Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Plakaty!!? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pils
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8509 dni

Plakaty!!? - 02/03/2003 17:43
co jest chlopaki runda juz za tydzien wiec mam pytanko do forumowiczow
co z "akcja plakat" ja mam wdupie kondona tak jak on ma nas a $$ z biletow zajmie komornik wiec mozna dzialac co wy o tym sadzicie?
pozdr

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: Plakaty!!? - 02/03/2003 18:04
ja z kolesiem mamy 50 plakatow i bezdiemy je rozwieszac

ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: Plakaty!!? - 02/03/2003 18:14
Po słynnnym oświadczeniu Gondora osobiście nie mam zamiaru dokładać ręki do naganiania mu ludzi na stadion.

Mozna poswiecac swoj czas i pieniadze w słudsznej idei ale nie tym razem :(

Niech pajac zrozumie ze kibice są podstawa każdego normalnego klubu a skoro
on , wilelki inwestor ma ich w dupie to niech teraz sam zapierdala z pędzlem i wiadrem kleju po miescie.

Jun przesyłka e-mailowa sprzed kilku tygodni jest nieaktualna

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Plakaty!!? - 02/03/2003 18:44
OK :), popieram slowa ch. niestety

wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: Plakaty!!? - 02/03/2003 19:33
komornik zajmuje? kurwa chcialem se kupic karnet

Na Zawsze POGOŃ
chrisxx
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: Plakaty!!? - 02/03/2003 20:58
A ja karnet kupuje i mam gdzies komornikow itp. Bo gadanie "nie dam gondorowi pieniedzy" jest dla mnie rownoczesne z oleniem swojego klubu tylko z powodu 60zl za runde... I nie wciskajcie mi tu kolejnej krytyki bo wiem co gondor powiedzial, ale Pogoń to przede wszystkim druzyna i jest duzo wiecej warta niz pseudoprezes i 60zl.

--
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: Plakaty!!? - 03/03/2003 12:24
a na vipy sa jeszcze karnety ??

Nikt
Kibic
Na forum od 8381 dni

Odp: Plakaty!!? - 07/03/2003 13:39
> a na vipy sa jeszcze karnety ??

Mama ci nie pozwala iść na młyn? Jesteś taką pizdą?

i to by było wszystko...
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Plakaty!!? - 07/03/2003 14:11
Pils z tym komornikiem to pewne?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Plakaty!!? - 07/03/2003 14:50
NIKT - nie wiem czy wiesz,ale spytaj sie bartolla ile ma lat.Wtedy bedziesz wiedzial,czemu nie siedzi na Mlynie.Ja tez nie chodzilem na Mlyn,jak mialem 11 czy nawet 14 lat.Stary mi zabranial i nie wstydze sie tego.Chuj Cie to powinno obchodzic gdzie ludzie siadaja na meczu.To prywatna sprawa kazdego.

P.S. Akcja Plakat - chyba ze na Groclin (atrakcji nie zabraknie)

1948
ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: Plakaty!!? - 07/03/2003 15:29
ja mam 14 lat i jush bylem w lubinie stary nic nei wie .A satara mi pozwilila :D:D

Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Plakaty!!? - 07/03/2003 15:54
Jestescie wszyscy pojeba** qwa no i co ze komorik idziemy dla siebie na mecz i wspomagac dopingiem naszych chlopakow qwa ludzie popierdo*** was czy co????????

Pogoń To My!
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Plakaty!!? - 07/03/2003 15:57
Strac mi sie chce na to co wy gadacie kur** mac na mecz bo jestescie jacys popromabani na te łby czy co bo juz nic nie rozumiem.

Pogoń To My!
Nietoper
Kibic
Na forum od 8482 dni

**

Odp: Plakaty!!? - 07/03/2003 17:25
KIBIC POWINIEN BYĆ Z DRUŻYNĄ NA DOBRE I NA ZŁE!! A NIE SIE TLUMACZYC ZE KONDOR RZADZI KLUBEM!!!!!!!!!!

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: Plakaty!!? - 07/03/2003 17:45
to z e komornik kladzie lapy na bilety sprawi ze beda one szly na splacanie zobowiazan z tym ze komornik bierze ok dziesiec procent od operacji czyli wszystkie wplywy z biletow np: 3tys razy 10 zika daje 30000
z czego ok 10 % lub wiecej idzie w lapy komornika, ale kupujac karnet dajesz pieniazki do " gondor & rada boys"
i nawet nie wiesz na co zostana przeznaczone i tu sie kolo zamyka bo co bys nie zrobil i tak bedzie zle albo gorze.
ale na meczu przecierz trzeba byc, zwlaszcza w tak trudnej sytuacji.

pozdr

[Ostatnio edytowane przez pils: 2003-03-07 17:47]

Art(h)ur
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Plakaty!!? - 07/03/2003 23:26
Koniecznie na stadion - wszyscy, bez wyjątku!!! Jedyny problem - jak ominąć kondona i komornika: na innym forum padła propozycja, żeby masowo wchodzić dzięki ochroniarzom, bo lepiej im dać 10 zł niż tej szmacie z lipian. Wtedy pokazujemy, że jesteśmy za Pogonią (piłkarzami), ale nie za aktualnym zarządem - prezesunio może od nas dostać wiązankę bluzg, ewentualnie parę kopów w ryj, ale nie naszą kasę!!!!!!!!!!
Z drugiej strony - zawsze dawanie w łapę ochroniarzowi zamiast kupienia biletu uchodziło za dużą plamę na honorze "prawdziwego kibica", a teraz ma być dokładnie na odwrót...

MKS po życia kres!!!
kamyk
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: Plakaty!!? - 08/03/2003 11:51
MYSLE ZE NAJLEPIEJ BEDZIE, JAK KAZDY Z NAS PISZACY TU PIERDOLY ZALOZY NA SZYJE KLUBOWY SZALIK, PODNIESIE SWOJA SZANOWNA DUPE I POJDZIE NA MECZ. JAK NIE CHCECIE PLACIC ZA BILETY TO SKACZCIE PRZEZ PLOT. MYSLE ZE KAZDEGO KTO SIE TU WYMADRZA BEDE MOGL SPOTKAC NA STADIONIE. POZDRAWIAM

Szymek
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: Plakaty!!? - 08/03/2003 12:09
Ale odbiegliścier od tematu :D

pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: Plakaty!!? - 08/03/2003 13:57
no temat sie z deka rozplynol wiec moze by jednak "akcje plakat" zorganizowac chociazby na grodzisk?
pozdr

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Plakaty!!? - 08/03/2003 15:46
PILS - na co czekasz...drukarka,pedzel,klej i jedziesz.Na pewno nie bedziesz sam.

1948
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769065681 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005