| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Koszulki Pogoni TICO-szczegóły. - 31/03/2003 14:32
Uzyskałęm szczegóły od producenta TICO.Koszt jednej koszulki wynosi 45 złoty.W sumę tą są już wliczone koszty przesyłki!! Dostępne będą rozmiary więc chciałbym aby zostały wysłane mi rozmiary koszulek od osób które nie zrobiły tego wcześniej.Jeżeli nie otrzymam takich informacji-standardowo dla każdego takiego przypadku zamówie rozmiar XL.Nie będzie reklamy PERGO na przodzie.Mala reklama Svenska zostanie na rękawkach.W końcu to ma być replika orginalnej koszulki Pogoni Szczecin.Niedługo w tym miejscu podam szczegóły odnośnie terminu i miejsca zbiórki pieniędzy.Koszulka będzię wyprodukowana z lini PRO,czyli takiej jakiej używają piłkarze.Zostanie tylko zastosowany inny materiał o również wysokiej jakości.Czas realizacji do 14 dni.To było by na tyle.Kiedy pojawią się kolejneinformacje-odrazu je tutaj zamieszcze.
PS Dowiedziałem się rónież,że dyrektor TICO obniżył koszty koszulek z około 100zł do sumy aktualnej z myślą o kibicach!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni TICO-szczegóły. - 31/03/2003 14:42
> to jak bedziesz znal rozmiary informoj
Rozmiary są takie same na całym świecie Od M do XXL.Są jeszcze S-ki matku,ale są zbyt małe dla kibiców.Choć i M to chyba maaały rozmiar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni TICO-szczegóły. - 31/03/2003 19:31
Din.Wplacacie mi kase,podpisujecie sie ze dokonaliscie wplaty,ja zamawiam i koszulki przychodza do mnie.Spotykamy sie znowu,skladacie podpis ze odebraliscie koszulke,i radosnie z usmiechem na twarzy i koszulka w garsci odchodzicie w blizej mi nie znanym kierunku
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni TICO-szczegóły. - 31/03/2003 20:35
Sinbal nie wiem czy odebrales mojego maila z dopiskiem rozmiaru koszulki....ale jakby co to L..co do zaplaty to luzik..a jakis moze wstepny termin? [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-03-31 20:35]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni TICO-szczegóły. - 05/04/2003 10:38
W sumie to ja tez tak przypuszczalem,ze taka sytuacja moze sie zdarzyc.Z tych 8 osob ktore nie przyszly tylko jedne zadzwonila i umowila sie ze mna na niedziele-dla niej RESPECT Opoznienia nie bedzie bo jezeli zabraknie 2-3 koszulek do minimum to ja zaplace za nie.Wiec powinno byc tak jak mowilem w piatek.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-