| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 24/05/2003 21:34
nie wiem co mam pisac po prostu zaloba .jak pomysle ze jeszcze tylko 2 mecze w 1 lidze i pozegnanie na kilka lat to mi sie plakac chce najchcetniej to bym powiesli za jaja wszystkich grabarzy Pogońi!!!!chlopaki trzymajcie sie .powalczcie chociaz ze szczakowianka bo chce przyjsc i zobaczyc ostatnie zwyciestwo przed wlasna publicznoscia w 1 lidze .ZROBCIE TO DLA NAS WSZYSTKICH.WSZYSCY W SOBOTE NA POGON Marsz!!!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 24/05/2003 21:57
Nie wiem co mam powiedziec, dol i kompromitacja!
Mam nadzieje że ze Szczakowianka wygraja... [Ostatnio edytowane przez adam_mks: 2003-05-24 22:12]
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 24/05/2003 22:24
kompromitacja na calego co tu duzzo gadac 6:0 a mialo bys tak pieknie mieli walczyc wyglada zze z walki zostalo nici i niech nikt nie mowi ze walczyli i ze wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu bo 6 bramek mowi samo za siebie...........moze kiedys wrocimy do pierwszej ligi ale kiedy to nie wiadomo
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 24/05/2003 22:43
YoYo. takie zycie. liczylam chociaz na jedne punkt. popatrzmy na to z drgiej strony - moglo byc wiecej niz 0:6 . wiec nie nazekajmy (kurde co ja gadam) bedzie lepiej..! trace nadzieje.......... musi byc lepiej...... musimy walczyc. JESZCZE BEDZIEMY PIERWSI i nie bedzie poznaniak plul nam w twarz ni goli nam wpieprz.. orezy chuwiec kibicow stanie nasz ................. bedziemy walczyc.
pozdra
okla pk
|
olka pk (prawdziwy kibic)
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 24/05/2003 22:55
UUU jak mi przykro ze lecicie do II ligi ;-] .6:0 to faktycznie jest mało, gdyby Lech się z wami nie bawił to wynik byłby napewno 2 cyfrowy.Szacunek dla was ze przyjezdzacie do Poznania zawsze w DUŻYM składzie.
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 24/05/2003 23:04
.6:0 to faktycznie jest mało, gdyby
> Lech się z wami nie bawił to wynik byłby napewno 2 cyfrowy.Szacunek dla was ze
> przyjezdzacie do Poznania zawsze w DUŻYM składzie.
A teraz ty opowiedz jak bylo w drugiej lidze ? Idziemy tylko waszym sladem pysruski. Tez tak mieliscie ale jak juz wszystko poszlo w zapomnienie to juz cwaniakujecie ? Zalosne.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 25/05/2003 00:53
Respect, dla Was za doping i za to ze bylo was tak duzo!
Szkoda ze spadacie z ekstraklasy to juz nie bedzie ta sama liga, za to grac beda jakies wiesniackie kluby typu, Polkowice, Sczakowianka ((
Z meczu: "szybko wracajcie, hej śledzię szybko wracajcie"
Wracajcie szybko do ekstraklasy, tego wam zycze!
Pokazaliscie ze jestescie jednymi z najlepszych i najwierniejszych kibicow!
Samych sukcesow, w drodze do ekstraklasy! [Ostatnio edytowane przez KsZyHoO: 2003-05-25 01:10]
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 25/05/2003 01:24
Wlasnie wrucilem z meczu i moge powiedziec ze Portowcy nie wlozyli w ten mcz calego serca, bylo poprostu malo walki, a jak juz przewazali na boisku to wystarczyla jedna akcja pyrakow i odrazu byl gol.
|
Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 25/05/2003 01:35
0:9.1:7.0:6 -Nigdy nie przyszło by mi do głowy gdy byłem na meczu z szombierkami (8:1) że doczekam takich chwil.Chciałbym podziękować tym pseudoszczecinianom którzy dzisiaj siedzą przed tv i słuchając wiadomości że Pogoń Szczecin przegrała z lechem 0:6 i cieszą się bo swoimi brudnymi łapami okradli jeden z najstarszych symboli tego miasta. Mikołajczak,Koćmiel,Wieczorek,Sochański i jeszcze kilku innych-DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJE,DZIĘKUJE!!! MOJE SERCE PRZEPEŁNIONE JEST NADZIEJĄ ŻE KTÓREGOŚ DNIA KTOŚ Z WAS BĘDZIE PZECHODZIŁ PRZEZ ULICE POZA PASAMI A JA BĘDĘ MÓGŁ WCISNĄĆ GAZ DO DECHY I ...ZAJECHAĆ DO SZCZECIŃSKIEJ MYJNI BY ZMYĆ Z KAROSERI RESZTKI NAJWIĘSZEGO SYFU JAKI ŻYŁ W MOIM MIEŚCIE.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 25/05/2003 02:09
bylem w pyrlandii. ogolnie wyjzd mozna zaliczyc do udanych, moze procz kilku glupich pomyslow poznanskiej policji. o grze szczecinskiej Pogońi wole sie nie wypowiadac bo slow brakuje [Ostatnio edytowane przez kamyk: 2003-05-25 02:14]
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 25/05/2003 02:40
Chociaż Was nienawidze(LECH) to szacumek .. za teksty "szybko wracajcie do ligi szybko wracajcie"
A co do policji poznańskiej to juz pokazali swoją bezmózgowość trzymając Nas tak długo!! w autobusach jak wracaliśmy już z Bułgarskiej!!!!!
....a na koniec KTO NIE BYŁ TEN NIECH ŻAŁUJE OSTATNIEGO NA PARE LAT WYJAZDU DO POZNANIA!!!!!!!!!
Byłem . widziałem ,zaliczyłem ..WIĘC MOGE SIE WYPOWIADAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 25/05/2003 03:03
ja wlasnie wrocilem do domu co do meczu to lech przewazal strasznie..ale warto bylo byc wyjazd fajny poza poznanska policja (szczegolnie sauna w autobosach przed meczem) i powrot ( bo qrwa nie zdazylem zajac miejsca bo wsiadlem do pierwszego autobosu ni i sprawdzilo sie przyslowie ze : pieerwsi sa ostatnimi a ostatni pierwszymi  a co do pyrow to spiewali "szybko wracajcie hej sledzie szybko wracajcie" a u nas to ogolnie troche wioska wyszla bo wiekszosc to bluzgi na lechaa malo dopingu Pogońi...a co do dopingu lecha to w pewnych momentach robil wrazenie no i oczywiscie ta ich sektorowka tez takze wyjazd bardzo cool i niech zaluja ci co ich nie bylo
aha jeszcze jeden mily akcent tego wyjazdu to to ze poznalem duzo osob z forum 
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 25/05/2003 03:26
Wrocilem!!Bylo bardzo ciekawie.Patrzac na nich przypominaly mi sie mecze za Bekdasa.Swoja droga ze haslo ktore skanowali bylo wporzadku,ale najwieksze spustoszenei w moim umysle wywolal okrzyk OGON!!!! CO ? DO ZOBACZENIA!!!! Nie wyczulem osobisice w tym zlosliwosci tylko... tylko cos w rodzaju pocieszenia ? Kiedys Pawlak ze SAMYCH SWOICH powiedzial cos w stylu o co szukac nowych wrogow jak mamy starych.I tak wlasnie jest miedzy naszymi klubami.... Fakta sektorowka robi wrazenie.Gajtkowski wkur*** maksymalnie.Chlopaki nie walczyki.Kotula chcial grac w drugiej polowie plecami do akcji(kto byl ten widzial co zrobil w pod koniec meczu).Poznanska policja jest glupia i chamska.Po co trzymali nas 20 minut w autobusach??W tedy to jak sledz sie czulem... I RESPECT dla tych co byli!!!!I dla podchmielonych,wesolych kiboli co rzucai zajebsite hasla!! A Pan od grilla niech wsadzi sobie w tylek wode za 4 złote!!!!
No i oczywiście pozdrawiam i dziękuje chłopakom z Choszczna za podrzucenie na mwody w Stargardzie-uratowaliscie nas!! [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-05-26 00:22]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 25/05/2003 11:29
no wlasnie, zapomnialem dodac ze w drodze powrotnej dylizansami w srodkowym busie niezle teksty szly na poznanska policje. 'ziemniak w mundurku', itd. mam nadzieje ze sie nie obrazili ale jak nas trzymali to pekalem ze smiechu przez 20 min
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech-POGON 6:0 - Pogrom - 26/05/2003 00:20
Szkoda śledziki, że się nie zobaczymy pewnie z kilka ładnch lat. Może ten spadek wyjdzie Wam na dobre, tak jak nam. Tylko, że macie o wiele gorszą sytuację. Mimo wszystko" Szybko wracajcie!Hej śledzie szybko wracajcie" ). Pogoń co? dozobaczenia!!! Nie było w tym żadnej złośliwości.
P.S Ceny za wodę są na całym stadionie takie same! Drogo, ale co zrobić!
|
Moja jedyna miłość to KOLEJORZ!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|