| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nie wpuścili trenera na sektor VIP!!!! - 11/05/2003 12:34
Nie wiem kto dał takei rozporządzenie ale żeby się w piekle gotował!!!!Nie wpuścili Mariusza Kurasa na sektor VIP!!!!Chcialem podejsc do tych sterydow i powiedziec cos,ale kumpel mnie odwiodl od tego pomyslu... Wpuścili Moskalewicza,Kaczorowskiego,Ławę,Dymkowskiego ale nie trenera!!! Wpuszczaja jakies panienki co sikaja na widok pilkarzy,ale nie kogos naprawde VIP.No to już przesada!!On jest VIPem ponad VIPy w MKSie.Wstyd i chańba!!!! [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-05-11 12:56]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie wpuścili trenera na sektor VIP!!!! - 11/05/2003 15:47
Przydupasy z Rady Klubu nigdy nie przepadali za Mario,kiedys jak kibole zrobili jego flage ze slowem dziekujemy wlasnie Zlodziej czytaj Gwiazdowski i jego kumpel Janulewicz tez Rady Klubu SSA byli przeciwni aby wisiala na plocie.Trenerem byl wtedy A. Mikulski.No i teraz wykorzystali swoja wladze od siedmiu bolesci.
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie wpuścili trenera na sektor VIP!!!! - 12/05/2003 09:44
wg Glosu to Dymkowi tez kazali kupic bilet, by sie chociaz nie osmieszali, a taki dziegielewski powie ze przecez nic sie nie stalo, brak slow, ale sie kompania dobrala jeden wart drugiego WYPIERDALAC !!!
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie wpuścili trenera na sektor VIP!!!! - 12/05/2003 17:27
mam na mysli to, ze trzeba go bylo pilnowac, slyszales chyba ze kuzere i burkharda przylapali na piciu, oni sa mlodzi moze sie ich uda uratowac, tylko trzeba ich pilnowac i trzymac krotko, bo z lawy juz nic nie bedzie, poza tym, ze bedzie sie cale zycie chwalil ze gral w pierszej lidze, ale z jakim skutkiem... same kontuzje opijane w jakis soho czy chuj wie co
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
- 1
-
|