| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
A gdzie oprawa?? - 07/04/2003 14:57
Czemu juz nie ma rac,serpentyn??Chlopaki sa mlode i napewno poczuli by sie lepiej w tych ciezkich chwilach.Bo zawsze inaczje wchodzi sie na stadion kiedy jest zwyczajnie niz sa race,kilkadizesiat serpentyn.Zasluzyli na to.Nie Gondor,ale chlopaki!!Czy ktos z klubu kibica nie moze nic z tym zroibc?
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 07/04/2003 15:18
zgadzam sie z przedmowca i mysle ze nalezy przejsc od slow do czynow. proponuje jeszcze aby klub kibica postaral sie o jakas flage ktora jezdzila by na wszystkie wyjazdy oraz byla na meczach tutejszych. flaga wg mojego pomyslu powinna dodatkowo mobilizowac naszych pilkarzy tzn. zeby posiadala jakies fajne haslo w stylu.....zupelnie nie wiem co.....ehh....moze wy cos zaproponujecie
pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 07/04/2003 17:17
Bedzie mecz z Wisłą mozemy coś pomyśleć!!!!!!!!!!Proponuje kupic bilety w przedsprzedaży, spotkac sie w jednym miejscu(Plac LOtników) dwie godziny przed meczem i przejsc ulicami szczecina na stadion na mecz.Wyszłaby taka mała manifestacja!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2003-04-07 17:20]
|
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 07/04/2003 17:33
KENDZIO.Mialem raczej na mysli race,serpentyny.Chlopaki nie bede wiedzieli ze zrobilismy manifestacje i zabardzo im to nie pomoze.Chodiz o gest w ich strone na stadionie.
|
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 07/04/2003 17:51
Chodzi mi o to zeby namieszac troche w miescie!!! Moze wreszcie ktoś nas zobaczy!!!Bo mam wrazenie ze jestesmy niewidzialni!! [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2003-04-07 17:52]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 07/04/2003 21:42
O!!!Borsuk dobrze gada!!Tylko to jest pewien koszt.I szkoda by bylo aby np ktos ja zniszczylJa moge wziasc przescieradlo i sprayem napisac
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 07/04/2003 22:07
ja sie postaram skrecic kilka rac, narazie mam jedna ale moze kolesie jeszcze kupia. Jestem tez za tym zeby przed meczem sie spotkac np. Plac Lotnikow i przejsc razem na mecz.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 07/04/2003 23:04
Zaraz ,zaraz panowie za oprawe meczow w Szczecinie odpowiedzialna jest ta trojka kibicow co sie sprzedala Gondorowi do tej smiesznej rady klubu. Przeciez dostaja po 500 biletow na kazdy mecz i z tych uzyskanych pieniedzy mieli miedzy innymi robic oprawy i wyjazdy.A co oni robia z naszego szmalcu to chyba nie musze mowic.Wiekszosc kiboli z tych co robila kiedys oprawy po prostu nie chodza na mecze dopoki jest Gondor-GRABARZ POGONI!!!
I WSZYSTKI JASNE CO PANOWIE!!!!!!!
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 10:16
Do wszystkich którzy narzekają ze nie ma oprawy.W tej kolejce na żadnym stadionie oprócz .... łodzi nie było oprawy aby uczczic pamięć kibica arki gdynia który jak wiecie został zamordowany przez kogoś z kibiców sląsk-lechia-wisła-motor.
|
Surowi rodzice
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 12:10
jakiego kibica to jakis pierdolony debil jebac go a sorry juz go wyjebali.kurwa uczcic pamiec ale kogo chcieli sie napierdalac na tasaki noze i inne to niech spierdalaja chyba gangi ny ogladali
|
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 13:09
Trzeba zrobc oprawe takiego meczu jak z wisla juz nie bedzie ludzie druga liga to chociaz na ten jeden mecz zrobcie oprawe [Ostatnio edytowane przez matek: 2003-04-08 13:10]
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 13:40
1."My wierzymy Wy też wierzcie"- bardzo dobre. Teraz trzeba to wykonać.
2.Co się stało z dopingiem pod zegarem (albo w ogóle dopingiem)
3.Jest mi szkoda tych wszystkich "kibiców" którzy na mecze nie chodzą bo gondor jest w klubie!!!
Jesteście pojebani!!! Co z tego ze gondor jest w klubie Pierdolenie!!! Kurwa przecież na stadion
nie idzie się dla gondora, nie dla miasta, tylko dla POGONI!!! Pogoni jako druzyny, jako zespolu, jako tradycji i historii. Każdy kto myśli inaczej jest idiotą. Tyle chciałem przekazać!!!
|
|
|
|
|
Odp: A gdzie oprawa?? - 08/04/2003 14:12
>3.Jest mi szkoda
> tych wszystkich "kibiców" którzy na mecze nie chodzą bo gondor jest w
> klubie!!!
Jesteście pojebani!!! Co z tego ze gondor jest w klubie
> Pierdolenie!!! Kurwa przecież na stadion
nie idzie się dla gondora, nie dla
> miasta, tylko dla POGONI!!! Pogoni jako druzyny, jako zespolu, jako tradycji i
>historii. Każdy kto myśli inaczej jest idiotą. Tyle chciałem przekazać!!!
Jedziesz krzykaczu na mecz do Zabrza? Albo do KSZO - przecież tam gra Pogoń, tam możesz się pokazać z tradycją i historią, bo tam właśnie to reprezentujesz. Nie Gondora, tylko POGOŃ. Jedziesz?
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1