| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj zapadnie decyzja w sprawie Pogoni - 05/06/2003 10:02
Oby już ustalili bo co chwile przesuwają terminy, to za tydzień to jutro i nigdy do niczego nie dochodzi, niech w końcu się zdecydują i to na korzyść Pogoni.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 10:42
Nie wiem czym sie tu cieszyc. Przeciez to jest zupelnie nowy klub. Wiec po co gadac o odbudowie czegos, czego nigdy nie bylo.
Rownie dobrze mozecie przerzucic sie na kibicowanie lechowi i twierdzic, ze w ten sposob odbudujecie potege Pogoni.
Czekam na jeden chocby ROZSADNY glos, ktory udowodni mi, ze sie myle.
|
Alx
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 11:33
1. Stara Pogon nie przystapi do rozgrywek na dluzej niz 3 mecze bo nie bedzie kim grac, dostana 3 walkowery i ich pzpn wyjebie z tej drugiej ligi, oczywiscie o ile wczesniej da licencje w co watpie...
2. Ja widze powod zeby sie cieszyc. Stworzenie Pogoni Nowej to jedyny sposob zeby odciac sie od dlugow z ktorych nie da sie teraz wydostac. A jak wiadomo bez kasy nic sie nie osiagnie teraz. Jakbysmy grali w drugiej lidze z tym zadluzeniem to tylko bysmy mieli coraz wiecej dlugow a i tak pewnie bysmy spadli do 3 ligi, a Pogon Nowa ma szanse awansowac do trzeciej i to bez dlugow. Wiec po roku roznica miedzy stara a nowa Pogonia moze byc tylko taka ze jedni beda miec dlugi i zero perspektyw a drudzy beda mieli czyste konto i perspektywy na przyszlosc...
|
|
|
|
|
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 06/06/2003 12:59
> Nie wiem czym sie tu cieszyc. Przeciez to jest zupelnie nowy klub. Wiec po >co gadac o odbudowie czegos, czego nigdy nie bylo.
>Rownie dobrze mozecie przerzucic sie na kibicowanie lechowi i twierdzic, ze w ten sposob odbudujecie potege Pogoni.
>Czekam na jeden chocby ROZSADNY glos, ktory udowodni mi, ze sie myle.
Mylisz się i to mocno.
Obecny klub nie jest klubem który powstał w 1948r. Poczytaj historię Klubu...
W skrócie - obecny II ligowiec SSA Pogoń powstała w roku 1999, jeśłi mnie pamięć nie myli i jest wyłącznie KONTYNUATOREM tradycji klubu o nazwie Morski Klub Sportowy "Pogoń" Szczecin - do którego pełne prawa (godło, tradycja, barwy) ma Stowarzyszenie MKS "Pogoń" Szczecin, będące udziałowcem mniejszościowym Spółki.
Zakładając, że SSA z takimi długami padnie na pysk lub zostanie rozwiazana przez udziałowców, bedziemy dążyli za wszelką cenę do tego, aby stać sie KONTYNUATORAMI tejże tradycji sięgającej 1948r.
Barwy, herb, tradycja, historia i KIBICE - to jest POGOŃ, obojętnie czy nazywa się SSA czy NOWA. POGOŃ JEST JEDNA, bo Pogoń TO MY
[Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-06-06 13:08] [Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-06-06 13:09]
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1