| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 20/05/2003 08:39
UWAGA LUDZIE. WCZORAJ BYLEM ZAPISAC SIE Z PORTALBOY'EM NA WYJAZD DO POZNANIA. PATRZE A TU KURWA TYLKO 3O PARE OSOB, A MIEJSC JEST 900. NIE WIEM CO JEST NIE TAK. NA FORUM WSZYSCY SIE DEKLARUJA JECHAC A TU KLOPS. MAM NADZIEJE ZE DO KONCA TYGODNIA TA SYTUACJA SIE POLEPSZY!!! WYJAZD PRZYPOMINAM KOSZTUJE TYLKO 25 ZL!!!!
POKAZMY PYRLANDII NA CO NAS STAC!!!! [Ostatnio edytowane przez kamyk: 2003-05-20 08:50]
|
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 20/05/2003 08:56
Spokojna glowa KAzdy pewnei odwleka na ostatnia chwile.Ja w piatek z paczka ide sie zapisac!!Ale fakt faktem,ze za malo jest osob.CO TO KU*** MA ZNACZYC?? Ludzie Dla chlopakow,dla nas...
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 20/05/2003 20:04
> fenster skad ty sie urwales ? hahahahaha
urwałem się stąd że pracuję w sobotę do 15.00 i tylko tak mogę się znależć w pyrlandii .a ty jak masz wyobrażnie na poziomie kanarów tramwajowych to swoje he,he zostaw na inną okazję.
|
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 20/05/2003 20:10
PANOWIE KIBICE!!! PROSZE JESZCZE RAZ WSZYSTKICH!!!
IDZCIE DO BABCI, DZIADKA, CIOCI - UZBIERAJCIE TE 25 ZYKA I POJEDZCIE NA LECHA. POZEGNANIE Z I LIGA MUSI BYC EFEKTOWNE, A W 50 OSOB RACZEJ NIE BEDZIE!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 20/05/2003 23:30
Dużo osób z forum wybiera się do pyrlandi na mecz??
Jak tak, to możemy zrobić zrzutke na jakąś oprawe w Poznaniu, zawsze to się lepiej zaprezentujemy ! ! !
Za zebrane pieniądze możemy kupić np race, świece dymne bo mam tani dostęp to tych rzeczy.
Co o tym myślicie??
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WYJAZD DO POZNANIA!!!!! WAZNE - 21/05/2003 00:49
> Bardzo bym chciał!!!!!!!! ale w sobote mam zajecia na uczelni...i niestety
> egzaminy, nie moge ich opuscic...
Stary sorry ale nie pierd..,- ja mam obronę magisterki którą przełożyłem na wrzesień z powodu Lecha na Legii, Pogoni na Lechu i Pogoni na Ruchu !!!!!
Jak się chce to można, jak nie bardzo to ... nic się nie da zrobić
Kto nie jedzie ten ziemniak !!!!!!!!!!!!!!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|