Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Koszulki Pogoni. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KEDZIOR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8406 dni

**

Koszulki Pogoni. - 19/03/2003 22:12
Gdzie można kupić oryginalne koszulki te w których teraz grają pilkarze??

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 19/03/2003 22:16
Temat poruszany z 3 razy :D
Koszulek TICO, orginalnych nie mozna kupic nigdzie!, firma wykonała ich za mało - taką odpowiedź uzyskaliśmy w klubie

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 19/03/2003 22:24
dobra to ja tez mam pytanie z tej serii, gdzie mozna kurwa kupic szaliki Pogoni, tylko nie mowcie ze na turzynie, w fali lub na manhatanie, bo tam maja jednostronne przeswitujace gowna! gdzie moge dostac porzadny szalik Pogoni?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 19/03/2003 22:28
Lider....

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 19/03/2003 22:32
dzieki

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 10:53
To ja w tym momencie mam propozycje.Zrobiliscie t-shirty, zrobilisie wystrzalowe bluzy z kapturem to moze by tak zrobic koszulki pilkarkie na wzor tych w ktorych graja pilkarze??Czego klub nie potrafi to kibic zalatwi!Mysle ze bylo by i zapotrzebowanie i zainteresowanie!!!!Nie chce kupowac jakis szitow na turzynie czy cos.Chce miec prawdziwa,pilkarska koszulke zrobiona przez prawdziwych znawcow tematy-nas kibicow.JuN i reszta... co sadzicie??!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 13:42
Bardzo dobry pomysl !!!!! [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2003-03-20 13:42]

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 14:56
latwo powiedziec trudno zrobic
jesli bylby popyt na te koszulki to nie wiem kto je bedzie szyl :D

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 17:59
Jako osoba zwiazana w pewien sposob z ekonomia(sic!!!) wiem ze popyt byl by ogromny!!!!

pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 18:45
moze popyt bylby duzy ale pozostaje kwestja prawna przeciez na koszulce musi byc herb, nazwa itd a prawo do tego ma niestety ssa i tylko oni moga sprzedawac takowe koszulki
ja widze dwa wyjscia z tej sytuacji albo dogadac sie z ssa :P albo huj na nich wylozyc i do dziela:)
pozdr

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 20:37
Jezeli byla by mozliwosc to mozna bylo by sie dogadac.Ja moge np:)

borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 20:42
Dokladnie..a watpie zeby kondon sie na to zgodzil..chyba ze by mial z tego jakas kozysc pieniezna...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 21:43
czemu kondon mialby sie nie zgodzic, przeciez to nic takiego co byloby dla niego wazne, zajebie mu z dyńki i sie skonczy :) tylko dalej pozostaje pytanie kto wykona lub kto zleci zrobienie tych koszulek

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 22:21
Wykonawce sie poszuka-jest wiele takich malych przedsiebiorstw.Najwazniejsze aby byla pewna liczba chetnych-wtedy obniza sie koszta,a i jeszcze potargowac sie mozna!!A zleceniodawcą jest lub bedzie... kibic.Ja moglbym sie z kims tym zajac.

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 23:06
najpierw wszyscy beda chcieli znac cene koszulek, dlatego najpierw trzeba znalezc to przedsiebiorstwo

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Odp: Koszulki Pogoni. - 21/03/2003 19:38
Ja moge sie popytac po firmach, ale niewiem ilu ludzi bedzie chcialo taka koszulke, czy jest ogolnie sens zajmowac sie tym??

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 21/03/2003 21:52
KEDZIOR:popytaj sie o firmy i daj mi znac. albo na e-mail [email protected] albo na GG 3858522.Ja sie popytam w firmaie co i jak.zrobie maly wywiad srodowiskowy i wtedy na forum dam znac.

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Odp: Koszulki Pogoni. - 28/04/2003 20:11
Widzicie, mieliscie pretense ze zalozylem nowy temat a gdyby nie on to by nie bylo teraz koszulek :) :) [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2003-04-28 20:13]

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Koszulki Pogoni. - 28/04/2003 21:15
Z perspektywy czasu jak czytam ten post... uwazam ze wykonalismy kawal dobrej roboty:D

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Koszulki Pogoni. - 29/04/2003 03:19
ale i tak bluzy sa najlepsze:):)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769050095 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005