| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kadra pogoni - 01/03/2003 12:13
Skład Pogoni w rundzie wiosennej 2002/2003: Sławomir Olszewski, Przemysław Norko, Adam Więckowski, Marek Walburg, Admir Adżem, Radosław Biliński, Rafał Pawlak, Bednarek Maciej, Michał Kotula, Łukasz Żebrowski, Tomasz Radziwon, Tomasz Kułkiewicz, Jarosław Chwastek, Dawid Kamrowski, Dariusz Szubert, Mariusz Misiura, Tomasz Michałowicz, Rafał Rogowski, Michał Godras, Marcin Całko, Daniel Makowski, Mariusz Adamowicz, Przemysław Węgier, Piotr Kluzek, Łukasz Bednarek, Adam Celeban, Piotr Celeban, Adam Liszczak, Mariusz Siara.
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kadra pogoni - 01/03/2003 14:10
> Mysle ze jest szansa na utrzymanie przy naprawdę dużym zaangażowaniu
....... i worku pieniedzy na kupowanie meczow.
GONDOR!!!! CO TY WIESZ CO !?!?!
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
Odp: Kadra pogoni - 01/03/2003 14:14
Moim zdaniem Pogoń Szczecin ma szanse na utrzymanie się w lidze...ale przy duzej determinacji i zaangazowaniu w gre na boisku.W sumie liczyłem na gorszy skład.Mówiąc krótko skład opiera sie na młodych zawodnikach którzy chcąc wypromować się w lidze będą dobrze grać(miejmy nadzieje )
P.S.Pozdro dla wszystkich
P.S.2.Nie moge sie doczekać CM4
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: Kadra pogoni - 01/03/2003 15:10
Ja widze 1% szans na utrzymanie.Sklad na pewno nie jest pierwszoligowy.
Nawet jesli sie utrzymamy,to co z tego??
SSA Pogon i tak oglosi upadlosc,bo juz teraz wiadomo,ze nie dojdzie do podpisania zadnych umow.
Badz co badz,ja traktuje ta runde jako pozegnanie Pogoni z Ekstraklasa na kilka lat.SSA upadnie.Ale jest MKS Pogon Szczecin.Startujemy od 4 lub 5 ligi (raczej bedzie 4) i mozliwie jak najszybciej wracamy chociaz do 2 ligi.Nie przejmujemy sie zadnymi inwestorami.
BAWMY SIE PODCZAS TEJ RUNDY!!BEDZIE WIELU PRZESMIEWCOW,KTORYCH BEDZIE O NIEBO WIECEJ,NIZ NAS - PRAWDZIWYCH FANOW,KTORZY SA Z POGONIA NA DOBRE I NA ZLE.OLAC ICH I ROBIMY SWOJE,CZYLI DOPINGUJEMY POGON DO KONCA.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kadra pogoni - 01/03/2003 18:36
A co ze Springerem? Rowniez nie widzialem jego nazwiska na liscie...a szkoda bo to (wedlug mnie) naprawde dobry pilkarz..a co do utrzymania to jeszcze wierze!Moj ksiadz powiedzial ze jakbym wierzyl tak w boga jak w Pogon to zostalbym Papierzem   
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Kadra pogoni - 01/03/2003 20:12
Napewno nie będzie łatwo...ale jakie mamy inne wyjście
niż być z naszą drużyną do końca!Jak spadniemy to trudno...mam nadzieje że chociaż będą walczyć i grać z zaangażowaniem!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Kadra pogoni - 02/03/2003 09:48
Hmmm... Kto wie - jak nas wszyscy w lidze zlekcewaza i bedzie dobry uklad innych wynikow (np Ruch Chorzow w sparingach gral tragicznie) to mamy jakies tam szanse na utrzymanie. Ale bardzo male - faktem jest ze skald jest slabiutki i nie wszystko zalezy od nas... pzdr
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
- 1
-
|