| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 20:34
zabraklo szczescia, doswiadczenia, kogos kto by poprowadzil w trudnych chwilach druzyne, kogos kto by opanowal sytuacje, szkoda ze nie ma Dzwigaly, mysle ze z nim byloby lepiej, teraz czekam na powrot Majdana, powinien u nas grac nawet jesli bedziemy w 2 lidze..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 20:41
Moja opinia: wygladalo to dla mnie jakby w I poowie nasi zawodnicy sie bali?! przede wszystkim 0 ataku, jednak potrzebny jest jakis napastnik i Kosmal by sie tu przydal.. A o bramce i pracy sedziego nie bede sie wypowiadal...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 20:48
Zagłębie to dno!!! To jedyne co mogę powiedzieć po tym meczu. "Gwiazdy" grały z juniorami, wygrały 0:1 i to wcale nie zasłużenie. Szkoda bramki, bo Drumlak (którego od paru minut coś bolało i ledwo stał) chyba nawet nie widział piłki i ona mu sie od głowy odbiła i niestety wpadła do siatki... My też mieliśmy swoje akcje, ale niestety raził brak ogrania chłopaków. Ale starali się, podobało mi sie w końcówce . Jeszcze ten sędzia; nie dość że faworyzował zagłębie to jeszcze ewidentnego karnego nam nie podyktował. Ogólnie fajnie było choć poziom meczu na 3-ligowym poziomie. Aha, fajnie bybyło mieć spikera co zna się choć trochę na piłce, bo teksty w stylu: "strzelał Chwastek Jarosław" dobijały nie tylko mnie. Najśmieszniejszy moment meczu to jednak gdy ten kibic wbiegł na murawe!
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 21:00
1 połowa w porządku.Pogoń niby miała przewage a nic z niej nie wynikało.Głupio stracona bramka (Drumlak kilka minut przed bramką prosił o zmiane!!! )No i doping też był dobry.
A 2 połowa to już niestety WIELKA niemoc naszych grajków.W zasadzie mieliśmy tylko jedną sytuację,pod koniec (piłka poszła po rykoszecie).No i tu doping był już słabiutki.
Jednak brawa dla chłopaków za walke....z Legią powalczymy...chociaż o remisik.
pzdr.
[Ostatnio edytowane przez kurczak: 2003-03-19 21:01]
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 21:02
Legi fan to prawda. Nie było zadnych flag , jedynie wisial na płocie transparent(dosc długi) z napisem GONDOR TO MY CIEBIE MAMY W DUPIE. Gra nie była porywająca ale nasi piłkarze walczyli (Olszewski nawet troche sobie pobiegał od pola karnego do pola karnego i nawet oddał strzał ) Brawa im za to.
[Ostatnio edytowane przez Gaca: 2003-03-19 21:02] [Ostatnio edytowane przez Gaca: 2003-03-19 21:07]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 21:13
Niczym...powtarzam niczym Zaglebie nie zasluzylo na ta wygrana!Nasi zawodnicy niczym nie odbiegali jezeli chodzi o gre od Zaglebia...ale strasznie razila nieskutecznosc pod bramka..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 22:08
Czarny frajer wziął w łapę, Brasilia powinien dostać czerwoną i kopa w ryj na odchodne.
Zobaczycie,- Zagłębie dno, zaraz zaczną kupować mecze tak jak kiedyś Groclin.
Drumlak dzięki! Cały sezon się operdalał, a dzisiaj akurat piłka przypadkowo spadła na jego kwadratowy łeb,- i tak biednemu w oczy.
Kibice (+), piłkarze,- oby wola walki nie opuściła was bo jak widać zaangażowanie przewyższa rangą nawet wynik!
Na zawsze wierny
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 22:43
trzeba poprawic skutecznosc i wiecej odwagi a bedzie dobrze
apropo sponsorow, to kibice GKSu przed meczem poprzewracali reklamy dospelu a w czasie meczu spiewali podobno " Dospel, co ty k..." he he wygladalo jakby sami na siebie spiewali
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 19/03/2003 23:26
> Niczym...powtarzam niczym Zaglebie nie zasluzylo na ta wygrana!Nasi zawodnicy
> niczym nie odbiegali jezeli chodzi o gre od Zaglebia...ale strasznie razila
> nieskutecznosc pod bramka..
Dokladnie tak samo w meczu Legia-Groclin.
Niestety czasem ma sie pecha.
Na Łazienkowskiej wczoraj były dwie flagi Pogoni.Więcej niż u was?
Co do Pogoni to chcialbym powiedziec "do trzech razy sztuka" ale Legia w tym sezonie to chyba dla was za wysokie progi.
Spoko chlopaki jeszcze powalczycie z nami o mistrzostwo.
Oby jak najszybciej!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po meczu 0:1 - 20/03/2003 02:22
ten kibic co wbieg to moj dobry kolega "jacek" wbiegl na murawe ochrona ruszyla na niegio i ja z kolesiem wskoczylismy na plot( zerwalem ochroniarzowi plakietke i jak wystawil reke to mu wyjebalem z kopa w lapy ) i odrazu ochroniarz podbieg do nas ( bo juz siedzielismy na plocie gotowi wbiec na murawe!!)i powiedzial do nas : chlopaki prosze was nie wbiegajcie na murawe jemu nic nie bedzie juz wraca na trybuny..my swoich nie zawijamy ?!?!?!?!?! normalnie zwala.. hehehe my wszyscy w bluzach "ULTRAS POGON SZCZECIN" z forum....juz bylo blisko do awantury
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|