| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
wyrobek=cool gosciu - 13/03/2003 17:49
chcialbym cos zacytowac 
czesc wywiadu z jerzym wyrobkiem:
Nie obawia się pan, że nie z pana winy drużyna może nie dotrwać do końca?
- Nie dopuszczam do siebie takiej myśli. Ja w każdym bądź razie będę w Pogoni do samego końca. Kontrakt mam podpisany do 30 czerwca i nie opuszczę swojej załogi.
zajebisty gosciu normalnie ma wielki szacunek u mnie
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wyrobek=cool gosciu - 13/03/2003 18:17
Aż dziwne że go jeszcze gondor nie wywalił. Przecież on daje z siebie wszystko! Mam nadzieje że Gondor sie przeliczy i Portowcy pod nadzorem Wyrobka pokażą coś naprawde wielkiego wiosną! Duży szacunek dla Wyrobka!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wyrobek=cool gosciu - 13/03/2003 19:08
Kurwa tak mi jest zal Pana Jerzego ze az glowa boli...jest jedyna osoba(z dzialaczy)ktora szanuja kibice..Respect
JUREK JESTES ZAJEBISTY!!!!!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wyrobek=cool gosciu - 14/03/2003 00:48
cycu widze zajebisty z ciebie kibol..widac ze sledzisz poczynania Pogońi i jej kibicow (czyszby piknik kolejny pozeracz popcornu na stadionie?? ) wszyscy wiedza juz od dawna ze ja stracilismy na zecz poloni!!!!
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wyrobek=cool gosciu - 14/03/2003 13:28
Dziki a nie pomylily Ci sie flagi, czy polonia czasem nie buchnela "Portowcy"?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wyrobek=cool gosciu - 15/03/2003 15:24
wyrobek dobrze pouklada ta druzyne, jeszcze nie stoimy na straconej pozycji, to dopiero polmetek.. Kto by pomyslal ze Malysz nie wygral zadnego konkursu do polmetku.. nikt mu nie dawal szans na MŚ, a jednak zdobyl, wybuchl forma w drugiej czesci sezonu, tak samo bedzie z portowcami
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|