| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Piłkarz Amiki mordercą - 30/05/2003 11:10
[edytowane i przeniesione przez moderatora - Jay-J: taki topic zosał już założony]
To pewnie Dariusz Dudka. Szkoda bo to młody piłkarz i już sobie karierę marnuje .
[ ` ] dla zmarłego. Tyle ostatnio śmierci związanych z futbolem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dariusz d pilkarz amiki potracil smiertelnie przechodnia na ulicy gdanskiej! - 30/05/2003 14:05
Kondolencje dla rodziny zmarłego, przykra sprawa
jesli chodzi o dariusza dudke, to nie bedzie mial teraz wesolo.. popsul sobie
zycie, ale nie zapominajmy ze "na wlasne zyczenie" bo nie siada sie za kierownice po alkoholu. Mimo ze popelnil wielki blad, to nie zazdroszcze mu jego obecnej sytuacji, napewno nie czuje sie z tym dobrze, dlatego nie piszcie "zeby go zabic". Czasem ludzie robia rzeczy ktorych pozniej zaluja.. Nie zmienia to faktu ze zasluguje na wysoki wymiar kary.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dariusz d pilkarz amiki potracil smiertelnie przechodnia na ulicy gdanskiej! - 30/05/2003 17:46
> zabrac mu prawko i samochod spalic i na krzeslo elketryczne go za takie cos lub
> na 25 lat do wiezienia!!!!!!!!!!!!bark mi slow.kondloencje dla rodziny !
Boberek czy pisales identyczna opinie na WP?
['] Kondolencje dla rodziny zmarłego.
Szkoda że Polscy sportowcy w ten sposób zyskują "sławę" choć Patrick K. też miał taką sprawę i gówno mu zrobili.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: dariusz d pilkarz amiki potracil smiertelnie przechodnia na ulicy gdanskiej! - 30/05/2003 17:58
dokładnie qbajaq wlasnie mialem o Kluivercie pisac on do tego kogos zgwałcił, ale holendrzy uznali ze jest to wybitny talent cos tam cos tam jeszcze i nic mu nie zrobili.. przesada. Podobnie moze byc z Dudką, gra w druzynie olimpijskiej, nie byl karany, jest mlodym perspektywicznym sportowcem ktory moze sie w przyszlosci przydac kadrze, oby u nas nie bylo podobnie jak w przypadku Kluiverta.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|