| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jak to z racami bywało... - 17/04/2003 14:12
Dzisiejszy Kurier przynosi ciekawy artykuł w rubryce Pogoń Fans m.in taki oto fragment:
Honor kibiców Pogoni
Na koniec musimy wspomnieć o niezbyt miłych sprawach, kładących cień na honor niektórych ludzi mieniących się kibicami Pogoni. Okazało się bowiem, że panowie, którzy weszli do rady klubu jako kibice (kogo reprezentujący to już zagadka dla dociekliwych) mając środki przeznaczone na oprawę i wyjazdy kibiców w ogóle się do tej roli nie poczuwają. Nie tylko nie organizują tzw. opraw meczowych i wyjazdów, ale również nie chcieli przyłączyć się do zwrotu 100 rac kibicom Legii Warszawa, które nasi przyjaciele pożyczyli nam na prestiżowy, jesienny mecz z Lechem Poznań! Dziwne w tym wszystkim jest przede wszystkim to, ze sami o te race zabiegali, a teraz nie poczuwali się do obowiązku uregulowania długu. PW oddając race Legionistom uratowała honor wszystkich kibiców Pogoni, jednak stało się to niemałym kosztem finansowym...
A TUTAJ uzupełnienie powyższej wiadomości [Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-04-17 14:37]
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 17/04/2003 15:46
co to za lamy? trzeba ich wyjebac z klubu bo pasozyty na naszych kosztach żrą kase, my dajemy na bilety do nich do kieszeni czy na oprawe? przed wisla sam kombinowalem, zeby chociaz kilka rac bylo, nie do konca sie udalo ale zawsze, pomyslcie jakie oprawy bylyby za mocne gdyby te pedały dawały na to kase, trzeba to zalatwic jakos bo tak nie moze byc!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 17/04/2003 18:21
Nie ma co gadac,trzeba pomoc chlopakom z PW zebrac te kase za tych sprzedawczykow co sie wypieli na oddanie dlugu.
Uratowali nam wszystkim honor i trzeba to docenic!!!
Podaja nr konta tak wiec pelna lojalka - zero przekretow, pomorzmy im bo tak naprawde tylko oni dzialaja na rzecz ratowania DUMY POMORZA !!!
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 17/04/2003 19:35
> Nie ma co gadac,trzeba pomoc chlopakom z PW zebrac te kase za tych
> sprzedawczykow co sie wypieli na oddanie dlugu.
> Uratowali nam wszystkim honor i
> trzeba to docenic!!!
> Podaja nr konta tak wiec pelna lojalka - zero przekretow,
> pomorzmy im bo tak naprawde tylko oni dzialaja na rzecz ratowania DUMY POMORZA
> !!!
Jestem za. PW to chyba jedyne co teraz mamy
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 17/04/2003 21:01
ja nie mam zamiaru dawac pieniedzy na to, bo wkurwila mnie PW na meczu z wisla kiedy zdjeli transparent "my wierzymy" co oni maja do tego co kto wywiesza? ich stadion czy co do chuja?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 17/04/2003 22:18
> ja nie mam zamiaru dawac pieniedzy na to, bo wkurwila mnie PW na meczu z wisla
> kiedy zdjeli transparent "my wierzymy" co oni maja do tego co kto wywiesza? ich
> stadion czy co do chuja?
To nie PW zdjela ten transparent, to po pierwsze,bylem widzialem.
A po drugie slowa ;MY WIERZYMY; na wprost ich dawalyby do zrozumienia ze oni wierza np. Gondorowi,w cudy itp. jakby bylo dopisane .... w was itp. nie byloby napewno zadnego problemu.
Po trzecie wlasciciele tego transparentu mieli powiesic go troche dalej czyli na wprost siebie , a ze nie zrobili tego to przeciez nie wina PW.
Czepianie sie osob nie znajac faktow do tego, ktore jedyne walcza z grabarzmi Pogoni to jest przegiecie pały!!!
CHYBA ,ZE SIE JEST ZWOLENNIKIEM OBECNEJ SYTUACJI WOKOL POGONI !!!
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 17/04/2003 22:25
z tego co wiem to PW zdjela ten transparent, a niby dlaczego mial zostac wywieszony gdzie indziej niz byl? kibic to kibic rowny poziom i kazdy moze wieszac tam gdzie jest miejsce i nikomu nie przeszkadza ( na pewno nikomu nie zaslanial) a jesli ktos pomyslal ze slowa "my wierzymy" sa kierowane do gondora to musialby byc bardzo inteligentny.. to tak jakby do flagi POGOŃ miala by byc dopisane słowa Szczecin bo nie wiadomo czy chodzi o Pogon Szczecin? hahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 18/04/2003 06:34
Co tu dużo pisać takie oto praktyki od zawsze stosował Piotr G.
W tej jednak sytuacji to już przegięcie na maxa bo wystarczy sobie tylko wyobrazić do czego by doszło gdyby PW nie wyręczyło tych trzech przydupasów Gondora.
Wstyd byłby nie tylko przed Legionistami ale również przed całą kibicowską Polską.
Zajebista pożywka dla Arkowców,Lechitów i innych nie zaprzyjaźnionych ekip.
Brak słów co ci niby nasi (bo podali się za reprezentantów kibiców) przedstawiciele wyrabiają... 
Już sam fakt współpracy z Gondorem na jego zasadach jest co najmniej dziwny ale teraz to już brak słów na to co wyrabia ta banda.
Ciekawe czy ptasie móżdżki myślą i planują już specjal do Poznania bo zdaje się dostali od Gondora 500 biletów na każdy mecz , z czego zyski miały iść na potrzeby m.in. kibiców a jak na razie efektów nie ma!
[Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-04-18 06:39]
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 18/04/2003 12:19
> co to za lamy? trzeba ich wyjebac z klubu bo pasozyty na naszych kosztach żrą
> kase, my dajemy na bilety do nich do kieszeni czy na oprawe? przed wisla sam
> kombinowalem, zeby chociaz kilka rac bylo, nie do konca sie udalo ale zawsze,
> pomyslcie jakie oprawy bylyby za mocne gdyby te pedały dawały na to kase, trzeba
> to zalatwic jakos bo tak nie moze byc!
A w lidze ultras lecimy na pysk - wyprzedziła nas już ... Polonia i na bank - po 21 Szczakowianka...
Ranking
Po 20 kolejce:
Górnik - Pogoń 5-13; Górnik: 5 pkt 600 baloników; Pogoń: 3 pkt 5 osób, 10 pkt dwie flagi
1. Lech 804 pkt
2. Legia 688 pkt
3. Katowice 640 pkt
4. Wisła 569 pkt
5. Górnik Zabrze 298 pkt
6. Widzew 241 pkt
7. Ruch Ch. 229 pkt
8. ŁKS Łodź 134 pkt
9. Polonia 126 pkt
10. Pogoń 108 pkt
11. Szczakowianka 104 pkt
12. Wisła Płock 101 pkt
13. Bełchatów 83 pkt
14. Dyskobolia 58
15. Śląsk 38
16. Stal 28
- -. Arka 25 pkt
- -. Gorzyce 25
19. Świt 20 pkt
20. Radomsko 19
21. Górnik Łęczna 17 pkt
- -. Zagłębie Lubin 17 pkt
23. Ruch R. 7 pkt
24. Amica 5
25. KSZO 2 pkt
Tabela kolejki
1. Katowice 339
2. Legia 244
3. Wisła 216
4. Ruch 204
5. Lech 97
6. Wisła P. 60
7. Widzew 46
12. ŁKS 30
14. Dyskobolia 22
15. Pogoń 13
16. Śląsk 11
17. Ruch R. 7
18. Górnik 5
[Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-04-18 12:26]
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 19/04/2003 13:02
Uwaam ze Panowie i Panie z PW czuja sie zbyt wazni!!Fakt, ze pomagaja w ajkis sposob klubowi,ale nie sa Panami stadionu ani klubu-sa kibicami!!Ale ja wam powiem co sadze o tym.Moim skromnym zdaniem oni robia tyle halasu przed kolejna kampania wyborcza!!Przeciez co by nie mowic PW to jakas partia polityczna.Zdjeli flage MY WIERZYMY??Beszczelni.Ja bym im zdjal ich flage PW!! Bo tu nie chodzi o Pogon jako klub walczacy,tylko Pogon Walczaca jako partie... Takie jest moje skromne zdanie.Peace!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 19/04/2003 18:21
> Uwaam ze Panowie i Panie z PW czuja sie zbyt wazni!!Fakt, ze pomagaja w ajkis
> sposob klubowi,ale nie sa Panami stadionu ani klubu-sa kibicami!!Ale ja wam
> powiem co sadze o tym.Moim skromnym zdaniem oni robia tyle halasu przed kolejna
> kampania wyborcza!!Przeciez co by nie mowic PW to jakas partia polityczna.Zdjeli
> flage MY WIERZYMY??Beszczelni.Ja bym im zdjal ich flage PW!! Bo tu nie chodzi o
> Pogon jako klub walczacy,tylko Pogon Walczaca jako partie... Takie jest moje
> skromne zdanie.Peace!!
Santbal ty sie z oslem na glowy zamieniles czy reprezentujesz Rade Klubu !?!?!?
Jaka partia polityczna cymbale!!!!
Kto oprocz PW walczy o uratowanie Pogoni !!! No pytam sie kto !!!
Kto organizuje i bierze odpowiedzialnosc za dzialania w walce o Pogon np. manifestacje !!! No pytam sie kto!?!?!?
Kto reprezentowal na wszystkich meczach wyjazdowych w tej rundzie kibicow Pogoni (bez dofinansowania Rady Klubu!!!) jak nie PW.( w Ostrowcu tez )
Kto mowi glosne STOP grabarzom Pogoni - no kto !?!?!?!
No kto...................................... itd.
A ty co zrobiles dla Pogoni i kibicow oprocz stukania w klawiature   
No napisz co ?
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 19/04/2003 18:37
Pogoń ponad wszystko - spokojnie przeciez ten człowiek nie wie o czym pisze.
Partia polityczna? Wybory? Ciekawe jakich i gdzie chłopak spodziewa sie wyborów
Ciekawe czy w Zabrzu i Ostrowcu tez była partia polityczna ? hehehe
U96 bedacy w Zabrzu w sektorze dla gosci mogłby cos na ten temat napisac
Łukasz nalezysz do jakies partii ? 
Nie potrafisz nie pchaj sie na afisz!
P.S
Wesołych Świąt dla trzeźwo patrzących na Świat
|
|
|
|
- 1