Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POZEW BEKDASA! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
fenster
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8582 dni

POZEW BEKDASA! - 15/03/2003 00:29
Przepraszam bardzo , nieinteresuje mnie co robila korupcyjna
rada oraz urzednicy UM w Szczecinie.Brali duze pieniadze jak
sie okazuje za swoja niekompetencje.Wszyscy Sochanscy ,
Kocmiele, Wieczorki, Runowicze czy beszczelny do granic możliwości mec.Mikołajczaka(to on tworzy umowę spółki oraz powiedział Bekdasowi że dopóki mieszka przy stadionie to nic tam nie będzie budowane)wymadrzaja sie obecnie jak to
dobrze wywiazywali sie ze swoich obowiazkow......to ja sie
pytam kto jest winny?
Do konca zycia pozostana dla mnie tymi "zloczyncami" ktorzy
zniszczyli moj klub, nasz klub, na pozycje i szacunek ktorego w
Polsce zlozylo sie wiele tysiecy kibicow ze Szczecina i
pracowalo przez dziesieciolecia.
Zycze wszystkiego co najgorsze i najbardziej obrzydliwe w zyciu
moze byc tym wymienionym oraz wszystkim tym ktorzy sie
anonimowo przyczynili do obecnej sytuacji MKS Pogon Szczecin.

Obrazek jpg wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: POZEW BEKDASA! - 15/03/2003 05:02
Coz..nic dodac..nic ujac...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: POZEW BEKDASA! - 15/03/2003 09:33
Amen!!!!!!!!!

Dziękuję :)
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: POZEW BEKDASA! - 15/03/2003 14:41
Miasto Szczecin lubi przegrywac sprawy w sadach,a historia lubi sie powtarzac.

1948
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: POZEW BEKDASA! - 15/03/2003 15:39
najezdzacie na runowicza... mi sie wydaje ze na pewien czas przed wyborami runowicz dochodzil do porozumienia z gondorem, a ze wybraliscie jurczyka ktorego obchodzi wylacznie obstawianie miasta policją i nic wiecej to juz wasz problem, jurczyk kreci interes kolo swojej dupy, wiecie moze ze domaga sie od wladz szczecina (!!!!) odszkodowania za smierc swojego syna, ktory kiedys popelnil samobojstwo, jurczyk twierdzi ze on tego nie mogl zrobic i domaga sie odszkodowania bodajze 200 tys zl... Przykro mi z powodu smierci jego syna, ale kurwa nie moze gosciu wykorzystywac tego ze jest prezydentem w prywatnych sprawach !!!

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Qcu
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: POZEW BEKDASA! - 15/03/2003 16:04
Sadu: Co ty opowiadasz? Moze i Jurczyk jest ostatnim sqrczybykiem, moze jest nieodpowiedzialnym dupkiem...ale nikt mi nie wmowi ze Runowicz jest lepszy. Runowicz wcale nie zblizal sie do porozumienia z gondorem. To byla juz przedwyborcza kampania. Wiedzial ze kibice w Szczecinie to spora sila i ze moga dac mu sporo glosow w wyborach, wiec chcial ich na swoja strone przekabacic. Az mnie kreci jak ludzie sie dobrowolnie (tak jak ty Sadu) przyznaja do tego ze dali sie nabrac...
A tak naprawde to przeciez nie jest wazne kto (czyt. ktory frajer) pomoze Pogoni. Wazne zeby Pogon nie zginela!!!!!!!!

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: POZEW BEKDASA! - 15/03/2003 16:06
Wszyscy sa siebie warci.Zawsze przed wyborami juz sie dogadywali...
Jak by nie patrzec : dupa zawsze z tylu..

1948
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: POZEW BEKDASA! - 15/03/2003 16:13
qcu!!! jakbys chcial wiedziec to w moim srodowisku wszyscy glosowali na jurczyka.. wtedy wydawalo mi sie to dobre, wiec nie nabralem sie na zagrania runowicza, choc teraz jak patrze na to co odpierdala to wolalbym zeby zostal runowicz.. to moje zdanie

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Qcu
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: POZEW BEKDASA! - 15/03/2003 17:31
Sadu: Szanuje twoje zdanie. Ale nie jestem pewien czy dobrze mnie zrozumiales. Przyznaje ze nie lubie Runowicza, ale za nic nie bronie Jurczyka. Obaj sa takimi samymi sqrczybykami. Runowicz tez krecil jak byl prezydentem. Moze na mniejsza skale, albo po prostu lepiej sie z tym ukrywal... Tego juz nie wiem.
Po prostu nie wydaje mi sie zeby ktoremukolwiek z tych dwoch zalezalo na Pogoni. Obydwaj sa siebie warci i takie gdybanie niestety mozna ciagnac w nieskonczonosc...
Takie jest moje zdanie. Zupelnie sie zgadzam z tym co napisal PoRtAlBoY. Te wybory to byl wybor miedzy zlem a zlem... Padlo na Jurczyka i miejmy nadzieje ze to jednak jest to mniejsze zlo.
Teraz juz tylko mozemy liczyc na chlopakow ktorzy jeszcze chca walczyc za Pogon. Jak chociazby dzisiaj z Groclinem. W srode moze poza zaangazowaniem uda sie jeszcze jakas punktowa korzysc osiagnac. Mam nadzieje ze te chlopaki zdobeda wiecej niz 6 punktow i udowodnia jakimi znawcami polskiej pilki byli Mikulski i Werner.
PS Sorry ze tak szybko Cie ocenilem. Moj blad.

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: POZEW BEKDASA! - 16/03/2003 10:22
spox qcu, wiem ze to są dwa zła, ja poprostu mysle ze mniej zle byloby za runowicza, wybralem miedzy zlem a zlem :) ten jurczyk to by tylko w policje inwestowal, mi to nie na reke heh

kamyk
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: POZEW BEKDASA! - 16/03/2003 11:03
JA MYSLE ZE JAK MIASTO PRZEGRA TO POWINNI PLACIC KURWA CI, CO PODPISYWALI Z BEKDASEM UMOWY. TO ONI MU NAOBIECYWALI WIEC TERAZ NIECH PLACA DO CHUJA Z WLASNYCH KIESZENI A NIE Z NASZYCH PODATKOW!

Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: POZEW BEKDASA! - 16/03/2003 12:55
Ostre słowa fenstera, ale uważam że słuszne. Jednak wg. mnie jurczyk to największe zło jakie mogło się przytrafić Szczecinowi w wyborach. Wystarczy troche sie zaintersowac polityka...

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769065654 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005