Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> smutna refleksja po meczu z wisłą << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
roberto
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8562 dni

smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 14:28
Wróciłem z meczu i gdzie się nie obejrzeć radość i gratulacje z powodu ambitnej postawy Pogoni w spotkaniu z wisłą.Sam dołożyłem swoje pisząc komentarze w necie.
Mineły godziny, jest niedziela w poludnie a ja zaczynam analizować z czego ja się od wczoraj cieszę.
Mecz przegrany,wisła bez pięciu podstawowych zawodników no i co by nie powiedzieć większość spotkania na naszej połowie.
Na Pogoń chodzę od 18 lat ale poraz pierwszy cieszyłem się z porażki i wraz z innymi zgotowaem owacje na stojąco przegranej Pogońi.
Oto dzisiejsza rzeczywistość i efekt działań szczecińskich radnych a szczególnie tych co zabrali geiłdę i stworzyli debilną umowę(może taka wlaśnie miala być panie Mikołajczak)spólki która doprowadziła w expresowym tempie do takiego absurdu jak po wczorajszym meczu.
Dziś pozostaje mi tylko nadzieja że za rok nie będę się musiał cieszyć po meczu w którym moja Pogoń przegra tylko 0:1 z np.ze Stasiakiem Opoczno czy też Tlokami Gorzyce.

tylko Pogoń i nikt inny
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 14:34
nie bój sie, bedzie dobrze

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 15:36
Tez jestem dobrej mysli..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 16:40
Nie ma się co smucić - trzeba być dobrej myśli i wierzyć w lepszą przyszłość :)

Llibertat per a Catalunya!
JP
Kibic
Na forum od 8361 dni

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 17:08
Póki są kibice, którzy wierzą, będzie też klub... [Ostatnio edytowane przez Hilek1: 2003-04-13 17:09]

MW'03
waski33
Kibic
Na forum od 8320 dni

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 18:49
cos z pamiecia nietak kolego jezeli chodzisz na Pogoń od 18 lat to powinienes pamietac mecz przegrany 1-2 z gornikiem zabrze w szczecinie po bramkach Orzeszka ale Pogoń garala wtedy ladny mecz trenerem byl Szukilowicz

waski33
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 19:40
bedzie dobrze.:)

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 21:28
Dla nas tez kiedyś nadejdą dobre dni...musimy wierzyć, tylko to nam pozostaje!

Dziękuję :)
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 22:51
Jest smutno.Ale prawdopodobnie w przyszlym sezonie bedziemy mieli pierwsze od dosyc dawna derby pomorza.Pogon-Blekitni........ ale i to mnie niecieszy....

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 22:59
Sytuacje jest tak krytyczna, żę w przyszłości Pogoni albo nie będzie, albo na pewno będzie lepiej ! ! !

POLICCY FANATYCY
roberto
Kibic
Na forum od 8562 dni

Odp: smutna refleksja po meczu z wisłą - 13/04/2003 23:22
> cos z pamiecia nietak kolego jezeli chodzisz na Pogoń od 18 lat to powinienes
> pamietac mecz przegrany 1-2 z gornikiem zabrze w szczecinie po bramkach Orzeszka
> ale Pogoń garala wtedy ladny mecz trenerem byl Szukilowicz
Doskonale pamiętam ten mecz,mam nawet fragmeny nagrane na kasecie vhs-Ale po meczu było lekkie przygnębiene że przegraliśmy mecz na szczycie i podziękowanie za walkę dla piłkarz.To jednak co innego jak po serii zwycięstw(nie byliśmy wtedy faworytem rozgrywek) przegrywa się z wiceliderem po zaciętym boju,a co innego jak trzeba się cieszyć z porażki bo nie przegraliśmy np.0-10 co niektórzy prognozowali a mecz odbywa się po serii wysokich porażek i w obliczu pewnego spadku z ekstraklasy tak naprawdę nie wiadomo do jakiej ligi.

tylko Pogoń i nikt inny
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769057494 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005