Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8958 dni

2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 15:57
Walcza!! to sie liczy!! Młodzież na boisko!! wszyscy na stadion w środę!!!! :D
czekamy na Wasze opinie o meczu

wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 15:59
to prawda, walczycli, myslalem ze dostana 5:0, wyrobek zrobil dobra robte, wydaje mi sie ze bedzie lepiej

Na Zawsze POGOŃ
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 16:00
Grali lepiej niż się spodziewałem...najważniejsze, że walczyli...szkoda zmarnowanych okazji...muszą się ograć...sprawią mam nadzieję jeszcze nie jedną niespodziankę!!!!!

Dziękuję :)
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 16:04
Balem sie,ze bedzie znacznie gorzej.
Tylko zalowac,ze nie bylem w Grodzisku.A i pogoda dopisala.
W srode na stadion wszyscy!

1948
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 16:14
Dokladnie...szkoda tych sytuacji ale czuje ze z meczu na mecz bedzie co raz lepiej..2:0 to troche nie sprawiedliwy i nie adekwatny wynik..no ale wygral zespol lepszy..DO BOOOJU MKS!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 16:15
stawiam sie w srode obowiazkowo :) pamietajcie Pogon duzo pokaze i po polmetku da ognia tak jak po polmetku zrobi malysz :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 17:07
Apetyt rosnie w miare jedzenia i kazdy chcialby zeby Pogon zdobywala punkty.Ja bede zadowolony jesli chlopaki w kazdym meczu beda wypruwac flaki na zewnatrz.Wyniki sa tu sprawa drugorzedna,bo spadek z ligi niestety mamy murowany (jestem realista).Fajnie by bylo zdobyc kilka punktow, i mysle,ze mamy szanse zdobyc ich tyle samo co w rundzie jesiennej.Wtedy zaczelismy od 0:5 z Zaglebiem.Teraz 0:2 z Groclinem.Balem sie,ze juz w pierwszym meczu chlopaki zostana ostro skarceni przez zespol z czolowki tabeli.Groclin w tym sezonie walczy o puchary i nie musimy sie wstydzic wyniku.Oby tak dalej.

1948
papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 17:40
Była walka, były bramki dla Pogoni...-prawie bo zmarnowaliśmy przynajmniej dwie 100-ki.
Pogoda dopisała, powitaliśmy wieś, doping prawie non stop, piłkarze po końcowym gwizdku podeszli do naszego sektora i podziękowali za wsparcie.
Mimo wszystko nastroje dobre.

Tylko Pogoń !!!

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Stary
Kibic
Na forum od 8870 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 18:36
Moznaby rzec - porazka, ktora cieszy ... chociaz odrobinke.
Przede wszystkim nie musimy sie wstydzic i przed cala Polska chowac glowy w piasek. Mam nadzieje, ze ta druzyna zdobedzie wiecej punktow niz ta z jesieni i w pelni dowiedzie nieudolnosci panow Wernera, Gondora i Mikulskiego. Chlopaki zobaczyli na wlasne oczy, ze nie taka liga straszna i nastepny razem nie wyjda na boisko na "glinianych" nogach.

W srode obowiazkowo na stadion by pokazac, ze Pogon zyje i nigdy nie zginie!!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 19:18
Obawiałem sie gorszego wyniku. Mimo przegranej jestem zadowolony bo chłopaki walczyli. Mam nadzieje że z meczu na mecz będzie coraz lepiej .

eker
Kibic
Na forum od 8952 dni

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 20:17
Byle wrocilem !! Bylo nawet spoko. !! Relacja pozniej !! Atrakcje tez byly !!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
tomcraft
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 20:36
A moze teraz:)

schranz
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 15/03/2003 21:45
Jedyne co przychodzi mi na mysl to, ze Kocham POGOŃ SZCZECIŃSKĄ za nią oddał bym wszystko..... i czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest Pogoń Szczecin MKS....
Dziekuje Wyrobkowi i pilkarza Pogoni za to, ze graja, ze dzieki nim mamy nadzieje i przyjemnosc...
nie moge sie doczekac środy.......
Pozdrowienia dla wszystkich i w srode na stadion everybody... [Ostatnio edytowane przez brodaone: 2003-03-15 21:45]

eker
Kibic
Na forum od 8952 dni

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 16/03/2003 09:50
Zacznamy !! Wyjazd nawet spoko !!
Spotykamy sie na stacji w Ploni ekipa prawie bez zmian , czyli praktycznie znajome auta .Calkiem dobra frekwencja .Zaczyna sie gielda wolnych miejsc ja zabieram gosia ze swinoujscia mariusza i ruszamy . Trasa przebiega spoko , dojezdzamy do Lipian tam jest przystanek przed rezdencja kondona wszyscy wychodza z aut i udaja sie w strone zabudowan , zeby je poprostu osikac !! .Wejsc do jego firmy zostaje doslownie osikane z kazdej strone , ochrona nie wie co sie dzieje nerwowo szuka czego w ksiazce telefonicznej !!Ale spoko zadnych ekscesow jedziemy dalej .Kolejny przystanek przed Gorzowem aby przygotowac sie do przejzadu , w Gorzowie ogolna konsternacja ludzie nie wiedza co sie dzieje wygladalo to zajebiscie .Wyjazd z Gorzowa i dalsza trasa w okolicach Przytocznej na poboczu stoja trzy auta a kolo nich psiaki i paru malolatow z tego co sie dowiadujemy to byla jakas ekipa ale za bardzo nie wiadomo co za jedna jedni twoerdza ze lech inni ze byly tam wroclawskie blachy probuja zaatakowac auta ale im sie nie udaje .Dojazd do Przytocznej tam ognisko ogolnie piknik .Dochodzi tam do pewnych ustalen z policja odnosnie konwoju , zabieramy troche sprzetu do kazdego auta jak by cos sie dzialo i jedziemy dalej . W okolicach Miedzyrzecza przejmuje nas calkiem spora grupa psiakow z poznania i dalej juz droga calkiem luzna !!Wiaza nas do grodziska tak wolno abysmy chyba nie zdazyli tylko na mecz !!Jedziemy przez takie dziury ze szkoda opisywac !!, a do samego grodziska zostalismy wprowadzeni przez las (Kabaret) takich dziur to nigdy nie widzialem !!Wejscie na stadion syf same bloto i smrod gnoju !! W czasie wejscia dochodzi do przepychanki z ochrona pare strzalow polecialo troche krwi tez poszlo !! Wpuszczaja wszystkich , dojezdzaja jeszcze trzy autokary ekipa spora doping taki sobie czasem nawet niezle !!O meczu nie bede pisal poniewaz jest we wszystkich relacja , Pogon nawet dobrze tylko troche bojazliwie !! Za malo odwagi !! A Chwastek katastrofa !! Wyjazd z grodziska to kolejne nie poruzienie z policja znowu mamy jechac przez las ale nikt sie nie godzi i mamy jechac przez miasto (miasto to za wielkie slowo , wiocha zabita dechami jest jak najbardziej na miejscu ) Podroz do domu to juz sielanka konwoj i nic sie nie dzieje !! Ale ! Dojezdzamy do gorzowa(pisze o sobie i mojej ekipie na aucie)wjezdzamy do centrum stoimy na swiatlach koles szalik na zewnatrz a tu nagle wylatuje pieciu gosci i krzyczy stilon hool`s zaczyna napierdlac mi w auto koles wystawia noge przez okno i wali goscia ze skopa w szyje gosiu pada , ruszam na czerwonym bo juz leci smietnik w moja strona , dalej drugie swiatla podjezdzam a tu z przystranku znowu leci grupa w moja strona , znowu czerwone i do przodu !! Straty nikle wazne ze sa barwy i nic sie nikomu nie stalo !! Powiem tak wyjazd udany !! Pozdrowienia dla wszystkich co byli !! Ci co ze mna wracali mieli emocje czyli Marcin z zelechowa , mariusz (listonosz ), Pilik . Powiem jedno grodzisk nie zaluguje zeby tam byla druzyna !! To jest poprostu obciach aby tam przyjezdzaly jakie kolwiek druzyny z zachodu jak zagraja w pucharach !!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
tomcraft
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 16/03/2003 12:14
Przy wejsciu na stadion kto kogo bije?ochrona was czy wy ochrone?

schranz
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 16/03/2003 12:40
Z tego co widziałem w C+ to jestem zadowolony :). Mogliśmy strzelić nawet kilka bramek. Extra strzał Adżema (był bardzo blisko!!). Dwie sytuacje Kluzka i jedna Pawlaka sam na sam. Dużo błędów popełniał Wieckowski, a Wydmuszek był blisko strzelenia gola, tyle że do swojej bramki :D (kiks). Widać brak ogrania u niektórych, ale to ma szanse sie poprawic i coś czuję, że będziemy dumni z naszej Pogoni na wiosnę. DO BOJU MKS!!!!!!

Obrazek gif wstawiony na forum
U-96
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 16/03/2003 15:03
Pozdrowiena dla wszystkich co byli i dla tych co chcieli a nie mogli.

Szlugi, wóda, gołe baby !
Lechitka
Kibic
Na forum od 8496 dni

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 17/03/2003 01:31
Szkoda że przegraliście z Groclinem (daże tych buraków osobistą niechecią) ale walczyliscie i To sie liczy szczerze zycze wam utrzymania bo lepiej grać z Pogonią niż Switem ale z drugiej strony czasem spadek uzdrawia atmosfere wokół klubu w każdym razie powodzenia wam życze w tym trudnym dla Pogoni czasie [Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2003-03-18 00:20]

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
wski
Kibic
Na forum od 8941 dni

**

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 17/03/2003 07:11
szkoda niewykorzystanych szans, szczegolnie tych KLUZKA, moglobyc spokojnie w okolicach remisu, to by była checa
Zauwazcie ze nałwce rezerwowych nie znalazło się miejsce dla MISIURY i ŻEBROWSKIEGO, generalnie trzeba przyznac ze mieli oni wlasnie w tak "słabej" POGONI sie wybic a nie znalezli sie jak narazie nawet w meczowej 16tce, wniosek z tego taki ze sa w słabej formie, pozdrooo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
pabl.o
Kibic
Na forum od 8946 dni

Odp: 2:0 Nie przynieśli wstydu, walczyli... - 17/03/2003 20:05
EKER sorka że ci nie powiedziałem o gorzowie ale myślałem że to jakieś dzieciaki bo ja przejechałem spokojnie i tylko się patrzyli. Ale swoją drogą to takich debili jak ci poznaniacy co chcieli stanąć na czujce i się wpierdolili do rowu to w gorzowie nie mają. Ogólnie wyjazd ok tylko szkoda kilku rozbitych nosów prze sektorem. A smród z tej trawy i lecącego kibla to jeszcze czuję. Sandał został zakwalifikowany do nudysty 2003 jak po parkingu latał z jajami na wierzchu. POZDRAWIAM TYCH CO BYLI. Wski było dobdzie bo rachunek tel. ci przyjdzie niezły. Podobał mi się text Jasiu ty jesteś największą K.... w tym samochodzie.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769065703 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005