Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd do grodziska!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Matek.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8617 dni

Wyjazd do grodziska!! - 06/03/2003 08:16
15 marca inauguracja rundy wiosennej piłkarskiej ekstraklasy. Szczecińska Pogoń zmierzy się z Dyskobolią Groclin Grodzisk Wielkopolski. Mecz zostanie rozegrany w Grodzisku o godzinie 14:00.
Wszyscy fani, udający się do Gordziska własnymi samochodami zbierają się na stacji paliw Duo w Płoni w dniu meczu, o godzinie 9:00.

Pogoń To My!
zegar
Kibic
Na forum od 8756 dni

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 06/03/2003 08:35
ktos ma wolne miejsce????

zegar
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 06/03/2003 10:57
Spoko ja mysle ze jak nie masz z kim to badz poprstu o 9 tam i ktos cie zabierze pewnie

Pogoń To My!
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 06/03/2003 11:40
Chlopaki, a bilety gdzie mozna kupic?? Bedzie jakis autokar dla tych co niemaja auta??

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8367 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 06/03/2003 12:25
> Chlopaki, a bilety gdzie mozna kupic?? Bedzie jakis autokar dla tych co niemaja
> auta??

Najprawdopodobniej autobus zorganizuje Pogoń Walcząca - szukaj informacji w necie i prasie lokalnej :)
Bankowo autobus robi 100%EG ale nie wiem czy mają wolne miejsca

Pogoń to My
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 06/03/2003 22:04
Jak ktos bedzie cos wiedział o autobusie czy cos to niech napisze...ja się pisze!

Dziękuję :)
dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 07/03/2003 10:58
Podobno Chomik i Spółka organizuje wyjazd spod klubu o 9.00. Informacje w siedzibie klubu. Cena 15 zł.

POGOŃ TO MY !
DPSM
Kibic
Na forum od 8585 dni

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 07/03/2003 11:16
Za glosem >>

Dwie drużyny kibiców

Rada Klubu SSA Pogoń organizuje autokarowy wyjazd kibiców na mecz z Groclinem. Tymczasem na stronach internetowych sympatyków Pogoni można przeczytać wyłącznie informacje o wyjeździe kibiców prywatnymi samochodami.

Rada Klubu, w skład której weszły trzy osoby mieniące się kibicami Pogoni, zaplanowała wyjazd na pierwszy ligowy mecz do Groclina. Przejazd autobusem w obie strony ma kosztować 15 złotych. Odjazd spod klubu, w sobotę 15 marca, o godz. 9. Zapisy przyjmowane są w siedzibie klubu przy ul. Twardowskiego.

Dokładnie w tym samym czasie zaplanowany jest wyjazd szpaleru samochodów z kibicami ze stacji benzynowej "Duo". W konwoju do Grodziska zamierzają jechać fani spod znaku "Pogoni Walczącej".

Oby tylko, na miejscu w Grodzisku, nie okazało się, że obie grupy zamiast na dopingowaniu jedenastki Pogoni, skupią się na wzajemnych animozjach...

Skoro o kibicach mowa, to warto dodać, że w końcu udało się zarejestrować Klub Sympatyków Pogoni Szczecin. Po półtora roku oczekiwania Stowarzyszenie zostało wpisane do sądowego rejestru. Sprawa ciągnęła się wiele miesięcy, ale wreszcie dobiegła szczęśliwego końca.

KSPS zyskał osobowość prawną. 20 marca zostanie zwołane walne zgromadzenie członków Klubu Sympatyków, na którym zostaną wybrane władze Stowarzyszenia. Ich podstawowym zadaniem będzie koordynowanie działalności kibiców i ustalenie programu dalszych działań KSPS-u.

W siedzibie SSA Pogoń przy ul. Karłowicza można nabyć karnety na całą rundę wiosenną. Mimo, że kosztują zaledwie 60 złotych (wychodzi 7,5 zł na mecz) nie cieszą się zbyt wielką popularnością. Dotychczas sprzedano ich zaledwie około 60. Czyżby fani Pogoni mieli wątpliwości, czy klub dotrwa do końca sezonu?

dj, 7 marca 2003 r.

no to ladnie

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 07/03/2003 11:34
nie wierze

Pogoń To My!
ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 07/03/2003 14:26
a caly przejaz autokarem+bilety ile kosztuje i o ktorej powrot by byl ???????//

ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 07/03/2003 14:37
a tak w ogole to gdzei mozna kupic race itp ????? [Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-03-07 14:37]

weteran 69
Kibic
Na forum od 8451 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 07/03/2003 23:20
Jakie dwie grupy kibicow , popierd...o Jachne i innych czy co!!!!!!
Jedni jada samochodami spod DUO a drudzy autobusem spod SSA Pogon.Jedni i drudzy maja Gondora w dupie, tylko ze organizatorzy autobusu jakby troche mniej bo to przeciez Gondorowska rada a nie kibicowska.

Pogoń to więcej niż klub
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 08/03/2003 12:57
przeciez od zawsze organizowalne byly autokary, a i grupy samochodowe z stacji Duo ruszaly spalerem, wiec niech dj nie szuka taniej sensacji, wazne zeby bylo Nas jak najwiecej w Grodzisku

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 09/03/2003 06:10
wolal bym juz wogole nie jechac niz wybrac sie autokarem z tymi przydupaami gondora..niech sie paluja frajerzy

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 09/03/2003 08:43
Ja tez mam wątpliwości czy z nimi jechać...choć przez takie gadanie będzie nas dużo mniej w Grodzisku...nie każdy ma samochód.

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 09/03/2003 14:01
Jedziemy ogladac mecz a nie Gondora.Nie wazne czy samochodem czy autobusem.Kto nie ma samochodu,a chce jechac,niech zjawi sie troche przed czasem w Ploni i poszuka wolnych miejsc w autach.Na pewno cos sie znajdzie.Autokarem tez mozna jechac.Nie wiem czemu niektorzy "brzydza sie autokarem".Nie kazdy ma auto i nie kazdy zalapie sie na wkreta do kogos.

1948
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 09/03/2003 14:54
Ja się nie brzydzę, tylko nie chce być później uważany za jakiegoś zdrajce czy coś...wiem że raczej za nimi nie przepadamy

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 09/03/2003 20:26
Zawsze mozesz jechac rowerem.
Najlatwiej powiedziec,ze nie jade,bo mnie beda palcami wytykac.
Chuj mnie (innych pewnie tez) obchodzi czym i z kim jedziesz.Nie sa to Twoi znajomi i nikomu nie musisz sie tlumaczyc,ze akurat autokarem jedziesz.Nie masz innego srodka transportu i nie chcesz komus obcemu w Ploni do auta wsiadac - wbijaj sie w autobus i laske kladz na to kto tam jedzie.Gondor nie bedzie jechal,wiec nie stresuj sie.Nikt nie bedzie Cie wyzywal od zdrajcow.Sam bym pojechal autokarem,gdybym nie mial innej opcji.

1948
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 09/03/2003 22:00
Taki mam właśnie zamiar...co do roweru to jest troszke za zimno...ale może następnym razem.

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Wyjazd do grodziska!! - 09/03/2003 23:30
a jak myslicie ile bedzie wogole osob w grodzisku??? z 300-400 powinno byc moim zdaniem

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769065673 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005