| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: no niestety znowu p...y mecz - 26/04/2003 21:16
Tu chodzi o p.......... działaczy (lg, pw i inni). To oni śa temu winni i politycy z UM.
Przeciez wśród działaczy SA POGPON nie ma szczecinian oddanych SERCEM POGONI .
I co to będzie ........... za pół roku.]
Trzeba działać zdecydowanie.
|
bigol
|
|
|
|
Odp: no niestety znowu p...y mecz - 26/04/2003 21:29
tomcraft i siska- czy ktos tu kurwa napisal cos zlego na Pogoń lub Marka Walburga? czy ktoś napisał ze nie kocha Pogoni czy coś w tym stylu? szukajcie kolejnej sensacji na necie? Ja i tak kocham Pogon, chcialbym juz konca sezonu, tak jak Stary juz gdzies wspominal spółka upadnie i Pogoń sie odświerzy..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 26/04/2003 21:52
Qurde!! Co by tu powiedziec... najlepiej niech sie juz skonczy ten sezon... i qurde niech ktos ruszy dupe i zacznie cos robic. Bo poki co nic sie nie dzieje wokol Pogoni. Nadejdzie start drugiej ligi i bedzie dalej taki pat jak jest. pzdr for all
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
celciusz to oznacza twoj napis pod postem "wszystko jest mozliwe.POGOŃ SZCZECIN"? bo z tego co piszesz, myslisz zupelnie inaczej..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
> odswiezy sie chyba sie zesra qrwa cieniasy jebane dajcie spokoj to trzeba
> gwizdac a nie klaskac na takich pseudograczy !!!!!!!!!
To po co robisz wpisy na stronie o tych psudograczach??
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: no niestety znowu p...y mecz - 26/04/2003 21:53
Dzis cos wisialo w powietrzu. Ja dzis nie dotarlem na stadion w najbardziej idiotyczny sposob. Tradycyjnie po pracy z jezykiem po kolana popedzilem na przystanek, wsiadlem w biegu do autobusu, przebylem polowe trasy na stadion i w tym momencie lapie sie za kieszen, a tam ... brak portfela, bo zostal w domu oczywiscie, no i to by bylo na tyle jesli chodzi o zobaczenie meczu. Bylem w tym momencie chyba najbardziej wkurzonym czlowiekiem w tym miescie. A jednak jak sie pozniej okazalo los uchronil mnie od jeszcze wiekszego zawodu.
Mimo kolejnej kompromitacji uwazam, ze nie ma ich co wyzywac, bo oni po prostu graja na miare swoich umiejetnosci. Wszystko zalezy od przeciwnika, ktory bedzie potrafil, badz nie, wykorzystac swa olbrzymia przewage umiejetnosci. Jest jeszcze kwestia motywacji, ktora trudno utrzymac na wysokim pulapie kiedy klub traktuje pilkarzy jak jakies przybledy. Powtarzam - JAK ma sie prezentowac w pierwszej lidze zawodnik, ktory ostatnio gral w czwartej lidze niemieckie, trzeciej polskiej albo jeszcze nizej i na dodatek ma sie pokazac w druzynie skladanej na predce, bez zadnego sensowego programu przygotowan (w blocie, na sniegu, po halach i jeszcze Bog wie gdzie).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 26/04/2003 22:02
zasłabł i był to reporter głosu szczecinskiego
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 26/04/2003 22:05
a mówiłem że bedzie wysoki wynik...
P.S: A się bedzie działo w Katowicach!!! (czarne myśli)...
[Ostatnio edytowane przez pitpst: 2003-04-26 22:07]
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 26/04/2003 22:05
>Mimo kolejnej
> kompromitacji uwazam, ze nie ma ich co wyzywac, bo oni po prostu graja na miare
> swoich umiejetnosci. Wszystko zalezy od przeciwnika, ktory bedzie potrafil, badz
> nie, wykorzystac swa olbrzymia przewage umiejetnosci. Jest jeszcze kwestia
> motywacji, ktora trudno utrzymac na wysokim pulapie kiedy klub traktuje pilkarzy
> jak jakies przybledy. Powtarzam - JAK ma sie prezentowac w pierwszej lidze
> zawodnik, ktory ostatnio gral w czwartej lidze niemieckie, trzeciej polskiej
> albo jeszcze nizej i na dodatek ma sie pokazac w druzynie skladanej na predce,
> bez zadnego sensowego programu przygotowan (w blocie, na sniegu, po halach i
> jeszcze Bog wie gdzie).
A ja jeszcze dodam: organizacja wyjazdów przez trenera i na jego koszt!! NORMALNE
Dzisiejsze opoznione wyjscie to obraz frustracji tych chłopaków! Bo nie dosc ze mają kontrakty w wysokosci kiluset złotych to i tak nie sa im wyplacane.
Ja sie zastanawiam. Jakim cudem ta spółka jeszcze istnieje ? skoro Kondon nie wklada w to ani grosza. Dlaczego w tym państwie nikt za nic nie odpowiada ?? Gdzie jest zarząd, prezydent tego miasta w którym ludzie normalnie płacacy podatki i chcieliby 2,3 razu w miesiącu pójsc na mecz ligowy?? Wszyscy umywaja rece! Wygodniej jest nic nie robic, moze sytuacja sie sama rozwiaze!
|
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 26/04/2003 22:08
Z GKS-em chyba nie będzie tak źle bo chłopcy wyrażnie są bez formy.
GKS pewnie wygra ale z 1:0 [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-04-26 22:09]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Porazka 1:7 - 26/04/2003 22:12
To już nie chodzi kto ile z nami wygra...tylko trzeba coś z tym zrobić, może naprawdę będzie lepiej jak ta spółka upadnie i zaczniemy od niższej ligi...
|
Dziękuję
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|