| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kluzek- napastnik czy ciota??????????? - 27/04/2003 10:54
Nie biorąc pod uwagę że ten gracz strzelił gola w meczu z Odrą (przypadkowego, ale pięknego) w całej rundzie nie kiwnoł chyba rzadnego obrońcy rywali, poważnie nie zagroził bramce rywali, i nikt mu prawie nie podaje (czy to oznacza brak zaufania ) Czekam na wasze opinie.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kluzek- napastnik czy ciota??????????? - 27/04/2003 11:23
Hmm... Widac ze Orlo jest prawdziwym pedalem ktory nadstawia swoj tylek Gondorowi aby go posuwal z kolesiami.Jestes zalosnym kartoflarzem.Od tej chwili radze Ci abys Ty mial brak zaufania i lepiej ogldaj sie za plecy fajansie.Zal mi takich ludzi jak Ty.No ale coz..... Ale w sumie dziwie sie ze w zakladach dla ludzi psychicznie niedorozwinietych maja internet... Czy porocz net i sciskania gumowej kulki oraz przytulanai ise do nogi od krzesla macie jakas jeszcze rozrywke w tym "hotelu",orlo?? Wez sie schowaj. [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-04-27 11:34]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kluzek- napastnik czy ciota??????????? - 27/04/2003 11:34
Sam jestes ciota jebany fajfusi wez stad spierdalaj i nie pisz tak o naszych zawodnikach tak o naszych bo napeno nie mozna mowic ze oni tez sa twoi bo nie jestes ich kibicem i nigdy nie smiej sie nazywac kibicem Pogoni !!!
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kluzek- napastnik czy ciota??????????? - 27/04/2003 17:40
Widze ze Twoje prymitywne nastawienie zaczyna sie robic agresywne.Wiesz... ja nie wiem gdzie jest taka kafejka bo nie jestem kochajacy inaczje,ale skoro wiesz gdzie taka jest ot pewnei jestes "Honorowym Ssaczem"w niej.Peace!!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
- 1
- 2
-
|