zycze powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rafal Chlasta prezesem Pogoni Nowej - 17/06/2003 14:24
Zycze powodzenia Rafkowi, mam nadzieje ze szybko sie znajda jakies wieksze fundusze od sponsorow zeby klub mogl sprawnie dzialac. Nazwa Nowa wydaje mi sie jakos bardziej trafna jako ze to nowy klub, a 1948 by sugerowalo ze w obecnym stanie gra juz od tak dawna. Co najwyzej mogloby byc 2003 (moim zdaniem) Jeszcze raz powodzenia i trzymam kciuki!! Zycze szybkiego awansu!!!
|
|
|
|
|
Odp: Rafal Chlasta prezesem Pogoni Nowej - 17/06/2003 16:39
Chciałbym, żebyście tak entuzjastycznie o nowym prezesie pisali za rok. Wiem że jak przyjdą problemy i gdy podejmować trzeba będzie kontrowersyjne decyzje, które nie wszystkim muszą się podobać to kończy się poklepywanie po plecach. A zaczyna się wypominanie kasy i historii. Pieniędzy za dużo nie będzie, oczekiwania będą spore. Wcale nie kraczę tylko trzeba realnie patrzeć na rzeczywistość. Chciałbym się mylić.
|
21:37
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|