| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 19:40
> Mam nadzieje ze jednak Pogon bedzie istniala!!!!!!! Moze ktos mi przyblizy nasz
> stosunek do Błękitnych??
A więc tak!
W Stargardzie są zarówno kibice Pogoni, jak i poznanskiego lecha!
Tych od podziemnych pomarańczy jest znacznie więcej, i to oni chodzą na mecze błękitnych!
Czyli jakby nie patrzeć błękitni są fanclubem lecha!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 22:19
Witka Panowie!
Urodzilem sie w Stargardzie Szczecinskim i mieszkalem tam wiele lat, ba w Blekitnych gralem nawet w trampkarzach :-) jednak cala rodzine mialem w Szczecinie ktory takze traktowalem jako "swoje" miasto i z ktorego do dzis jestem b. dumny.
Jak wyglada sytuacja kibicow w Stargardzie? ciezko powiedziec, ale jak wyczytalem ze sa w moim bylo nie bylo rodzinnym miescie kibice Lecha to wezbralo mnie na wymioty... fuj... myslalem ze to jakis glupi i niesmaczny zart...
chyba jednak nie jest tak zle - Stargard zawsze wspieral Pogon Szczecin! pamietam mecz koszykowki na jakim bylem 10 lat temu - o wejscie do I ligi Spojni Stargard Szcz. - pierwszy raz w zyciu siedzialem w "mlynie" jaki udalo nam sie stworzyc, machalem dziadowskim wtedy jeszcze szalikiem Spojni i pierwszy raz gonila mnie psiarnia...ech, gdzie te czasy..
do rzeczy - pamietam w tym mlynie kilku kolesi ktorzy wzniesli szaliki Pogonii - od razu widac bylo kto na mlynie mial najwiecej respektu i uznania... byc KIBICEM POGONI - to w Stargardzie bylo czyms naprawde klasa i kazdy gowniarz (ja mialem wtedy 16 lat) byl kibicem POGONII. Co mecz zreszta sialismy zamet w cenytrum miasta maszerujac na dworzec PKP i jadac w kierunku Szczecina wspierac nasza druzyne - na kazdej stacji na kazdym zadupiu wsiadali kibole Pogonii i zaczynalismy konsumpcje alko i spiewy... na Szczecin Glowny wysiadalismy totalnie najebani wiec prosze nie pierdolcie mi tu ze teraz Stargard wspiera pyry...
Jestem kibicem Pogoni Szczecin i Blekitnych Stargard a garstke idiotow co wspieraja Lecha nalezy wyplewic jak chwast - to pomylka lub wybryk szukajacych rozrywki kretynow.
Caly Stargard za Pogonia!
(w Stargardzie nie mieszkam juz od 9 lat wiec prosze wziasc na to poprawke)
pozdrawiam serdecznie
|
Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 14/04/2003 23:22
Dynamito mam nadzieję, że masz rację!
Osobiście nie wyobrażam sobie dymów z Błękitnymi, Flotą, czy Gryfem lub kimkolwiek innym. Pomorze Zachodnie zawsze razem!!!
A bluźniercom i antychrystom należy się pielgrzymka ,- jeszcze macie czas na zmianę orientacji seksualnej na tą właściwą.
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 00:46
Z własnego doświadczenia wiem, że pyrusy znacznie się rozmnożyły w Stargardzie w ostatnim czasie (jakieś 2 lata).
Błękitni są w 3 lidze razem z Chemikiem Police, w ostatnim czasie byliśmy u nich na wyjazdach (2 razy) i z całą pewnością przyznam, iż cała ekipa jaka chodzi na Błękitnych to są goście którzy kibicują lechowi.
Jak byliśmy na wyjeżdzie w Stargardzie to na mieście spotkaliśmy kilku gości którzy są kibicami Pogoni i mówili, że sytuacja z roku na rok jest coraz gorsza i pyraków ciągle przybywa.
Ostatnio też kibice Błękitnych zawitali do nas do Polic i jak my śpiewaliśmy Pogoń Szczecin, to oni od razu z bluzgami na Pogoń. Przywieżli do nas pare flag (biało-niebieskie) i np jedna z wielkim napisem "KKS".
Długo się nie zastanawialiśmy i chcieliśmy skroić im flagi, ale niestety do końca się nie udało i tylko część ich flagi trafiła do nas (naderwaliśmy ją).
A i jeszcze jednym dowodem na pyractwo w Stargardzie jest fakt, iż TC nie wjeżdzali by do Stargardu jakby nie urzędowały tam pyraki!!
Błękitni to 100% fanclub lecha
Ale pamiętajmy, że w Stargardzie także są kibice Pogoni (szkoda, tylko że stanowią miejszość)
Aha no i w niedługim czasie gramy mecz z Błękitnymi w Stargardzie (Błękitni - Chemik) na który oczywiście się wybieramy i osoby które chcą nas wspomóc oraz zobaczyć jak to wygląda dokładnie zapraszamy ! ! ! Atrakcje będą na pewno, ponieważ Błękitni już zapowiadają rewanż za stracony kawałek flagi w Policach!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 08:39
Ja pierdyle.... w Stargardzie kibice Lecha.... caly moj swiatopoglad budowany przez wiele lat w Ojczyznie i na Obczyznie sie zawala... ;-)
jestem przedstawicielem starostwa - wiernych stargardczan wyznawcow Pogonii... ale malolaty namieszaly z tym KKS (fakt faktem - Blekitni to KKS tak jak Lech, ale wstyd na cala Polske i Europe)
W imieniu wlasnym i wielkiej rzeszy stargardczan prosze wybaczyc moim ziomkom ten blad hehe.... az nagle zycze ukochanemu MKS'owi by pogral troche w II lidze i urzadzil porzadne racowisko i ultrasiko na ul. ceglanej w Stargardzie - niech malolaty zobacza skad nasze korzenie
na marginesie - nie ma sie co przejmowac stargardzikm BURAKOWEM - zawsze byl w cieniu Szczecina i to ich boli, podobno nawet chcieli zmienic nazwe miasta z Stargard SZCZECINSKI na po prostu Stargard. Ot, metropolia kurwa metropolia sie znalazla - zbudowali im pare hipermarketow i sie czuja w Europie :-)
"Caly Stargard za Pogonia"
serdecznie pozdrawiam (m.in. Flote Swinoujscie)
|
Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
|
|
|
|
Odp: II Liga coraz bliżej :( Derby Jesieni Pogoń-Błękitni - 15/04/2003 10:47
A WIEC SPRAWA WYGLADA TAK: JA MAM DZIEWDZYNE W STARGARDZIE I BYWAM TAM BARDZO CZESTO I JAKO KIBIC POGONI JESTEM W TEMACIE JAK CHODZI O RUCH KIBICOWSKI W STARGARDZIE! A WIEC STARGARD JEST SZALENIE PODZIELONY MIEDZY KIBICAMI POGONI A lecha! W JEDNEJ CZĘŚCI STARGARDU NA MURACH CIAGLE WIDNEJA NAPISY "lech" I TAKIE TAM A W DRUGIEJ "POGOŃ". I TYLE RAZY CO JUZ TAM BYŁEM I ANI RAZU NIE WIDZIALEM ANI RAZU KOGOS W SZALIKU lecha!! WIDZIALEM PARE RAZY W SZALACH POGONI. JA CHODZI O TC TO ICH OBECNOŚĆ NA MURACH W STARGARDZIE JEST DUŻA. ALE OGÓŁEM MUSZ POTWIERDZIĆ ZE KIBICÓW lecha JEST WIECEJ NIZ POGONI ALE ONI SIE NIE UJAWNIAJĄ! NIE WIEM PANOWIE POJEDZIEMY ZOBACZYMY W RAZIE CZEGO ROZWALIMY )))
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3