Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Co dalej z POGONIA ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bigo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8951 dni

Co dalej z POGONIA ? - 25/07/2001 17:26
Wywieśmy na meczu z Ruchem wielki transparent o treści:
ZARZĄD MIASTA DO ROBOTY !!!
CHCEMY WIELKIEJ POGONI !!!
INWESTYCJE WOKÓŁ POGONI TAK !!!
Przerażenie mnie ogarnia jak czytam w "Głosie ", że chca Pogoń wycofać z rozgrywek. Dlaczego Miasto nie siada do rozmów z Sabrim. Czytałem wczorajszy "PS", ze Sabri za 2-3 miesiące chce się wycofać ze Szczecina.
Niech nasi "Kochani" urzędnicy coś robią.
Ja jestem za Inwestorem obojętnie jakim, tylko niech będzie POGOŃ i coś wokól niej na tych terenach a nie ołowiane pomidory etc.
Pozdrawiam.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8962 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 25/07/2001 18:16
Popieram Bigo w 1000%

sebo21
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 25/07/2001 19:57
zgadzam się ,choc wolalbym zeby POGOŃ miała innego sponsora a nie takiego terroryste jakim jest bekda

szakal_jr
Kibic
Na forum od 8960 dni

*

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 25/07/2001 21:11
Bekdas to chory czlowiek i nie wie o czym mowi jak mozna wycowac druzyne z ligi ? jest to dla niego nieoplacalne , niech wkoncu skoncza terroryzowac sie nawzajem i denerwowac kibicow tylko niech siada do stolu na negocjacje i niech dyskutuja do skutku ...

LeOnik
Kibic
Na forum od 8962 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 25/07/2001 21:42
Uhm wole innego sponsora :(

Veni, vidi, vici
U84%
RM
pabl.o
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 26/07/2001 09:09
Przecież groźby bEKDASA to kit. on ma po prostu dobrych doradców od marketingu i dla niego liczy się teraz tylko rozgłos jaki to on nie jest biedny żuczek i wszyscy go robią w balona. Panowie nie możemy oddać jemu wszystkiego czego żąda tylko dla Pogońi bo on dobrze wie że połowa tych terenów to już jest dla niego świetny interes. I na piłce on zrobi naprawdę duże pieniądze a swoją drogą to kto wie czy ta inwestycja nie jest dla niego ostatnią deską ratunku bo przecież nikt nie wie w jakiej kondycji finansowej jest jego firma. Pogoń jest tu dla bEKDASA narzędziem do manipulacji bo zdaje sobie sprawę jak wielu sympatyków jest w to zaangażowanych. Myślę że gdyby media przez miesiąc nie publikowały tematu Pogoń-miasto to nagle sprawa by się rozwiązała sama bo nie mieli by możliwości publicznie prać brudów. A Pogoń spokojnie by trenowała do zdobycia MISTRZA!!!!!!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8962 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 26/07/2001 11:10
dokładnie...

Tom1976
Kibic
Na forum od 8949 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 27/07/2001 13:34
Ludzie na tych gruntach przez następne 30 lat będzie rosła trawa!!
Miasto jest jak pies ogrodnika - sam nie zje i obcemu nie da.

Mikman
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 27/07/2001 22:47
Ale miasto chce mu dać od reki 9 hektarów. Reszty poprostu dac nie może, bo jeszcze nie jest w posiadaniu tych terenów i pewnie predko nie będzie. A te 9 hektarów to i tak kawał terenu, gdzie już monaby coś robić.
Jedno mnie ciekawi - jakie tereny faktycznie miasto obiecało Bekdasowi kusząc go aby przyszedł do Pogoni ? Bo jesli 9 ha, to Bekdas gra nie fair, ale jesli 18ha, to miasto zrobiło go po części w bambuko.

Pozdrawiam.
Mikman
borsuk
Kibic
Na forum od 8961 dni

**

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 30/07/2001 13:39
moim zdaniem bekdas nie ma juz kasy i szuka tylko pretekstu aby od Pogońi odejsc.A NIECH SPIERDALA!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
iskier
Kibic
Na forum od 8943 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 02/08/2001 21:51
begdas chuj chuj chuj chuj chuj chuj chuj

eMeN
Kibic
Na forum od 8941 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 04/08/2001 11:44
bekdas wiecej gada niz robi wiec narazie trzeba czekac i nie zwracac uwagi na to co gada turek

mlody
Kibic
Na forum od 8941 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 04/08/2001 18:04
niech miasto sie zgodzi i szuka nowego inwestora jednoczesnie np. poprzez zachecenie go ulgami podatkowymi czy cos w tym stylu

Przemo
Kibic
Na forum od 8944 dni

Odp: Co dalej z POGONIA ? - 06/08/2001 11:45
Prezesina Begdas kręci wszystkich a zachowuje się jak małe dziecko w dodatku rozkapryszone, które codziennie ma inne pomysły. Jeżeli jest mu tak żle i wszyscy go naciśgają to co robi jeszcze w Szczecinie. A co do ziemi to tereny po byłej giełdzie są naprawdę duże i może rozpocząć inwestycje, ale coraz częście słychać, że jest bez kasy, w zeszłym tygodniu byłem w Warszawi i oględałem jegp budynek, w którym tak naprawdę nic nie ma. W moich oczach jest to człowiek już mało wiarygodny, rozkapryszony, który co rano ma inne problemy, zachcianki i pomysły. A co do działek to moim zdaniem powinni wszystkie działki centrum zlikwidować, bo kto to widział żeby w centrum miasta marchewkę siać, ale to pozostałość po dawnych czasach. Jak ktoś chce mieć działkę to powinno miasto dać tym ludzion tereny na peryferiach, a nie w centrum.
Bekdas powinien wyjaśnić ,czy będzie, czy nie w Szczecinie.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769382295 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005