Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8278 dni

**

Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 05/06/2003 08:19
Dzisiaj zarząd Zachodniopomorskiego Związku Piłki Nożnej ma zdecydować w której lidze wystartuje Pogoń Szczecin Nowa w przyszłym sezonie

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
dziki^
Kibic
Na forum od 8490 dni

**

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 09:52
oby byla pomyslna

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 10:02
Oby już ustalili bo co chwile przesuwają terminy, to za tydzień to jutro i nigdy do niczego nie dochodzi, niech w końcu się zdecydują i to na korzyść Pogoni.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
ArP
Kibic
Na forum od 8282 dni

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 13:58
Z tego co słyszałem to decyzja ma zapaść ok. 19.00, oby była pomyślna!

Pogoń Szczecin MKS!
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 14:55
po 17.00 będzie może coś wiadomo [Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-06-05 15:19]

Pogoń to My
Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 15:09
to chyba nie ten post :D hehe

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
christoph
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 15:33
Mam nadzieje ze bedzie po naszej mysli...ale mam zle przeczucia

Dziękuję :)
ArP
Kibic
Na forum od 8282 dni

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 16:34
Oby jak najszybciej się to wyjaśniło i dziś podjeli tą decyzje...

Pogoń Szczecin MKS!
Hanki
Kibic
Na forum od 8339 dni

**

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 18:36
Póki co to jest baaardzo dobrze :), ponieważ większość nie widzi przeszkód w dopuszczeniu Pogoni Nowej do IV Ligi :D. Zostały im jescze jakieś formalności do załatwienia, ale wszystko jest już na dobrej drodze :D:D:D

Llibertat per a Catalunya!
Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 19:35
Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babilon Team
ArP
Kibic
Na forum od 8282 dni

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 19:54
Pogoń Nowa - IV liga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogoń Szczecin MKS!
weteran 69
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 20:56
Wreszcie !!!! Teraz wszyscy do odbudowy tego co grabarze Pogoni zniszczyli!!!
Musi nastapic jednosc wszystkich aby szybko wrocic na salony.
Do bojuuuuuuuuu !!!!!!!!

Pogoń to więcej niż klub
PF
Kibic
Na forum od 8451 dni

**

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 21:06
To już jest pewne, że Pogoń będzie grała w IV lidze????????

POLICCY FANATYCY
NA ZAWSZE Z TOBĽ
Kibic
Na forum od 8264 dni

Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 21:26
jak sie wszyscy wezmiemy do pracy i pomozemy chłopakom z KSPS i PW to za 3 lata mamy znow 1 lige , jeden za wszystkich wszyscy za jednego do boju portowcy - do boju portowcy marsz marsz marsz do boju marsz zwyciestwo czeka nas

TYLKO POGOŃ
Alx
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 10:42
Nie wiem czym sie tu cieszyc. Przeciez to jest zupelnie nowy klub. Wiec po co gadac o odbudowie czegos, czego nigdy nie bylo.
Rownie dobrze mozecie przerzucic sie na kibicowanie lechowi i twierdzic, ze w ten sposob odbudujecie potege Pogoni.

Czekam na jeden chocby ROZSADNY glos, ktory udowodni mi, ze sie myle.

Alx
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 11:26
ALe ja sie boje jednego ze jak bedzie grac Stara i Nowa Pogon to ze dojdzie do podzialu kibicow.

Pogoń To My!
Qcu
Kibic
Na forum od 8409 dni

**

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 11:33
1. Stara Pogon nie przystapi do rozgrywek na dluzej niz 3 mecze bo nie bedzie kim grac, dostana 3 walkowery i ich pzpn wyjebie z tej drugiej ligi, oczywiscie o ile wczesniej da licencje w co watpie...
2. Ja widze powod zeby sie cieszyc. Stworzenie Pogoni Nowej to jedyny sposob zeby odciac sie od dlugow z ktorych nie da sie teraz wydostac. A jak wiadomo bez kasy nic sie nie osiagnie teraz. Jakbysmy grali w drugiej lidze z tym zadluzeniem to tylko bysmy mieli coraz wiecej dlugow a i tak pewnie bysmy spadli do 3 ligi, a Pogon Nowa ma szanse awansowac do trzeciej i to bez dlugow. Wiec po roku roznica miedzy stara a nowa Pogonia moze byc tylko taka ze jedni beda miec dlugi i zero perspektyw a drudzy beda mieli czyste konto i perspektywy na przyszlosc...

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 12:59
> Nie wiem czym sie tu cieszyc. Przeciez to jest zupelnie nowy klub. Wiec po >co gadac o odbudowie czegos, czego nigdy nie bylo.
>Rownie dobrze mozecie przerzucic sie na kibicowanie lechowi i twierdzic, ze w ten sposob odbudujecie potege Pogoni.

>Czekam na jeden chocby ROZSADNY glos, ktory udowodni mi, ze sie myle.

Mylisz się i to mocno.

Obecny klub nie jest klubem który powstał w 1948r. Poczytaj historię Klubu...

W skrócie - obecny II ligowiec SSA Pogoń powstała w roku 1999, jeśłi mnie pamięć nie myli i jest wyłącznie KONTYNUATOREM tradycji klubu o nazwie Morski Klub Sportowy "Pogoń" Szczecin - do którego pełne prawa (godło, tradycja, barwy) ma Stowarzyszenie MKS "Pogoń" Szczecin, będące udziałowcem mniejszościowym Spółki.

Zakładając, że SSA z takimi długami padnie na pysk lub zostanie rozwiazana przez udziałowców, bedziemy dążyli za wszelką cenę do tego, aby stać sie KONTYNUATORAMI tejże tradycji sięgającej 1948r.
Barwy, herb, tradycja, historia i KIBICE - to jest POGOŃ, obojętnie czy nazywa się SSA czy NOWA. POGOŃ JEST JEDNA, bo Pogoń TO MY

[Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-06-06 13:08] [Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-06-06 13:09]

Pogoń to My
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 13:04
KULISY SPOTKANIA W ZZPN

na głównej stronie w newsie jest błąd - POgoń Nowa stała sie członkiem ZZPN już w ubiegłym tygodniu - po środowym posiedzeniu Zarządu ZZPN, na którym to delegaci przyjęli ją do ligowego grona... Teraz mają zapaść decyzje do którego grona ;)

Pogoń to My
Filipin
Kibic
Na forum od 8268 dni

Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 13:59
jesteśmy w IV i jest spox

Pogoń na zawsze !!!!!!!!!!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768848702 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005