Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> I po meczu 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bigo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8947 dni

I po meczu 0:1 - 19/03/2003 20:25
I jak wasze wrażenia?
Byłem, widziałem i uważam że trzeba budować spokojnie drużynę na II lige żeby potem awansować do I-szej!!!

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 20:34
zabraklo szczescia, doswiadczenia, kogos kto by poprowadzil w trudnych chwilach druzyne, kogos kto by opanowal sytuacje, szkoda ze nie ma Dzwigaly, mysle ze z nim byloby lepiej, teraz czekam na powrot Majdana, powinien u nas grac nawet jesli bedziemy w 2 lidze..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
chrisxx
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 20:41
Moja opinia: wygladalo to dla mnie jakby w I poowie nasi zawodnicy sie bali?! przede wszystkim 0 ataku, jednak potrzebny jest jakis napastnik i Kosmal by sie tu przydal.. A o bramce i pracy sedziego nie bede sie wypowiadal...

ted
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 20:45
Brawa za ambicje
Szkoda frajerskiej bramki
Sędzia huj !

TYLKO POGOŃ

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Legi@fan
Kibic
Na forum od 8431 dni

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 20:46
A jak bylo na trybunach??? opowiedzcie...
Podobno zadnych flag......

Legia - Pogoń dwa bratanki...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 20:48
Zagłębie to dno!!! To jedyne co mogę powiedzieć po tym meczu. "Gwiazdy" grały z juniorami, wygrały 0:1 i to wcale nie zasłużenie. Szkoda bramki, bo Drumlak (którego od paru minut coś bolało i ledwo stał) chyba nawet nie widział piłki i ona mu sie od głowy odbiła i niestety wpadła do siatki... My też mieliśmy swoje akcje, ale niestety raził brak ogrania chłopaków. Ale starali się, podobało mi sie w końcówce :D. Jeszcze ten sędzia; nie dość że faworyzował zagłębie to jeszcze ewidentnego karnego nam nie podyktował. Ogólnie fajnie było choć poziom meczu na 3-ligowym poziomie. Aha, fajnie bybyło mieć spikera co zna się choć trochę na piłce, bo teksty w stylu: "strzelał Chwastek Jarosław" dobijały nie tylko mnie. Najśmieszniejszy moment meczu to jednak gdy ten kibic wbiegł na murawe! :D

Obrazek gif wstawiony na forum
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8808 dni

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 21:00
1 połowa w porządku.Pogoń niby miała przewage a nic z niej nie wynikało.Głupio stracona bramka (Drumlak kilka minut przed bramką prosił o zmiane!!!:) )No i doping też był dobry.
A 2 połowa to już niestety WIELKA niemoc naszych grajków.W zasadzie mieliśmy tylko jedną sytuację,pod koniec (piłka poszła po rykoszecie).No i tu doping był już słabiutki.
Jednak brawa dla chłopaków za walke....z Legią powalczymy...chociaż o remisik.
pzdr.
[Ostatnio edytowane przez kurczak: 2003-03-19 21:01]

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 21:02
Legi fan to prawda. Nie było zadnych flag , jedynie wisial na płocie transparent(dosc długi) z napisem GONDOR TO MY CIEBIE MAMY W DUPIE. Gra nie była porywająca ale nasi piłkarze walczyli (Olszewski nawet troche sobie pobiegał od pola karnego do pola karnego i nawet oddał strzał :) :D) Brawa im za to.

[Ostatnio edytowane przez Gaca: 2003-03-19 21:02] [Ostatnio edytowane przez Gaca: 2003-03-19 21:07]

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Bylo fajnie, zobaczymy jak bedzie dalej!!! Mam nadzieje ze lepiej!!! LEGIO PRZYBYWAJ!!!

celciusz
Kibic
Na forum od 8917 dni

no fakt jaca sie nabiegal hahahahahaha.zero ataku szkoda

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 21:05
Zaskoczylem sie jak zobaczylem kibicow z Lubina!!!

borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 21:13
Niczym...powtarzam niczym Zaglebie nie zasluzylo na ta wygrana!Nasi zawodnicy niczym nie odbiegali jezeli chodzi o gre od Zaglebia...ale strasznie razila nieskutecznosc pod bramka..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 21:41
TO MI SIE PODOBA ZE CHLOPAKI WALCZA A NIE TAK JAK W TAMTEJ RUNDZIE GRAC TAK DALEJ POGON WSZYSCY NA LEGIE DO BOJU MKS!!!!!!!!!!!!!!

Pogoń To My!
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 21:52
Też się niespodziewałem, że przyjadą kibice zagłębia! A ten kibic co bawił się z ochroną w berka był the best :)

POLICCY FANATYCY
papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 22:08
Czarny frajer wziął w łapę, Brasilia powinien dostać czerwoną i kopa w ryj na odchodne.

Zobaczycie,- Zagłębie dno, zaraz zaczną kupować mecze tak jak kiedyś Groclin.
Drumlak dzięki! Cały sezon się operdalał, a dzisiaj akurat piłka przypadkowo spadła na jego kwadratowy łeb,- i tak biednemu w oczy.

Kibice (+), piłkarze,- oby wola walki nie opuściła was bo jak widać zaangażowanie przewyższa rangą nawet wynik!

Na zawsze wierny

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 22:43
trzeba poprawic skutecznosc i wiecej odwagi a bedzie dobrze

apropo sponsorow, to kibice GKSu przed meczem poprzewracali reklamy dospelu a w czasie meczu spiewali podobno " Dospel, co ty k..." he he wygladalo jakby sami na siebie spiewali :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
qbajag
Kibic
Na forum od 8402 dni

**

Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 23:26
> Niczym...powtarzam niczym Zaglebie nie zasluzylo na ta wygrana!Nasi zawodnicy
> niczym nie odbiegali jezeli chodzi o gre od Zaglebia...ale strasznie razila
> nieskutecznosc pod bramka..

Dokladnie tak samo w meczu Legia-Groclin.
Niestety czasem ma sie pecha.
Na Łazienkowskiej wczoraj były dwie flagi Pogoni.Więcej niż u was?
Co do Pogoni to chcialbym powiedziec "do trzech razy sztuka" ale Legia w tym sezonie to chyba dla was za wysokie progi.
Spoko chlopaki jeszcze powalczycie z nami o mistrzostwo.
Oby jak najszybciej!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
kubi
Kibic
Na forum od 8344 dni

potrzeba sponsora i konkretnej rady miasta - 20/03/2003 00:01
potrzebujemy czegoś więcej niż piłkarzy i nas kibiców np. rady miasta która pozwoli aby nasz klub był wielki na arenie międzynarodowej [Ostatnio edytowane przez kubi: 2003-03-20 00:03]

kubi
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 02:22
ten kibic co wbieg to moj dobry kolega "jacek" wbiegl na murawe ochrona ruszyla na niegio i ja z kolesiem wskoczylismy na plot( zerwalem ochroniarzowi plakietke i jak wystawil reke to mu wyjebalem z kopa w lapy:) ) i odrazu ochroniarz podbieg do nas ( bo juz siedzielismy na plocie gotowi wbiec na murawe!!)i powiedzial do nas : chlopaki prosze was nie wbiegajcie na murawe jemu nic nie bedzie juz wraca na trybuny..my swoich nie zawijamy ?!?!?!?!?! normalnie zwala.. hehehe my wszyscy w bluzach "ULTRAS POGON SZCZECIN" z forum....juz bylo blisko do awantury :)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 02:27
szykujemy z chlopakami atrakcje na amice...ale to nasza tajemnica...bedzie wesolo :)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769069448 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005