| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
przesuna start ligi?? - 03/03/2003 11:45
za onetem:
Prezes Piłkarskiej Ligi Polskiej Zbigniew Koźmiński postawi na poniedziałkowym posiedzeniu prezydium zarządu PZPN wniosek o przesunięcie inauguracji piłkarskiej ekstraklasy ze względu na warunki pogodowe.
"Zwróciło się do mnie z takim wnioskiem kilka ligowych klubów. Zobaczymy, jaka będzie decyzja. Zagrać pewnie będzie można. Ale albo na lodzie albo w bajorze. Pogoda jest zmienna a prognozy niezbyt optymistyczne. Poza tym przecież nie chodzi o to, by odfajkować tę pierwszą kolejkę i przejść nad nią do porządku dziennego. Ludzie przecież nie przyjdą na stadiony w taką pogodę, wystraszymy kibica. Istnieją wolne terminy, w których możnaby rozegrać mecze tej pierwszej wiosennej kolejki" - powiedział Koźmiński, szefujący jednocześnie Górnikowi Zabrze.
Górnik w niedzielę ma podejmować w derbowym pojedynku odwiecznego rywala zza miedzy - Ruch Chorzów.
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: przesuna start ligi?? - 03/03/2003 12:33
Nie wiem jaka jest sytuacja murawy na Łazienkowskiej ale ja w piątek na mecz mam zamiar iść i zobaczyć "super" duet RasiakNiedzielan :-D
Mam nadzieję że tej kolejki nie przełożą.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: przesuna start ligi?? - 03/03/2003 22:37
Nie ma biletow za 7,50... Sa za dyche tylko. Kolo 7 zloty to wychodzi jak sie kupi karnet i jego cene podzieli na 8 meczy na ktore mozna na ten karnet wejsc... Takze michal od razu wez 15 to bedziesz mial na dwa piwa
|
|
|
|
|
Odp: przesuna start ligi?? - 03/03/2003 22:49
No i niestety nie pójdę w piątek na mecz... 
Głupi Listkiewicz!
Ale nie tylko w Polsce takie numery bo tydzień temu przełożyli start ligi na Węgrzech(nawet i to PZPN nie umiało same wymyślić)
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: przesuna start ligi?? - 03/03/2003 22:54
Moga przesuwac... Pogoń bedzie miala wiecej czasu na przygotowanie sie. Musi jakos nadrobic brak obozu i wogole wszystkiego co jest potrzebne do przygotowania. Powinni jeszcze przesunac termin zamkniecia okna transferowego (moze Pogoń jeszcze kogos zalatwi?? ).
|
|
|
|
- 1
-
|