Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kluczyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8546 dni

*

II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 13:35
Już za 4 miesiące możemy i napewno bedziemy świadkami derbów pomiędzy klubami ze Szczecina i Stargardu.

Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 13:44
Smutny to fakt,że spadamy do II Ligi ale teraz to przynajmniej zaliczę swój pierwszy wyjazd.Będzie to pewnie bardzo ciekawe spotkanie.

Llibertat per a Catalunya!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 15:59
Nie chce was martwic ale watpie zeby gondor ciagnal dalej klub. Tam juz nie ma dotacji z C+, wplywy od sponsorow sa mniejsze wiec najbardziej prawdopodobna wersja to ogloszenie bankructwa:(

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 16:38
Mam nadzieje ze jednak Pogon bedzie istniala!!!!!!! Moze ktos mi przyblizy nasz stosunek do Błękitnych??

PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 19:40
> Mam nadzieje ze jednak Pogon bedzie istniala!!!!!!! Moze ktos mi przyblizy nasz
> stosunek do Błękitnych??

A więc tak!
W Stargardzie są zarówno kibice Pogoni, jak i poznanskiego lecha!
Tych od podziemnych pomarańczy jest znacznie więcej, i to oni chodzą na mecze błękitnych!
Czyli jakby nie patrzeć błękitni są fanclubem lecha!

POLICCY FANATYCY
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 19:44
Uuuuuuuuuuuu no to niedobrze,że buractwo się tam rozprzestrzeniło.Trzeba zrobić pielgrzymkę i nawrócić tych co zboczyli na złą drogę ;)

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 21:57
NIe sądziłem ze jest tak żle, bedzie zajebisty wyjazd!!! A moge jeszcze wiedziec jaki tam jest stadion??

Dynamito
Kibic
Na forum od 8319 dni

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 22:19
Witka Panowie!

Urodzilem sie w Stargardzie Szczecinskim i mieszkalem tam wiele lat, ba w Blekitnych gralem nawet w trampkarzach :-) jednak cala rodzine mialem w Szczecinie ktory takze traktowalem jako "swoje" miasto i z ktorego do dzis jestem b. dumny.

Jak wyglada sytuacja kibicow w Stargardzie? ciezko powiedziec, ale jak wyczytalem ze sa w moim bylo nie bylo rodzinnym miescie kibice Lecha to wezbralo mnie na wymioty... fuj... myslalem ze to jakis glupi i niesmaczny zart...

chyba jednak nie jest tak zle - Stargard zawsze wspieral Pogon Szczecin! pamietam mecz koszykowki na jakim bylem 10 lat temu - o wejscie do I ligi Spojni Stargard Szcz. - pierwszy raz w zyciu siedzialem w "mlynie" jaki udalo nam sie stworzyc, machalem dziadowskim wtedy jeszcze szalikiem Spojni i pierwszy raz gonila mnie psiarnia...ech, gdzie te czasy..

do rzeczy - pamietam w tym mlynie kilku kolesi ktorzy wzniesli szaliki Pogonii - od razu widac bylo kto na mlynie mial najwiecej respektu i uznania... byc KIBICEM POGONI - to w Stargardzie bylo czyms naprawde klasa i kazdy gowniarz (ja mialem wtedy 16 lat) byl kibicem POGONII. Co mecz zreszta sialismy zamet w cenytrum miasta maszerujac na dworzec PKP i jadac w kierunku Szczecina wspierac nasza druzyne - na kazdej stacji na kazdym zadupiu wsiadali kibole Pogonii i zaczynalismy konsumpcje alko i spiewy... na Szczecin Glowny wysiadalismy totalnie najebani wiec prosze nie pierdolcie mi tu ze teraz Stargard wspiera pyry...

Jestem kibicem Pogoni Szczecin i Blekitnych Stargard a garstke idiotow co wspieraja Lecha nalezy wyplewic jak chwast - to pomylka lub wybryk szukajacych rozrywki kretynow.

Caly Stargard za Pogonia!

(w Stargardzie nie mieszkam juz od 9 lat wiec prosze wziasc na to poprawke)

pozdrawiam serdecznie

Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 22:26
ja słyszałem ze w Stargardzie jest poprostu fanclub lecha, ale oni chyba duzo nie maja wspolnego z Błękitnymi?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 22:44
ja slyszalem ze w stargardzie jest wiecej wiary za lechem!!!!zanada..czyli jakby to zec poprostu jest "kosa"

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 22:46
jesli to prawda, to maja pojechane

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
U-96
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 22:57
Nie chcę krakać ale nie jest pewne to że będą derby. Bardzo możliwe ze Pogoń po spadku po prostu się rozleci (nie ma chyba szans na spłate 30 milionowego długu)

Szlugi, wóda, gołe baby !
papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 23:22
Dynamito mam nadzieję, że masz rację!

Osobiście nie wyobrażam sobie dymów z Błękitnymi, Flotą, czy Gryfem lub kimkolwiek innym. Pomorze Zachodnie zawsze razem!!!

A bluźniercom i antychrystom należy się pielgrzymka ,- jeszcze macie czas na zmianę orientacji seksualnej na tą właściwą.

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 00:46
Z własnego doświadczenia wiem, że pyrusy znacznie się rozmnożyły w Stargardzie w ostatnim czasie (jakieś 2 lata).
Błękitni są w 3 lidze razem z Chemikiem Police, w ostatnim czasie byliśmy u nich na wyjazdach (2 razy) i z całą pewnością przyznam, iż cała ekipa jaka chodzi na Błękitnych to są goście którzy kibicują lechowi.
Jak byliśmy na wyjeżdzie w Stargardzie to na mieście spotkaliśmy kilku gości którzy są kibicami Pogoni i mówili, że sytuacja z roku na rok jest coraz gorsza i pyraków ciągle przybywa.
Ostatnio też kibice Błękitnych zawitali do nas do Polic i jak my śpiewaliśmy Pogoń Szczecin, to oni od razu z bluzgami na Pogoń. Przywieżli do nas pare flag (biało-niebieskie) i np jedna z wielkim napisem "KKS".
Długo się nie zastanawialiśmy i chcieliśmy skroić im flagi, ale niestety do końca się nie udało i tylko część ich flagi trafiła do nas (naderwaliśmy ją).
A i jeszcze jednym dowodem na pyractwo w Stargardzie jest fakt, iż TC nie wjeżdzali by do Stargardu jakby nie urzędowały tam pyraki!!

Błękitni to 100% fanclub lecha
Ale pamiętajmy, że w Stargardzie także są kibice Pogoni (szkoda, tylko że stanowią miejszość)

Aha no i w niedługim czasie gramy mecz z Błękitnymi w Stargardzie (Błękitni - Chemik) na który oczywiście się wybieramy i osoby które chcą nas wspomóc oraz zobaczyć jak to wygląda dokładnie zapraszamy ! ! ! Atrakcje będą na pewno, ponieważ Błękitni już zapowiadają rewanż za stracony kawałek flagi w Policach!

POLICCY FANATYCY
chrisxx
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 00:48
Co do stargardu to jakis lech na pewno tam jest bo calkiem niedawno pewne Towarzystwo ze szCzecina dalo jej troche do myslenia:)

Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 07:10
> Nie chcę krakać ale nie jest pewne to że będą derby.

U-96 no to lepiej nie kracz bo już nawet lepiej jest żeby grali choćby w tej II Lidze niż teraz po spadku mieli się rozlecieć.

Dynamito
Kibic
Na forum od 8319 dni

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 08:39
Ja pierdyle.... w Stargardzie kibice Lecha.... caly moj swiatopoglad budowany przez wiele lat w Ojczyznie i na Obczyznie sie zawala... ;-)

jestem przedstawicielem starostwa - wiernych stargardczan wyznawcow Pogonii... ale malolaty namieszaly z tym KKS (fakt faktem - Blekitni to KKS tak jak Lech, ale wstyd na cala Polske i Europe)

W imieniu wlasnym i wielkiej rzeszy stargardczan prosze wybaczyc moim ziomkom ten blad hehe.... az nagle zycze ukochanemu MKS'owi by pogral troche w II lidze i urzadzil porzadne racowisko i ultrasiko na ul. ceglanej w Stargardzie - niech malolaty zobacza skad nasze korzenie

na marginesie - nie ma sie co przejmowac stargardzikm BURAKOWEM - zawsze byl w cieniu Szczecina i to ich boli, podobno nawet chcieli zmienic nazwe miasta z Stargard SZCZECINSKI na po prostu Stargard. Ot, metropolia kurwa metropolia sie znalazla - zbudowali im pare hipermarketow i sie czuja w Europie :-)

"Caly Stargard za Pogonia"

serdecznie pozdrawiam (m.in. Flote Swinoujscie)

Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
Jarasija
Kibic
Na forum od 8777 dni

*

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 10:47
A WIEC SPRAWA WYGLADA TAK: JA MAM DZIEWDZYNE W STARGARDZIE I BYWAM TAM BARDZO CZESTO I JAKO KIBIC POGONI JESTEM W TEMACIE JAK CHODZI O RUCH KIBICOWSKI W STARGARDZIE! A WIEC STARGARD JEST SZALENIE PODZIELONY MIEDZY KIBICAMI POGONI A lecha! W JEDNEJ CZĘŚCI STARGARDU NA MURACH CIAGLE WIDNEJA NAPISY "lech" I TAKIE TAM A W DRUGIEJ "POGOŃ". I TYLE RAZY CO JUZ TAM BYŁEM I ANI RAZU NIE WIDZIALEM ANI RAZU KOGOS W SZALIKU lecha!! WIDZIALEM PARE RAZY W SZALACH POGONI. JA CHODZI O TC TO ICH OBECNOŚĆ NA MURACH W STARGARDZIE JEST DUŻA. ALE OGÓŁEM MUSZ POTWIERDZIĆ ZE KIBICÓW lecha JEST WIECEJ NIZ POGONI ALE ONI SIE NIE UJAWNIAJĄ! NIE WIEM PANOWIE POJEDZIEMY ZOBACZYMY W RAZIE CZEGO ROZWALIMY :))))

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
KOZA!6
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 11:04
powodzenia w walce bo ci goscie bic sie umieja i niesa slabi to powiem widzialem nawet kiedys zorza przyjechala to wyjechac nie mogla :)jestem z wami sam jestem ze stargardu i powiem jedno jebac lecha jebac!!!!!

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 12:01
to sie okaze czy sie bic umieja chetnie sie o tym przekonam na wlasnej skorze

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769050650 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005