Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Brawo Pogon! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
poznaniak
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8277 dni

Brawo Pogon! - 26/05/2003 18:04
Niezle sie pokazaliscie na zakonczenie. Szkoda ze lecicie mam nadzieje ze nie na dlugo, pokazaliscie ze macie najwierniejszych fanow w Polsce oprocz lecha oczywiscie:)Pogon co? do zobaczenia

pyra
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8281 dni

**

Odp: Brawo Pogon! - 26/05/2003 18:31
Jeszcze tam (do pryrlandii) wrócimy i wam dowalimy!!

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Brawo Pogon! - 26/05/2003 19:36
Szakunec!!Piątek!! CO?? Sobota!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
fenster
Kibic
Na forum od 8582 dni

Odp: Brawo Pogon! - 26/05/2003 20:33
dzięki poznaniak-chodż nigdy nie będziemy siedzieli w jednym sektorze to jesteśie obecnie przykładem najlepszym do naśladowania,jako kibice i jako organizatorzy powrotu lecha do elity(baniaczek też wam trochę pomógł).mogę powiedzieć tylko że więcej takich wrogów w lidze a polskie stadiony zapełnią się kibicami mam nadzieje że do ZOBACZENIA!!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: Brawo Pogon! - 26/05/2003 21:45
jeszcze kilka lat i Pogon bedzie wygrywała z Wisła,Lechem,Amica,Groclinem po 5-0. Zobaczycie za kilka lat wspomnicie moje słowa(mam nadzieje) a tak pozatym to wielki szacunek dla Lecha którego nienawidze ale bardzo szanuje za to jak sie zachowuje......czyli poprostu honorowo.
JEBAŁ PIES RTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Brawo Pogon! - 27/05/2003 00:51
Lech - to prawda. Odwieczny rywal, ale zachować się umie w takiej sytuacji. I za to dla kibiców Lecha wielki szacunek. Nie myślałem, że stać będzie ich na taki gest w naszą stronę. Brawo. Dziękuję.

Najprawdziwszy Piknik
Dynamito
Kibic
Na forum od 8319 dni

Odp: Brawo Pogon! - 27/05/2003 01:24
Takie kluby jak Pogon i Lech to legendy polskiej pilki - historia, tradycje, sukcesy i porazki, dlatego chyba kibice tych dwoch klubow okazuja sobie nawzajem pewien szacunek ktory ciezko bedzie osiagnac takim potegom jak Polkowice czy Swit cos tam.

Brawa dla kibicow obydwu klubow za ten mecz!

Pyry! we'll be back...

Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
Helmut
Moderator*
Na forum od 8283 dni

Odp: Brawo Pogon! - 27/05/2003 11:14
poznaniak - nie jest tajemnicą że Baniak kupił wam 2 lige i tylko dzieki temu nie jestescie teraz gdzies w 3 czy 4 lidze ale i tak pozdro.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Mikman
Kibic
Na forum od 8947 dni

Odp: Brawo Pogon! - 27/05/2003 20:05
Antypatie pomiędzy kibicami Pogoni i Lecha są od dawna, ale nic nie zastąpi meczy pomiędzy naszymi druzynami, żaden Świt, Górnik P. czy Szczakowa.
Takich emocji nigdy nie będzie.
A jak widać, wśrod antypatii, zawsze się znajdzie sympatyczny gest ze strony przeciwnika - to jest bardzo miłe :)
A że Pogoń NOWA już istnieje legalnie, wiec do zobaczenia za 3 lata :)
Pozdrawiam.

DO LIGI ZA 3 LATA WRACAMY I LECHA POKONAMY ! :D

Pozdrawiam.
Mikman
Lechitka
Kibic
Na forum od 8496 dni

Odp: Brawo Pogon! - 27/05/2003 22:37
będziemy na was czekać a przy okazji udowodniliśmy chyba że mamy honor i że troche szacunku nam sie należy

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
Dynamito
Kibic
Na forum od 8319 dni

Odp: Brawo Pogon! - 28/05/2003 05:12
no, no, teraz ta II liga w Polsce zaczyna byc naprawde ekscytujaca, jak to czesto juz kibice zauwazyli - ciekawe bedzie popatrzec jak MKS (i o ile, niestety) bedzie sobie dawal rade...

"Do ligi wrocimy, pyrom dowalimy, zatluczemy pasa, a potem Bekdasa..."

Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
Mikman
Kibic
Na forum od 8947 dni

Odp: Brawo Pogon! - 28/05/2003 09:22
"Do ligi wrocimy, pyrom dowalimy,
> zatluczemy pasa, a potem Bekdasa..."

Lepiej Gondorasa :2gunsfiring:
Bo tak naprawde to on zaniszczył naszą Pogoń :bardzo_zly:

Pozdrawiam.
Mikman
Orło
Kibic
Na forum od 8317 dni

*

Odp: Brawo Pogon! - 28/05/2003 14:20
Pyry my tu jeszcze wrócimy, to mówiłem ja Śledź. [Ostatnio edytowane przez Orło: 2003-05-28 15:29]

Babilon Team
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8814 dni

Odp: Brawo Pogon! - 28/05/2003 21:09
Wracajcie i to szybko... Jestem przekonany, że wrócicie mocniejsi. A skoro mowa o Baniaku to może weźcie go sobie na Wszą łajbę. Napewno sie przyda, zwłaszcza, że jak sie okazało zawsze kochał Pogoń (ale w ukryciu przed pyrami :):):):):) ). A w przyszłym sezonie napewno odwiedzę Szczecin i zajrzę na Twardowskiego (oczywiście incognito) jak sobie radzicie... Pozdrawiam! piwo

Polska nARKA! Polska
AsTeX
Kibic
Na forum od 8304 dni

Odp: Brawo Pogon! - 31/05/2003 17:16
> "Do ligi wrocimy, pyrom dowalimy,
> zatluczemy pasa, a potem Bekdasa..."

Lepiej Gondorasa :2gunsfiring:
Bo tak
> naprawde to on zaniszczył naszą Pogoń :bardzo_zly:
Prawda !!! Czemu on jeszcze siedzi w Pogońi ? Żeby Pogoń w siłe rosła trza wam Wodza a nie OSŁA !!! lol

Takich dwóch , jak nas trzech , niema ani jednego !
ciacho
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Brawo Pogon! - 01/06/2003 13:53
Poznaniak dla ciebie szacunek za słowa o Pogoni.Pogoni nie będzie w I lidze,ale jesteśmy my.Portowcy wracajcie szybko do I ligi czekamy na was w Warszawie.Jeszcze raz szacunek dla Poznaniaka mimo tego,że nie za bardzo darzymy się sympatią.
"LEGIA-POGOŃ DWA BRATANKI I DO PIŁKI I DO SZKLANKI"
Ps.Widać,że nawet u wrogów takich jak Lech znjdują się honorowi kibice.Jeszcze raz powiem:Szacunek dla ciebie Poznaniak.

LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006

Powstanie '44 - PamiętaMY
Filipin
Kibic
Na forum od 8271 dni

Odp: Brawo Pogon! - 01/06/2003 15:30
Już możecie na nas czekać bo szybko wrócimy

Pogoń na zawsze !!!!!!!!!!
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8268 dni

Odp: Brawo Pogon! - 04/06/2003 15:53
Lechici wcale nie są tacy źli ale to wkońcu nasza najwieksza kosa.
Za rok tu wrócimy, pyrom dupe skroimy.

Na zawsze Pogoń
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Brawo Pogon! - 05/06/2003 09:12
Lech pokazal klase i szkoda,ze dlugo z nimi nie zagramy.
Pamietal jak spadali do 2 ligi i przegrali u nas - wowczas caly stadion ryczal "2 liga KKS",a po meczu tak mi sie szkoda zrobilo,bo wiedzialem,ze przyjdzie troche poczekac na kolejny mecz z Kolejorzem.
Teraz byla inna sytuacja.Walczymy o swoj klub i eLch to docenil,bo sami niedawno stali nad przepascia (widmo 3 ligi).Szacunek dla Lecha ( KKS chujem jest :P - zeby nie bylo,ze wazelina) za "duchowe wsparcie"

1948
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769039274 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005